Здравей Гост

Танцът на прогресивната луна през Дева

• 7 Отговора
  • 4069 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Тук очаквам МНОООГООО да се сподели... ;D

*

Неактивен kris

• *
  • 10
Re: Танцът на прогресивната луна през Дева
« Отговор #1 -: Юни 21, 2011, 06:10:16 pm »
А.. тя мойта тъкмо ей сега е влязла там  ???

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Юни 21, 2011, 06:18:44 pm »
А.. тя мойта тъкмо ей сега е влязла там  ???

Изкушението , може доста да разкаже.... ;D...

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #3 -: Юни 21, 2011, 07:48:04 pm »
И мойта е сега в Дева, и макар че и наталната е там, периода хич не ми допада  :( Станах критична, заядлива, развлеченията намаляха  :( Опитах се да спра и цигарите, за жалост - неуспешно  :-[ Чудя се, какво ли ще стане, като направи съвпад с наталната в 7 дом?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Юни 21, 2011, 08:02:29 pm »
И мойта е сега в Дева, и макар че и наталната е там, периода хич не ми допада  :( Станах критична, заядлива, развлеченията намаляха  :( Опитах се да спра и цигарите, за жалост - неуспешно  :-[ Чудя се, какво ли ще стане, като направи съвпад с наталната в 7 дом?

Ще започне нов период...,преди Сатурновия възврат...,обикновено луната по прогресии се завръща на собственото си място... :)

*

Неактивен kris

• *
  • 10
« Отговор #5 -: Юни 22, 2011, 12:17:03 am »
Изкушението , може доста да разкаже.... ;D...
Защо "изкушението"?  ;D

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #6 -: Юни 23, 2011, 12:27:41 am »
И моята сега е в дева, и аз опитвах да отказвам цигарите...поне ги намалих значително, май и мен ме определят напоследък като заядлива, но не е точно, свързано е с работата, а аз изисквам перфекционизъм. Разочарована съм от поредния \\\"мъж\\\" и му дадох пътя, а той мисли че съм изнервена...и така. Освен, че прогресира в дева е и в съвпад с натален Уран  8)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #7 -: Юли 27, 2013, 09:35:14 am »
         При така застъпената ми Дева в хороскопа сега и Луната по прогресии се подвизава в подопечния на Меркурий знак, та даже върху него се разхожда. Това което мога да споделя при движението на Луната през първата декада на знака и преминаването й през натални Слънце, ДЦ и сега Меркурий е следното - промяна в бизнес среда и партньорства (което като събитийност се дължи и на други фактори разбира се), но принципно ме прави още по-критичен, заядлив, меланхоличен...  ;D За педантизма не знам докъде може повече да ми го засили.  ;D Между другото смених спортния режим с две нови диети отскоро. А определено настоящия точен квадрат прогресивна Луна към натален Уран -  :tongue2: :-\, ха хааа. Ама като стъпи върху Венерата след време друга ще е играта. 8)