Здравейте,
Бих искала да споделя с вас впечатленията си от моята натална карта и транзитите в нея.Искам и да разкажа това ,което изживях,с пожелания да се се случи на всеки един човек.
В интервалът 24.08- 03.09.2013 бях извън страната на младежки обмен.Там срещнах своята духовна половинка,смоята най-голяма любов.Да ще кажете,но как за 1 седмица...ето ,че се случват и такива неща.Едни от най-прекрасните моменти в живота ми бяха през тази една седмица.Успях да се докосно до най-истинското чувство в живота на един човек.Благодаря на Господ ,че я срещнах. Толкова чиста,истинска и невероятна любов..няма думи,които да опишат,няма филми или книги,които да разкажат за това ,което имах аз.Както сами се досещате,човек идва от мн далечна страна,с различна култура и начин на живот от моя (Естония)...
Както и да е,сега трябва да ви разкажа за аспектите и бих искала да споделите с мен това ,което мислите.
В този период и най-вече 27.08 (явно тогава се е превърнало в истинска любов)
-Транзитна Венера минава през 9ти дом и прави точен съвпад с астероида Любов.
-Транзитираща КАрма също...
-Транзитиращ аст.Любов прави точен съвпад с Юпитер 8ми,които ми управлява мунданно 9ти
-Транзитна Юнона прави секстил с натална Венера в 11дом и тригон с МАрс в 5ти дом
-Пропуснах да кажа ,че транзитна Венера прави секстил с натална Юнона...
Незнам на вас това как ви изглежда и какво мислите,но ще се радвам ако го споделите с мен.Изключително ще се радвам.Това ,което мога да кажа със сигурност е ,че тази любов е кармична и изключително силна.
За жалост нещата в момента са по-различни...разстояние и т.н.
Много ще се радвам ако споделите моята емоция.
Качвам ви карта:*