Здравей Гост

Секцио

• 29 Отговора
  • 6708 Прегледи
*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Секцио
« -: Юли 02, 2011, 04:31:15 pm »
ето интересна и съвсем съвременна тема  :)

според много майки естественото раждане е най-добро - може и така да е (наскоро се появи мода и за водно раждане).

понякога обаче се налага хирургическа намеса, честно казано не смятам, че е чак толкова лошо - вярно, че лекарите смятат секциото за сериозна коремна операция, но за мен понякога то е по-добрия вариант.  :)

няма да закопавам надълбоко :)

кои са сигнификаторите?

Re: Секцио
« Отговор #1 -: Юли 02, 2011, 04:42:34 pm »
Не е ли Марс хирурга? :)
При мои познати в годината на секциото винаги Марса е бил активен - на соларния Асц,или в 8 дом или в 6,в някакъв аспект с Луна или с У5

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Юли 02, 2011, 04:51:33 pm »
Не е ли Марс хирурга? :)
При мои познати в годината на секциото винаги Марса е бил активен - на соларния Асц,или в 8 дом или в 6,в някакъв аспект с Луна или с У5

И аз съм на мнение , че е Марс...И него го гледам основно при оперативна интервенция...Гледам и Плутон...домовете са 8-ми и 12-ти....

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #3 -: Юли 02, 2011, 05:04:00 pm »
аз все си рипам за Сатурн :))) (може би зависи)

днес съм изключително русо - не можах да видя Символичните в астро.кома :( (nailbode directions - това е според зета, означават примарни нали?)

пускам нашия случай
едната карта е като синастрия, защото така и не можах да го излъжа тоя астро да сложи и час при транзитите
другата е комбинирана транзити и прогресии :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Юли 02, 2011, 05:32:34 pm »
аз все си рипам за Сатурн :))) (може би зависи)

днес съм изключително русо - не можах да видя Символичните в астро.кома :( (nailbode directions - това е според зета, означават примарни нали?)

пускам нашия случай
едната карта е като синастрия, защото така и не можах да го излъжа тоя астро да сложи и час при транзитите
другата е комбинирана транзити и прогресии :)

Да..Примарни дирекции...Сигурна съм , че знаеш колко са чувствителни....

Ей сегичка ще гледам....

Че ми правят процесинг.... :rakeattack: :haha: :haha:

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #5 -: Юли 02, 2011, 05:47:42 pm »
нека ти правят (това все го чета като пиерсинг  :rakeattack: :-\ )

bw. забелязах, че за същата година соларния марс е правил сеп. съвпад към нат. слънце (един градус + ), явно малечка е "решила" как ще се появи :))))

само в добавка, по лекарските доФкументи се водим спешно, въпреки, че ама никак не бяхме спешно - след седмичен престой в мд за преносване направих луди доФторите, че е крайно време да направят нещо  ;D. После в деня цял ден киснах в това предродилно, че все по-спешни от нас имаше ... :))) та за това сме чак шест и 20 (тогава се роди тя, а иначе операцията започна около 18:05) хванахме последния влак за смяната хе-хе

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #6 -: Юли 02, 2011, 06:04:02 pm »
Видя ли какво имаш...Слънце съвпад Вертекс , нейния 5-ти дом е в/у луната ти... ::) Раждането е свързано с майчинството...сигнифицирано е от луната...

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #7 -: Юли 02, 2011, 06:49:51 pm »
Видя ли какво имаш...Слънце съвпад Вертекс , нейния 5-ти дом е в/у луната ти... ::) Раждането е свързано с майчинството...сигнифицирано е от луната...

е да, но Слънцето всяка година минава от там ;) к8 си е операции няма спор :)

позволявам си да пусна един цитат, които аз лично много харесвам и в скоро време пак ще препрочета

