Здравей Гост

Уран на МЦ

• 19 Отговора
  • 4111 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Уран на МЦ
« -: Юли 04, 2011, 12:53:36 pm »
Не защото аз си го отглеждам в натала... ;D , а защото ми се иска да разбера имате ли опит с това чудо и какви впечатления от него....??? ;D

*

Неактивен tanya

• 917
Re: Уран на МЦ
« Отговор #1 -: Юли 04, 2011, 03:10:56 pm »
Така...  ;D Мъжа ми е със съвпад на Уран с МЦ - никога не е работил за някой друг. Обича да има свобода в работата си - сам си определя работното време и т.н. Преди няколко години замина в чужбина, където му плащаха добре, но не издържа да го командват и се върна. Ексцентричен е в работата си и има идеи, изпреварили времето си

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #2 -: Септември 20, 2011, 09:24:11 am »
         При мен има широк съвпад на Уран с MC - Уран е в 10и Стрелец, силна планета ми е и определено мога да кажа, че иновативният подход, както и новите и ексцентрични идеи са моето амплоа по отношение на работата  ;D   ;D То сигурно ако нямах такава висока работна динамика нямаше и да се занимавам с това може би  ::)

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #3 -: Септември 20, 2011, 10:34:35 am »
А имал ли си резки промени на работата? А на типа дейност ? Интересн ми е с тази позиция имаш ли шеф  и как го търпиш?

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #4 -: Септември 20, 2011, 10:53:02 am »
А имал ли си резки промени на работата? А на типа дейност ? Интересн ми е с тази позиция имаш ли шеф  и как го търпиш?

Не винаги Уран на MC e свързан с резки промени на типа работа, зависи как си го отглеждаш най-вече  ;D Но иначе имам странни допълнителни дейнсоти с които се занимавам или захващам, да, има динамика в тях определено :)  А за шефове - много не търпя честно казано, принципно самият аз се водя ръководител и от биг бос имам големи правомощия дадени и достатъчна свобода на действие, за да се чувствам комфортно и да сме си доста близки при което :)

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #5 -: Септември 20, 2011, 11:32:50 am »
И ако боса ти го охарактеризираш с Уран и Стрелеца! :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #6 -: Септември 22, 2011, 03:34:55 am »
Абеее...красота е когато се е изперчил на МЦ.... :)...Думата е една...ДА ЖИВЕЕ ХАОСА.... :P

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #7 -: Септември 22, 2011, 09:00:36 am »
Абеее...красота е когато се е изперчил на МЦ.... :)...Думата е една...ДА ЖИВЕЕ ХАОСА.... :P

Точно така! И ако случайно хаосът липсва, човек сам ще си го създаде!:)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #8 -: Септември 22, 2011, 09:55:45 am »
         Важното е да изплуваш в морето от хаос и да хващаш попътния, не насрещния вятър  ;D  ;D
         А когато не успееш и потънеш наново да се възродиш по-силен, по-умен, повече преживял и осмислил, защото в това е смисъла  8)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #9 -: Септември 22, 2011, 10:34:42 am »

Че ти хоаоса го владееш. ;D Плутон нали и той е там.
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #10 -: Септември 22, 2011, 10:53:27 am »
хаоса е най-съвършената форма на реда  ;) - това, че ние не го разбираме е друга тема

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #11 -: Септември 22, 2011, 10:56:47 am »
хаоса е най-съвършената форма на реда  ;) - това, че ние не го разбираме е друга тема

Харесва ми!:)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #12 -: Септември 22, 2011, 11:00:46 am »
като чуя Хаос и се сещам за две любими книжки - Алиса (в огледалния и страната на чудесата) и Пътеводител на галактическия стопаджия ;)

на мен лично Хаоса много ми харесва (като състояние), от него най-често се пораждат най-брилянтните идеи и решения...

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #13 -: Септември 22, 2011, 11:08:40 am »
Малко интервю с Уран за кураж. :-* Интервюто не е с мен  :) :)

"УРАН

УРАН – Разбирам, че се опитваш да проумееш нашите енергии и живот през призмата на астрологията, покрай другите неща.

АЗ – Ами да, най-малкото се опитвам.…

УРАН – Знаеш, че астрологията е наука, която аз управлявам, също както и компютрите, уредите и всичко, което е футуристично и новаторско, нали?

АЗ - Да, наясно съм с това.

УРАН – Склонен съм да разбера, че искаш информация за същността на това, на което се опитвам да ви науча.

