Здравей Гост

Овенът убива най-много, Близнаците залагат бомби

• 4 Отговора
  • 2471 Прегледи

Re: Овенът убива най-много, Близнаците залагат бомби
« Отговор #1 -: Септември 11, 2013, 09:12:17 am »
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1068738  ;D

``Проф. Йонко Кунчев: Надявам се да помага на криминалистите``-сигурно е гледал някоя американска боза и сега се надява да пробие в МВР, като филмовият герой, който най-вероятно му е идол  :)
Добра оптимизация си правиш с тези постове и линковете Браво  :)
Мене ме мъчи една подстраница. На 90% по ключови думи съм първа страница челни позиции, но последната нещо не стана като хорота и колкото повече я оправям толкова повече отива назад в резултатите. А кажи ми да ти кажа.  :'( ;D ;D ;D ;D ;D ;D Иначе и аз съм майстор на ключовите думи и оптимизацията  :P
« Последна редакция: Септември 11, 2013, 02:03:37 pm от sio1922 »

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #2 -: Септември 12, 2013, 09:41:12 am »
         Брейй, направо онемях пред тая статия... ;D Е сигурно скоро ще има продължение от рода на Везните са най-добрите бизнесмени в света, а Рибите най-добрите любовници ;D  ;D

« Отговор #3 -: Септември 12, 2013, 10:03:20 am »
         Брейй, направо онемях пред тая статия... ;D Е сигурно скоро ще има продължение от рода на Везните са най-добрите бизнесмени в света, а Рибите най-добрите любовници ;D  ;D
Пропусна раците  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #4 -: Септември 12, 2013, 07:09:58 pm »
 ;D статията ... трябваше малко по-наолу да я пусна.. гоям смях и тинтирита :)))

хаха а стрелците както винаги не са от тук и са за малко хаха

нека се линкват хората какво толкова (то тоя форум не им носи кои знае колко нови точки)

по въпорсът ти за сео препоръчвам да прегледаш новите правила на гугъл и новите възможности на Г+ ;) пиши на лични да видим ако нещо може да се помага... стига и време да има