Здравей Гост

3.11. Слънчево затъмнение

• 3 Отговора
  • 2371 Прегледи
*

Неактивен Antena

• 1189
3.11. Слънчево затъмнение
« -: Ноември 03, 2013, 05:20:42 pm »
Това затъмнение е с много положителни аспекти. Въпреки съчетанието със Сатурн и ретрограден Меркурий.
Подобно затъмнение на същите градуси - 11/12* от Скорпион е имало на 3.11.1994. Какво съществено ви се е случило тогава? Имате ли спомен? Най-вероятно подобна тема може да бъде засегната и сега.

Аз лично помня много добре това предишно слънчево затъмнение, то беше изключително важно за мен и за всичко, което ми се случи след това изобщо, като път в живота, но тогава имах и Плутон /упр на затъмнението/ в съвпад с натално МЦ.
Никога не е късно обаче да се повтори нещо подобно, любопитна съм..  ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: 3.11. Слънчево затъмнение
« Отговор #1 -: Ноември 03, 2013, 06:49:13 pm »
Това затъмнение е с много положителни аспекти. Въпреки съчетанието със Сатурн и ретрограден Меркурий.
Подобно затъмнение на същите градуси - 11/12* от Скорпион е имало на 3.11.1994. Какво съществено ви се е случило тогава? Имате ли спомен? Най-вероятно подобна тема може да бъде засегната и сега.

Аз лично помня много добре това предишно слънчево затъмнение, то беше изключително важно за мен и за всичко, което ми се случи след това изобщо, като път в живота, но тогава имах и Плутон /упр на затъмнението/ в съвпад с натално МЦ.
Никога не е късно обаче да се повтори нещо подобно, любопитна съм..  ;)

Опозира ми Луната..и ми тригонира Сатурна..до милимунди.
Купих жилище тогава... ::)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #2 -: Ноември 03, 2013, 11:37:14 pm »
Ето, сега може да е нова къща!  ;)

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #3 -: Ноември 04, 2013, 09:49:38 am »
Тогава /през 1994 г./ започнах втора допълнителна работа с доста добро заплащане. Съответно имаше двойно увеличение на доходите ми. Бяхме се преместили в ново жилище, брат ми се ожени няколко месеца след затъмнението - успешен брак, много са щастливи с жена му. Сегашното затъмнение ми е в съвпад с Асц, а при дъщеря ми е точно върху Венера-та, който й е в съвпад с Плутон в 5-и дом в тригон с Юпитер в Риби в 10-и. Очаквам положителни промени при нея - любов, късмет. Венера в хороскопа й управлява 5-и и 12-и дом.