не знам за вас, но лично аз определям транзитите по-скоро като тенденция... а тези на планетите след Дупитер, по-скоро като душевно състояние.. конкретните събития ги свъзвам повече с фазите и транзитите на Луната
но ако говороми за прогресии съвсем скоро прогресивната Луна ще е в 8-ми дом, което допълнително ми говори за материалните неща..
Лично аз транзита на Сатурн през предходния 1-ви дом (и през асц. и селф ретърн) го отчиатм като много силен по отношение на личната ми реализация период.. не казвам лесен, но много продуктивен и определено много полезен поне за мен. Просто след този транзит имам усещането, че съм друг човек в много отношения - много подициплиниран, организиран, балансиращ между много повече задачи, много по-пробивен, с нови умения, нови перспективи

В момента вече се усещат и малките проблеми свързани с финанси... струва ми се, че при малко търпение от моя страна ще се разрешат, усещам, че и мислите се насочват не толкова върху реализацията, колкото върху ценностите.. "кое е ценно", "кое си струва"..
Догодина когато г-н Време премине и в стрелец ще е доста забавно, активирайки стелиума в стрелец.. но искрено се надявам вече да са се изяснили основните задачи за решаване