АЗ – Да, действително ще ти бъда много признателна, ако ни помогнеш да разберем енергията, която изразяваш, както и същностното ти послание към нас, хората…

УРАН – Вие хората сте твърде вкопчени в търсенето на лъжлива сигурност и сте загубили усета си за забавление и приключение. След като през средновековието част от религиите постепенно загубиха репутацията и способността си да бъдат духовни водачи, в търсенето на отговорите вие се доверихте твърде много на науката. Тази тенденция, независимо, че е принципно положителна, ви накара да вярвате, че можете да манипулирате и контролирате до безкрайност земните ресурси. Напреднахте много в развитието на технологиите и това, освен всичко останало, ви помогна да живеете много по-комфортно на вашата красива планета. Проблемът е в това, че сте обсебени от нуждата да контролирате поради погрешна причина – СТРАХ! Страх и несигурност доминират в живота ви и забавят развитието ви. Забравили сте, че сте души, обитаващи човешките си тела временно, за да участвате в приключението, наречено живот и да му бъдете сътворци, в съзвучие с Божествения разум, част от който сте вие самите.

АЗ - Да, разбирам гледната Ви точка, но има някои чисто практически проблеми, срещу които сме изправени в ежедневния си живот. Често животът изглежда твърде крехък и ние имаме нужда да си създадем някаква сигурност въпреки всичко!

УРАН - Да, да - разбирам какво казваш. Изглежда, че вие просто не можете да проумеете, че докато създавате това, което наричате “сигурност”, не си оставяте достатъчно пространство за растеж и промяна. Загубили сте вкуса към приключение, чуваш ли? Всеки от вас носи вътре в себе си нужда от постоянен прогрес и, като последица, вашите потребности непрекъснато се променят. Помисли над това: колко лесно обикновеният човек променя личните си обстоятелства, за да ги приспособи към психическия си растеж и да промени потребностите си? Какво те спира да се развиваш и да се движиш напред? Не е ли страх истинската дума?

АЗ - Ако трябва да съм честна, действително понякога сме склонни да чакаме и да отлагаме промяната дотогава, докато не сме наистина притиснати до стената. Не е толкова лесно…

УРАН – Истината е, че вие се страхувате главно от недоимъка – тъкмо заради това не споделяте ресурсите на планетата си с тези, които гладуват. Страхувате се от провал – затова не искате дори да опитате. Страхувате се от самотата – затова сте така вкопчени в отношения и ситуации, които ви изтощават и ви оставят нещастни и празни. Всъщност имам новина за вас. Ако се научите да обичате себе си повече и да се уповавате на космичната енергия за вашата емоционална храна преди всичко, всичко останало би било много по-лесно. Тази Божествена енергия е безгранична и вие никога няма да я загубите. Съберете кураж да излезете извън рамките на рутината и прегърнете реалния прогрес! Вие основавате съществуването си на фалшив морал и остарели принципи, които блокират духовното ви развитие – а тъкмо то е вашата реална цел, имайки предвид, че това е основната причина да се преродите на Земята.

АЗ - Изглежда, че имате нещо предвид. Бихте ли бил така добър сега да обобщите накратко вашето послание към нас, земните хора?

УРАН – Аз ви нося ПРОБУЖДАНЕ и СМЕЛОСТ. Аз бавно довеждам хората до такова ниво на раздразнение и нетърпимост към сегашните обстоятелства, блокиращи развитието им, че те да бъдат притиснати да ДЕЙСТВАТ или да реагират. Колкото и стресиращо да е това, аз често имам нужда да добавя и доза НЕТЪРПИМОСТ и ИНДИВИДУАЛНОСТ към енергията, която “нося”, за да мога наистина да насърча хората да се разбунтуват и да материализират промените, от които така силно се нуждаят и които толкова дълго отлагат. Аз символизирам ПРОГРЕСА, особено на човешкия потенциал. И нямам време за губене с лицемерие или с така наречения морал.

Това, което ме развеселява, е че вашите астролози твърдят, че промените, които аз символизирам, са “внезапни” и неочаквани. Това изобщо не е така, скъпа. Забрави! Обстоятелствата и събитията в човешкия живот отстрани може и да изглеждат внезапни, но вътрешните процеси, които ни отвеждат до “внезапните събития”, винаги започват много повече време назад, отколкото изглежда. Просто работата е там, че вие, човеците, можете да бъдете толкова глупави, че едва ли ще се размърдате без сериозен психологически натиск и фрустрация. Затова, когато най-накрая настъпи промяна, тя ви изглежда толкова внезапна – защото повече не можете да издържате на напрежението.

АЗ – Много Ви благодаря за това обяснение. В заключение нека да Ви попитам – защо смятате, че вашите енергии са толкова важни за нас, човеците?

УРАН – Мила, вече ти казах! Вие трябва да промените вашите жизнени структури и да се СЪБУДИТЕ! Съществуват толкова много хоризонти и алтернативни реалности, които все още не сте изследвали…

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #14 -: Септември 22, 2011, 11:27:45 am »

Марая, Северният възел на Уран е в 13гр. 51сек. 31м. по остта Близнаци/ Стрелец. Сатурн ти прави аспект. СЛВ също. ????????????? ::) ::) ::) Северният възел на Уран е доста важен.