Здравей Гост

Аспекти за "разпад" на големите и дългогодишните приятелства

• 2 Отговора
  • 2037 Прегледи
*

Неактивен milla_m

• 1060
  ::)Това сигурно е някоя тежка планета, може би Сатурн, като съдник във времето.  В какви аспекти и какво още? Нептун може би , 5 дом, когато си бил с някого от дете заедно? Да го пообсъдим , ако представлява интерес ?  Имам предвид само приятелства, не любовни отношения. ::) Когато си бил неразделен с някого и изведнъж край, по някаква причина.... Има такива случаи, в които всеки се чувства вероятно предаден.
« Последна редакция: Ноември 29, 2013, 10:09:28 pm от milla_m »
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
приятелите не са ли по 3-ти дом? Съответно упр. на 3-ти и 9-ти? (при теб не са ли Юпитер и Мерк?)

Плутон и Сатурн може би да, но Сатурн мисля, че сега ти е във втори, което би трябвало да засяга ресурсите? Плутон пък ти е в трети..., виж дали прави някакъв аспект

*

Неактивен milla_m

• 1060
приятелите не са ли по 3-ти дом? Съответно упр. на 3-ти и 9-ти? (при теб не са ли Юпитер и Мерк?)

Плутон и Сатурн може би да, но Сатурн мисля, че сега ти е във втори, което би трябвало да засяга ресурсите? Плутон пък ти е в трети..., виж дали прави някакъв аспект

"Предаването" се излъчва със съдействието най- вече на Уран и следните аспекти::)

Прогресивен АС съвпад Марс
Квадратура на Прогресивна Луна  с натална Луна и транзитен Юпитер,
Прогресивно Слънце съвпад Уран,
Транзитен Уран съвпад Прогресивна Луна и Натален Сатурн
транзитен СЛВ съвпад с Марс

Прогресивно Слънце точен съвпад с Уран/ синастрично/
Прогресивен Марс съвпад с прогресивно Слънце при мен/ точен градус/

СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.