Цитат
1/. Сериозна животоспасяваща операция - година и месец.
2/. Раждане на дете - година и месец.
3/. Заминаване в чужбина - година и месец.
Или загуба на близък човек - година и месец.
Търсим най-важното, най-животоопасното събитие. От трите събития най-важно е раждането на детето в случая, защото е най-животоопасно, след това е операцията. Първото раждане е най-важно, защото ти променя живота, кармата.
Избират се трите най-важни събития. Колкото е по-фатално едно събитие, толкова е по-важно.
Раждането на дете за мъж също е важно - няма значение волно или неволно си станал баща, защото пред Бог ти си станал баща и трябва да носиш морална отговорност за това.
Б/ Намираме планетата сигнификатор на това събитие:
На нормално раждане сигнификатор е Луната.
На раждане с блокаж, забавяне, цезерово или със секциум е Сатурн.
При раждане с операция е Марс.
Ако при раждането е имало смъртна опасност чрез инциденти:
биохимически процеси - отравяне на кръвта, други отравяния,
 алергии, изривания - Нептун;
не може да диша, посинява - задушава се с пъпната връв, но са го отвързали
и се е родило живо дете, преждевременно раждане, внезапно раждане,
изненадващо раждане - Уран;
 Ако има опасност да умре - Плутон.
Осакатяване при раждането от лекари е кармично - прави се Кармичен хороскоп.
   В/ Започваме движение на планетата към ъглите на хороскопа по метода 1 за 1 г:
   Вземат се първични прогресии. Започва движение на планетите към Асц - движим планетите с 3 - 4, не повече от половин час. Ако няма планети до Асц, тогава движим планетите към някой от ъглите на хороскопа. Може да се движи планетата и към зоната на върха на 5 дом - за раждане.  Например, ако имаме раждане на жена на 25 г., то Луната трябва да е на 25 от Асцендента (преди или след него).
   Същото се отнася и ако събитието е в Гокленовата зона, а за останалите ъглови домове е 3, т.е. ако Луната беше там, то също е можело да има раждане.
   Питаш човека как е станало раждането, ако е имало проблем, то раждането е било по Уран, Нептун, Плутон, Сатурн или Марс. Раждането не може да бъде по Венера, Слънце, Меркурий, Юпитер.
   И ако Луната е на 28 от Асцендента, тогава сменяме часа на нашето раждане така, че Луната да дойде в 25, което съвпада с годината на раждането на първото дете. Нагаждаме го.

http://www.svetlinavastrology.com/images/uvod.doc

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #8 -: Юли 02, 2011, 06:54:17 pm »
Така е , факт е...минава..Но не всяка година имаме аспект към управителя на 5-ти...и не от кой и да е а от самия Плутон... ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #9 -: Юли 02, 2011, 06:58:03 pm »
Така е , факт е...минава..Но не всяка година имаме аспект към управителя на 5-ти...и не от кой и да е а от самия Плутон... ;D
даааа и ще как (а и моя любим Сатурн, я го виж къде се мандахерца)...
ето чета, ама не както трябва, човекът пише за Примарни, а аз търся в Символичните  ;D

« Отговор #10 -: Юли 02, 2011, 08:23:38 pm »
Привет, момичета.  :)
И мен ме вълнува този въпрос, напоследък все повече предизвикани/планирани раждания има, особено в страните от Западна Европа.
Кои са евентуалните индикации за възможно раждане със секцио в картата на бъдещата майка?
Ще се съглася с вас, че най-напред се гледа Марс - в аспект с Луната, а нерядко със Сатурн или Уран.

Давам за пример соларната карта на бъдеща майка, бременна в петия месец, терминът е за ноември.
Според вас има ли вероятност раждането да не е естествено?

ПП. Правена й е ректификация и часът е много точен.

« Последна редакция: Юли 02, 2011, 08:26:49 pm от my`temptation »

« Отговор #11 -: Юли 02, 2011, 08:38:41 pm »
ами, мисля,че има вероятност от секцио - този съвпад на марс с луната в 8 дом,още повече,че марс управлява соларния Асц.За мен, има оперативна намеса.

« Отговор #12 -: Юли 02, 2011, 08:42:43 pm »
И на мен така ми се стори, когато видях предстоящия солар, а и с този АС в Скорпион в съвпад с наталния Уран може да не мине всичко по естествен начин или както е било първоначално планирано.  :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #13 -: Юли 02, 2011, 08:45:22 pm »
Нормално и бързо аждане виждам..,без проблем и усложнения...Бебето според мен е с женски пол.... ::)

« Отговор #14 -: Юли 02, 2011, 08:46:58 pm »
Бебето според мен е с женски пол.... ::)

Момиченце, да.  :P Наскоро разбрах, че е ходила на видеозон и вече се знае полът.