Здравей Гост

Секцио

• 29 Отговора
  • 6715 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Секцио
« Отговор #15 -: Юли 02, 2011, 08:51:16 pm »
Бебето според мен е с женски пол.... ::)

Момиченце, да.  :P Наскоро разбрах, че е ходила на видеозон и вече се знае полът.

Нормално раждане..,бързо и без усложнения... ;)

« Отговор #16 -: Юли 02, 2011, 08:52:08 pm »
През ноември ще дам обратна връзка как е минало, а може и в края на октомври да е, знае ли човек...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #17 -: Юли 02, 2011, 08:54:49 pm »
През ноември ще дам обратна връзка как е минало, а може и в края на октомври да е, знае ли човек...

Малко преди термина...до 6-ти /10-ти ноември най-късно ще е факт...

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #18 -: Юли 02, 2011, 09:14:50 pm »
и аз мисля, че е секцио
соларен марс на к11 с луна
соларен сатурн с юпитер (2-ри дом), соларен асц. Скорпио в близост до уран  ;D и любимата тези дни вертекс с нат. луна
ами това са според мен потвърждаващите - знаете, че се уча и е възможно да оплескам кашата  :-*

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #19 -: Юли 02, 2011, 09:30:15 pm »
Това , което ми дава основание да мисля , че нищо няма да протече по план и , че раждането ще бъде внезапно...,е точния съвпад на Соларния асцендент с наталния Уран...Наред с това К5 е в точен съвпад с К8....
10-ти дом е в 12-ти....Никакъв проблем и усложнения...Около 6-ти ноември ще се роди.... ;) ;D

« Отговор #20 -: Юли 02, 2011, 09:55:40 pm »
Това , което ми дава основание да мисля , че нищо няма да протече по план и , че раждането ще бъде внезапно...,е точния съвпад на Соларния асцендент с наталния Уран...

Имах същите предположения.
Но сол. АС в съвпад с Уран може да даде и някаква интервенция в тялото. Ако обаче раждането протече по естествен начин, може контракциите да я изненадат, да има суматоха и екшън непосредствено преди раждането.

В радикса имам изгряващ Уран откъм 12 дом - майка ми получава контракции в метрото и по нейни думи щяла да ме роди още на стълбите в болницата, било е стремително раждане.  Затова имам подсъзнателен страх от ескалатори, на такова нещо като се кача веднага започва да ми се вие свят и ме обзема чувство за безтегловност. ;D

« Последна редакция: Юли 02, 2011, 09:57:31 pm от my`temptation »

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #21 -: Юли 02, 2011, 10:03:02 pm »
 ??? ооо не свързах уран

аз пък с тези моите тежкари съм се родила доста по-раничко (трябвало е коледно-новогдишно бебе да съм), мама се е ударила с колата - и после мъки 3-дни не мога да реша ще се раждам или няма - на опаки на докторите, голям "купон" е била... горе-долу така - двама доктори баща и син, сина решава, че ще слага системи за предизвикване, аз се дърпам и не ща да излизам, после идва бащата и той решава да слага за задържане (не били сигурни дали съм влязла в 9-тия, а знаете 8-мия може да е фатален), ама аз не пак на опаки :)))) сега ми е смешно, но на майка ми тогава едва ли и е било :)))

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #22 -: Юли 02, 2011, 10:05:44 pm »
Това , което ми дава основание да мисля , че нищо няма да протече по план и , че раждането ще бъде внезапно...,е точния съвпад на Соларния асцендент с наталния Уран...

Имах същите предположения.
Но сол. АС в съвпад с Уран може да даде и някаква интервенция в тялото. Ако обаче раждането протече по естествен начин, може контракциите да я изненадат, да има суматоха и екшън непосредствено преди раждането.

В радикса имам изгряващ Уран откъм 12 дом - майка ми получава контракции в метрото и по нейни думи щяла да ме роди още на стълбите в болницата, било е стремително раждане.  Затова имам подсъзнателен страх от ескалатори, на такова нещо като се кача веднага започва да ми се вие свят и ме обзема чувство за безтегловност. ;D

Уран не е силен в тази карта! Управлява 6-ти , а се намира в 3-ти...Или той не е водеща планета в картата... Уран е в знак в който нисшата му  октава е на трон...,но дома не е кардинален....
Така мисля....Може и да греша....Но не вярвам...не вярвам да греша... ;D ;)

« Отговор #23 -: Юли 02, 2011, 10:08:45 pm »
Определено не е уранов типаж, изглежда сдържана и мила, общителна, но същевременно деликатен и прикрит човек.
Да видим в каква насока ще подейства Уран в солара... А за термина не знам за коя дата е, споменаха само за ноември.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #24 -: Юли 02, 2011, 10:12:34 pm »
Определено не е уранов типаж, изглежда сдържана и мила, общителна, но същевременно деликатен и прикрит човек.
Да видим в каква насока ще подейства Уран в солара... А за термина не знам за коя дата е, споменаха само за ноември.

Момичето е готино...и е от нашата кръвна група... ;) ;D Умна , аналитична , интелигентна , предпазлива...Оперирана от чувства... ;) , прагматична....Готина е...Цъкнала си е АСЦ-то в/у моето МЦ....

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #25 -: Юли 02, 2011, 10:42:02 pm »
опитвам се да смятам нещо с луната и тр. луна - според мен бебето би трябвало да се появи около 2-5 неомври още ако не се лъжа в сметките през този период ще има и Марсов възврат (а за луната глася е около нейния пети дом). мисля, че ще премине планово без напрежение :)
струва ми се, че решението за секциото е взето отдавна т.е. много преди да събитието, да няма проблем с очи - диоптър?

« Отговор #26 -: Юли 02, 2011, 11:10:04 pm »
Не се сещам дали носеше очила, работи като счетоводителка.  :)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #27 -: Юли 03, 2011, 02:35:28 pm »
Ето го солара ми за 2009, когато родих сина ми. Луната е У5 и е в Стрелец - в съвпад с Луната и АСЦ на сина ми! Лекаря настояваше за секцио, но аз не се съгласих. Родих нормално, но беше голяма мъка - продължи почти 24 часа

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #28 -: Юли 03, 2011, 02:55:05 pm »
Таня , пусни го с домовете и повече екстри... :P ;D

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #29 -: Юли 03, 2011, 03:05:55 pm »