Здравей Гост

Любовен триъгълник

• 6 Отговора
  • 2620 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Любовен триъгълник
« -: Юли 02, 2011, 04:03:05 pm »
Кои зодиакални знаци попадат по-често в подобни триъгълници?
До колко и как това може да бъде определено от Венера , Марс и Плутон?!
Попадали ли сте  несъзнателно или съзнателно в такава ситуация? Какво разбрахте от нея? На какво се научихте? :)

Re: Любовен триъгълник
« Отговор #1 -: Юли 02, 2011, 04:25:53 pm »

По-скоро Нептун има пръст тук, струва ми се.
Уран не че дава афинитет към триъгълници в отношенията, но е с нагласа да експериментира, а и не обича да му се налагат ограничения.
Докато Плутон може да бъде твърде едностранчив (Венера/Плутон, Луна/Плутон), на принципа "той/тя или никой", "всичко или нищо", "или... или", а не "и... и". :)

« Отговор #2 -: Юли 02, 2011, 04:46:05 pm »
Докато Плутон може да бъде твърде едностранчив (Венера/Плутон, Луна/Плутон), на принципа "той/тя или никой", "всичко или нищо", "или... или", а не "и... и". :)

много точно  :)

съгласна съм и за Нептуновите акценти,както и квадрат Луна-Венера . Там често се случва противоборство между 2 типа партньор,както и типа отношения,които човек харесва,
но ги изключва и трудно възприема тези жени,при които типовете се смесват .

пример:
            -нежна и сладка жена .Мила,но пряма .Може да е по-възрастна.Зряла и умна .
            -авантюристка,малко фатал,откачалка.
И единия,и другия тип допадат на човек и в различни моменти изпробва и двата ,но не се чувства пълноценен в продължителна връзка ,защото избива потребността за другия типаж .
Когато попадне на жена,която съвместява 2-та типа се чувства щастлив,но вътрешно объркан . Тук идва самосъзнанието. Някои продължават обърканото си лутане,други успяват да възприемат партньорката си и се впускат във връзка,която поне в началния етап ще бъде сложна и за двамата .
« Последна редакция: Юли 02, 2011, 04:47:58 pm от жълтолилава »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Юли 02, 2011, 04:49:48 pm »

По-скоро Нептун има пръст тук, струва ми се.
Уран не че дава афинитет към триъгълници в отношенията, но е с нагласа да експериментира, а и не обича да му се налагат ограничения.

Точно това мислех да напиша... :) Днес пак сме във фаза Лили..... ;D ;D
Защо мислиш , че Нептун...,заради илюзиите или има и нещо друго?! ::)

« Отговор #4 -: Юли 02, 2011, 04:57:01 pm »
между другото,веднъж четох книга на Джеф Гриин,не си спомням точно всичко,мернах я в библиотеката..

но там пишеше за Венера/Плутон ,че искат или не,се забъркват в любовни триъгълници .
За тази информация не мога да гарантирам много,беше отдавна .

но от опит мога да кажа,че не е така . Примерно аз задълбавам в отношенията си с партньора,
но пък наистина са се появявали съблазни и опити на други да изкушат или мен,или приятеля ми ..целеустремено и за продължителен период,понякога подмолно .

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Юли 02, 2011, 05:36:36 pm »
между другото,веднъж четох книга на Джеф Гриин,не си спомням точно всичко,мернах я в библиотеката..

но там пишеше за Венера/Плутон ,че искат или не,се забъркват в любовни триъгълници .
За тази информация не мога да гарантирам много,беше отдавна .

но от опит мога да кажа,че не е така . Примерно аз задълбавам в отношенията си с партньора,
но пък наистина са се появявали съблазни и опити на други да изкушат или мен,или приятеля ми ..целеустремено и за продължителен период,понякога подмолно .

Аз имам сескикаре м/у Венера и Плутон и съм участвала и в двата вида триъгълника....

луна/венера с връх плутон и плутон/луна с връх венера.... ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #6 -: Юли 02, 2011, 05:58:24 pm »
принципно фигурите не са ми по вкуса (каза Венера с точен кв. към Плутон), но само принципно... и на теория
реално съм се забърквала в такива и то не веднъж за щастие, краткотрайни и не особено влияещи на психиката ми
при два от случвайте просто не можех да избера - vs/vs - и при двата се измъкнах като сложих край и не двете възможности - избирайки по-лошата трета.
в единия от случаите бях от "тъпите" върхове - за щастие или не (там ситуацията сега ми се вижда по-различна от преди 5 години) рано, рано се отказах от идеята :)