Здравей Гост

Каква е вероятността...?!

• 8 Отговора
  • 2636 Прегледи
*

Неактивен roni_f

• 111
  • Оптимизмът-един от ключовете към успеха!
Каква е вероятността...?!
« -: Декември 08, 2013, 01:13:50 pm »
Как смятате и какво виждате е моят въпрос? Дали това е човекът и има ли кармична връзка?! :)
Качеството на думите не в това да бъдат изречени,а доказани!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Каква е вероятността...?!
« Отговор #1 -: Декември 08, 2013, 01:21:58 pm »
Живота ни е изпълнен с кармични връзки и срещи.
Всяка среща е кармична без значение дали жънем или сеем карма... :)
Затова подхода ни следва да бъде внимателен към всичко и всички.

*

Неактивен roni_f

• 111
« Отговор #2 -: Декември 08, 2013, 01:26:18 pm »
Абсолютно съм съгласна. Въпросът е с кои е дългосрочна и с кои не. ..а смисъл винаги има от всичко- лошо и добро :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Декември 08, 2013, 01:32:49 pm »
Абсолютно съм съгласна. Въпросът е с кои е дългосрочна и с кои не. ..а смисъл винаги има от всичко- лошо и добро :)

От астрологическа гледна точка не веднъж съм писала , че Сатурн и Луна са свързани най-силно с кармата.
Всеки аспект на Сатурн е показателен за "усещането за кармична обремененост".
Много важно е също така в коя хемисфера попадат планетите и къде аспектират и акцентират картите...
« Последна редакция: Декември 08, 2013, 01:35:36 pm от Марая »

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #4 -: Декември 09, 2013, 01:20:29 pm »
Много хубаво и точно казано.

В случая с тази карта Сатурн и меркурий в 12-ти дом? Не е ли по-скоро свързано с вътрешната емоционалност, мисълта за "там" и далече? ако можем така да го кажем?

*

Неактивен roni_f

• 111
« Отговор #5 -: Декември 09, 2013, 03:02:09 pm »
Fairy не разбрах какво точно имаш предвид, че е някакъв вид вглъбеност или ?

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #6 -: Декември 09, 2013, 04:48:51 pm »
Fairy не разбрах какво точно имаш предвид, че е някакъв вид вглъбеност или ?

;D и аз ако знам точно какво имам предвид... на мен лично синастрийте са ми една тема почти табу :))

Бих искала да дам един пример: в солар имаме опозиция Венера (ж)-Меркурий (м) - отношенията буквално са като "огледало на менталността" - в смисъл човекът непрекъснато сравнява своят "ум" и "интелект" с нейната ценностна система и ако Венера не я одобри, Меркурий (който е във воден знак - рак) е склонен да я преразгледа и осмисли. Надявам се да съм го изразила ясно.

Всъщност предполагам, че между вас има силно сексуално привличане (аспекти Слънце-Марсове?), а и негов Марс твоя Венера също...

Луна-Плутон също е доста магнетичен аспект...

Но тъй като говорим за Сатурн и Луна...
Хубаво е, че имате аспект Луна-Слънце.. и то неговото към твоята.. както някъде беше написано това е добре..

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #7 -: Декември 10, 2013, 10:35:34 am »
     Плутон ще трансформира Луната във връзката. Слънце квадратура  Сатурн в синастрията  е на принципа " Пиян ,залян , за дълго време обаче там" , Квадратурата Слънце /Сатурн дава усещане на Слънцето , че е контролирано. Ако Слънцето му писне и реши да си тръгва, Сатурн също не може да преживее лесно раздялата.  Липсват му "Слънчевите дни". Квадратура Слънце / Сатурн е кармичен аспект, Луна/ Плутон също. Има привличане.  Квадратурата на Сатурн/ Юпитер  води до разногласия по въпроса за съжителството и мирогледа донякъде. Юпитер е по- широко скроен , Сатурн го притиска и ограничава и му поставя правила. Тук се сблъскват консервативността и  по - глобалното мислене,оптимизма.Кадратурата на  Венера/ Сатурн също е кармичен. енера има да учи от Сатурн и обратно, но Сатурн е по-стеснителният и затвореният.  Броя квадратура на Слънцето/ Сатурн, знакова,  още повече ,че са кардинални знаци и ще има "надскачане" на индивидуалности . :) Спойката не е малка обаче, имам предвид усещането  за липса при по-дълга раздяла.  Има на какво да се научавате един друг , по мое мнение. :)
« Последна редакция: Декември 10, 2013, 10:39:42 am от milla_m »
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #8 -: Декември 10, 2013, 11:52:54 am »
 :805m: от чисто любопитство какво бихте казали ако в синастрия липсват аспекти на ж. Сатурн и Луна? (от обратната страна обаче имаме м.Сатурн към Слънце и м.Луна с доста аспекти - към марс, венера, слънце и т.н.)