Здравей Гост

Луна в съвпад с Нептун

• 35 Отговора
  • 7855 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Луна в съвпад с Нептун
« -: Юли 04, 2011, 10:33:25 am »
Как бихте интерпретирали аспекта Луна/Нептун в наталната карта? Споделете нещо за него.... :)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Re: Луна в съвпад с Нептун
« Отговор #1 -: Юли 04, 2011, 11:10:24 am »
 ::) олей то това скоро по транзит ще ме залеееееееееее  :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Юли 04, 2011, 11:25:26 am »
Аспекта дава свръх интуиция....Перфектна връзка с подсъзнанието...

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #3 -: Юли 04, 2011, 11:37:45 am »
да, все още е малко рано (Нептун все още обработва к5), но си мисля, че тук съвпада ще бъде много по-дълбоко (на вътре), отколкото с уран (на вън), музика, театър, из. изкуство, но и алкохол последното си го употребявам, явно трябва да внимавам като излизам по кръчмета какво си втълпявам - у дома и бира не пия.. имаше една приказка - "аз съм човек, които по принцип не пие, но като ударя една биричка става друг човек, а този друг човек колко пие....."
Честно казано не ми е и много трудно да се досетя къде точно ще удари съвпада - сценария вече ми се мотка из главата, случвало ли и се е? да знаете какво точно ще се случи (без да се взирате в картата си), просто имате стъпките.... , но знаете, че не можете да ги промените? и колкото повече се съсредоточавате, толкова повече детайли изкачат?
това не ми се случва за първи път де... :-[

*

issidorra

« Отговор #4 -: Юли 04, 2011, 11:43:44 am »
При мен този съвпад  е в Козирог, мисля, че на него се дължи изострената ми интуиция (проявява се обаче избирателно, не знам по каква причина), много съм съжалителна и прощавам дори непростими на пръв поглед неща. Мисля, че този аспект е главният виновник за намоменти депресивните състояния, в които изпадам.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Юли 04, 2011, 11:46:17 am »
Изидора , а къде е Сатурн? ::)

*

issidorra

« Отговор #6 -: Юли 04, 2011, 11:50:53 am »
В началото на Стрелец(2 дом), има една скрита квадратура към Слънце в Лъв, секстил към Венера във Везни и тригон към Меркурий в Лъв.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #7 -: Юли 04, 2011, 11:52:23 am »
Колко градуса има до съвпада на Луна/Нептун?

*

issidorra

« Отговор #8 -: Юли 04, 2011, 11:54:07 am »
Нептун е 3.16, а Луната е в 7.06 градус

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #9 -: Юли 04, 2011, 11:55:28 am »
миля, че ако Луната е преди Нептун тази интуиция с годините ще става по-силна и по-силна .. т.е. ако съвпада е апликиращ (въпрос на прогресии ;) )

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #10 -: Юли 04, 2011, 11:59:17 am »
Нептун е 3.16, а Луната е в 7.06 градус

Сатурн на колко градуса е от луна и от нептун...Точно ми ги сметни.... ::)

« Отговор #11 -: Юли 04, 2011, 12:04:29 pm »
Приятелят ми има Луна съвпад с Нептун  в Стрелец - идеалист човек, което го прави понякога според мен и наивен в дадени ситуации (човек е склонен да мисли, че хората са такива какъвто е и той самият), има изразено естетическо чувство - много финно , желае да внася красота окло себе си (особено в дома - Луната). Готов е винаги да се притече на помощ, отзивчив и човечен, способен на емпатия. Доверчив. Казва ,че е интуитивен   ??? Обича животните - съвпада е в 6 дом :)

*

issidorra

« Отговор #12 -: Юли 04, 2011, 12:08:03 pm »
Извинявай, не те разбрах от първия път, на 30.08 от Нептун и на 33.98 от Луната

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #13 -: Юли 04, 2011, 12:08:25 pm »
Ламфиета...,моля те давай още..Много ме интересува точно този съвпад в знака стрелец...В кой градус е съвпада на приятеля ти? И къде е Юпитер... ::)

« Отговор #14 -: Юли 04, 2011, 12:24:58 pm »
14 мин е орбиса, на 16 в Стрелец в 6 дом - апликиращ. Юпитер- ретрограден в 12 дом, в Близнаци. Съвпада участва в голям огнен тригон в земни домове, включени са още Сатурн в Лъв, в 2 дом , и съвпада Слънце, Венера в Овен в 11 дом. Съвпада има квадратура от Марс в 10. Какво по точно те интересува , като емоционалност мисля че го описах - вярващ  е.