Здравей Гост

Уран на МЦ

• 19 Отговора
  • 4116 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Уран на МЦ
« Отговор #15 -: Септември 22, 2011, 11:32:52 am »
Абеее...красота е когато се е изперчил на МЦ.... :)...Думата е една...ДА ЖИВЕЕ ХАОСА.... :P

Марая, Северният възел на Уран е в 13гр. 51сек. 31м. по остта Близнаци/ Стрелец. Сатурн ти прави аспект. СЛВ също. ????????????? ::) ::) ::) Северният възел на Уран е доста важен.

Знам..... ::)...Уран е важен...,но в момента няма аспект....

Как тълкуваш това? ::) :-*

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #16 -: Септември 22, 2011, 12:01:42 pm »
  Като емоционално въздействие, ту нагоре ту надолу. Южният възел на Уран попада в Стрелец. И може и въобще да измислям нови правила, но така го чувствам. Все едно Северният Възел на дадена планета е  пътят дето трябва да следваме по конкретната планета. Както при СЛВ  и Южен на Луната.

С две думи тълкувам, ако ти предстои някаква промяна и се случват определени събития из неведелица, особено при аспект на Северният възел на Уран с Луна ,Слънце, Транзин на Планета някоя  която прави аспект със Възела, Не с Уран,с възела му   да предизвиква на практика силно нервно , емоционално състояние на душата и объркване, смут , защото примерно предстои промяна, която трябва да се направи.

И да  звучи налудничаво :-[ , така го мисля.
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #17 -: Септември 22, 2011, 12:09:13 pm »
не ми звучи налудничаво
наскоро четох една теория, че всяка промяна настъпва със "симптом" на силен резонанс, напрежение, трептене ако щете го наречете, от нас самите зависи дали ще приемем това не много приятно усещане на разклащане, след края му обикновено се получава нещо като трансформация - вече зависи в какъв смисъл, нова личност, по-силна воля, по-широки възможности и т.н., обратното ако се скрием от този резонанс се получава зацикляне и гниене ... (много набързо описах теорията, но много ми допадна. макар да не е от книга за астрология аз виждам прекалено общо с любимата ни наука)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #18 -: Септември 22, 2011, 12:59:55 pm »
  Като емоционално въздействие, ту нагоре ту надолу. Южният възел на Уран попада в Стрелец. И може и въобще да измислям нови правила, но така го чувствам. Все едно Северният Възел на дадена планета е  пътят дето трябва да следваме по конкретната планета. Както при СЛВ  и Южен на Луната.

С две думи тълкувам, ако ти предстои някаква промяна и се случват определени събития из неведелица, особено при аспект на Северният възел на Уран с Луна ,Слънце, Транзин на Планета някоя  която прави аспект със Възела, Не с Уран,с възела му   да предизвиква на практика силно нервно , емоционално състояние на душата и объркване, смут , защото примерно предстои промяна, която трябва да се направи.

И да  звучи налудничаво :-[ , така го мисля.

Дааа...,звучи добре....А планетарните възли са много важни....

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #19 -: Септември 23, 2011, 02:04:36 pm »
Тръни...,тръни ,които бодат и боли...боли от тях...защото той Уран казва в прав текст нещата...,които друга планета не може да изрече....Това е Уран....и не на всяка цена...,а задължително....следва да се съобразява обществото и ВЛАСТТА с действията на Уран на МЦ....Той е непредсказуем....и няма перде....