Здравей Гост

Профекции и Солар

• 5 Отговора
  • 3151 Прегледи
*

Неактивен Antena

• 1189
Профекции и Солар
« -: Юли 02, 2011, 10:23:07 pm »
Използвате ли профекции съпоставени със Солара, и намирате ли ги за показателни при прогнозирането на събития?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Профекции и Солар
« Отговор #1 -: Юли 02, 2011, 11:17:38 pm »
Използвате ли профекции съпоставени със Солара, и намирате ли ги за показателни при прогнозирането на събития?

Неее...,това все още не съм... ;D

Профекции – популярна система. Всички планети, върхове на домове се движат с 30 градуса. Всеки 12 години профекционния хороскоп е равен на наталния – 12, 24,36,48, 60, 72 и т.н. Това е така наречената Юпитерова система, защото цикълът на Юпитер е 12 години. В дата на брак, профекционния МС прави точен аспект със сигнификаторите на брака – за мъж се гледат Венера и Луна, за жена Слънце и Марс , също и индивидуалните сигнификатори за брак, планетата, която управлява 7 дом и планетите в него.

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #2 -: Юли 02, 2011, 11:44:49 pm »
от значение е и профекционния АС и неговия управител, съпоставен с това къде се намира в солара и транзитите през него също.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Юли 02, 2011, 11:47:26 pm »
от значение е и профекционния АС и неговия управител, съпоставен с това къде се намира в солара и транзитите през него също.

И  къде е в моята карта... ::) за този и следващия солар? ::)

« Отговор #4 -: Юли 03, 2011, 10:34:49 pm »
Момичета,в дата за брак когато профекционния МС направи точен аспект със сигнификаторите на брака може да е и тригон ,не е задължително да е съвпад ,защото проверих на други хора които са сключили брак и установих ,че може да е и тригон с У7

« Отговор #5 -: Август 10, 2011, 02:41:09 pm »
все ще се занимавам с тази тема ама трябва да изчислявам на ръка и ме затруднява.

солара ми за тази година венера е управител на асцедента и в натален 7-ми дом, там е и в профекцията. профекционния ми мц ще направи тригон с управителя на седми натален дом и съвпад със слънцето в натала. ;D