Здравей Гост

Наталните карти на нашите деца

• 23 Отговора
  • 4643 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Наталните карти на нашите деца
« Отговор #15 -: Юли 06, 2011, 02:34:29 pm »
ето първата карта.

Чудесно... ;) , давай и втората...

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #16 -: Юли 06, 2011, 02:53:28 pm »
И аз да кача една карта. Ако на някой му остане време  ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #17 -: Юли 06, 2011, 03:38:40 pm »
Ако не бързате..., ще има време за всичко...Дано да има и повече желание за разглеждане...
Днес смятам да попиша по хороскопа на детето на Дани–ит....Дано ми дойде музата и настроението.... ;D

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #18 -: Юли 06, 2011, 03:55:36 pm »
Ако не бързате..., ще има време за всичко...Дано да има и повече желание за разглеждане...
Днес смятам да попиша по хороскопа на детето на Дани–ит....Дано ми дойде музата и настроението.... ;D
Тия камъни бяха в мойта градина - ама аз си знам защо  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #19 -: Юли 06, 2011, 03:56:19 pm »

??? Щооо?  ::)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #20 -: Юли 06, 2011, 04:02:09 pm »

Щото ти ги пратих на лични, пък после тук и затова си помислих, че си писала така  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #21 -: Юли 06, 2011, 04:08:42 pm »

Щото ти ги пратих на лични, пък после тук и затова си помислих, че си писала така  ;D

Не! Работата е трудоемка..,а времето малко... ;D За всичко обаче трябва да се намери... ;D
Ще погледна..,щом съм обещала...Имам проблем само с времето.... :P

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #22 -: Юли 06, 2011, 07:25:32 pm »
Дани ,

През този солар ще се появят нови приятели...Не изключвам и членуване в някаква организация...Сериозна помощ от приятели...Първи любовни трепети ще са на лице...Плановете ще се реализират с лекота. Ще има възможност и с лекота ще започне да се занимава с дейности свързани с *тайни*..,четене на окултна литература, астрология...Ще попива информацията...
Пускай я да играе тото - ще има късмет в залаганията. Ти бъди внимателна за собственото си здраве , при дъщеря ти няма проблем...Сякаш и появата на първи смислени  любовни трепети няма да липсва.... ;D Внимание при пътуване...Ще получи пари от жена или някакво наследство..Ще харчи пари за красиви вещи...Ще направи важни решения и стъпки в живота си...Трупането на знания ще носи удовлетворение...Въпросите ще имат своите отговори....Струва ми се , че ще има промяна на дом...Преместване....
Да избягва тълпите , големите концерти , местата на които се събират много хора.Нов изход и нови открития.... ;D

Ще продължа..... ;)

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #23 -: Юли 07, 2011, 12:22:53 am »
Благодаря ти Марая  :-* :-* :-* :-* Дъщеря ми от март месец е член/доброволец в асоциация на деца болни от Даун. Занимава се с тях, като ги учи да яздят и да бъдат близо до конете. Казват, че заниманието с коне помага на децата с това заболяване да бъдат по/об6тителни и по/малко нервни.