Здравей Гост

Луна в съвпад Сатурн

• 5 Отговора
  • 2468 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Луна в съвпад Сатурн
« -: Юли 04, 2011, 11:22:20 am »
И за един много интересен аспект да поговорим.... :)

*

Неактивен Nova

• 304
Re: Луна в съвпад Сатурн
« Отговор #1 -: Юли 04, 2011, 03:15:09 pm »
Ей ме на...Кое е интересното, тази тем май е дъвкана, обаче и тогава, и сега, нищо положително не намирам за себе си...Лично аз този аспект го "изживявам" като че ли някой ме е хванал за гърлото, а понякога е по- кофти, защото ти се струва, че са те "прихванали" точно когато най- много ти се пее или смее ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Юли 04, 2011, 03:20:32 pm »
Ей ме на...Кое е интересното, тази тем май е дъвкана, обаче и тогава, и сега, нищо положително не намирам за себе си...Лично аз този аспект го "изживявам" като че ли някой ме е хванал за гърлото, а понякога е по- кофти, защото ти се струва, че са те "прихванали" точно когато най- много ти се пее или смее ;D

Заедно ли работят планетите и аспектите ...или има повече за сметка на една от двете планети...Коя планета изразява себе си по-силно? ::)

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #3 -: Юли 04, 2011, 03:22:01 pm »
Луната не се дава, честно ти казвам ;D С годините и аз й давам по едно рамо :P със самовнушения...Ама има и по- лошо-  и марс е там при тях ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Юли 04, 2011, 03:24:08 pm »
Луната не се дава, честно ти казвам ;D С годините и аз й давам по едно рамо :P със самовнушения...Ама има и по- лошо-  и марс е там при тях ;)

Трудно ли ти е да изразиш емоция? ::) И един по-личен въпрос...Връзката с майката ...като каква е за теб?

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #5 -: Юли 04, 2011, 04:13:39 pm »

Трудно ли ти е да изразиш емоция? ::) И един по-личен въпрос...Връзката с майката ...като каква е за теб?
Ами понякога е трудно, но с годините- сякаш го променям ;D  :P