Здравей Гост

Сатурн на МЦ

• 41 Отговора
  • 8078 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Сатурн на МЦ
« -: Юли 04, 2011, 12:55:02 pm »
Вие сте.... ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Сатурн на МЦ
« Отговор #1 -: Юли 04, 2011, 01:35:08 pm »
Хайде де , Файри се отчете с един страхотен материал за Сатурн.... ;D

Кажете нещо.... ::)

« Отговор #2 -: Юли 04, 2011, 08:35:20 pm »
Здравейте момичета,аз съм със Сатурн на МС.
МС е на 16 в Близнаци ,Сатурн е на 18 в Близнаци -управител е на 5 дом и прави точен квадрат с АСЦ-на 18 в Дева   

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Юли 04, 2011, 08:43:37 pm »
Здравейте момичета,аз съм със Сатурн на МС.
МС е на 16 в Близнаци ,Сатурн е на 18 в Близнаци -управител е на 5 дом и прави точен квадрат с АСЦ-на 18 в Дева

И след всичко това, какво можеш да споделиш с нас.... ;D

« Отговор #4 -: Юли 04, 2011, 09:20:17 pm »
Сатурн на МС дава късна реализация затова в професионален план ми беше трудно-имам 4 професии и сега от 1 година съм на постоянна работа.
Сатурн  на МС дава късен брак и деца късно -У5.Управител е на Северния ми възел в 5 дом
Ти как мислиш Марая?Още нямам деца.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Юли 04, 2011, 09:27:13 pm »
Сатурн на МС дава късна реализация затова в професионален план ми беше трудно-имам 4 професии и сега от 1 година съм на постоянна работа.
Сатурн  на МС дава късен брак и деца късно -У5.Управител е на Северния ми възел в 5 дом
Ти как мислиш Марая?Още нямам деца.

За деца гледаш 5-ти , 8-ми , 4-ти и 1-ви...Аспекти към управителите и не на последно място нодалната ос! ;D ;)

*

Неактивен angy

• *
  • 18
« Отговор #6 -: Август 31, 2011, 08:08:47 pm »
Сатурн ми е на 21 град. в овен, МС ми е на 24 град. в овен. Сатурн е управител на 6-ти дом, тригон с Луната и широка опозиция със Слънцето / 11 градуса, една програма отчита аспекта, друга не/. Трудна професионална реализация, всичко става с много усилия от моя страна но става успешно накрая. Относно брака-няма такъв, живеем на семейни начала. Нямаме деца.
Някъде бях чела, че тригон Сатурн-Луна дава късно майчинство. Какво ще кажете по въпроса?

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #7 -: Август 31, 2011, 08:33:50 pm »
Моите наблюдения за Сатурн на МС са, че носи успех в кариерата, ако е добре аспектиран. Брат ми има това положение на планетата и откак го помня, винаги е на ръководна позиция, с добре платена работа и допълнителни доходи. Дори да се откаже от дадена висока длъжност, офертите валят и веднага изскача още по-добра възможност. Шефа ми също има Сатурн на МС, амбициозен е, пробивен, успешен. Може би Сатурн на МС е по-благотворен в мъжка  карта, отколкото в женска. Разбира се, зависи в кой знак е планетата и кави аспекти прави, но това се подразбира.

*

Неактивен angy

• *
  • 18
« Отговор #8 -: Август 31, 2011, 08:40:49 pm »
Моите наблюдения за Сатурн на МС са, че носи успех в кариерата, ако е добре аспектиран. Брат ми има това положение на планетата и откак го помня, винаги е на ръководна позиция, с добре платена работа и допълнителни доходи. Дори да се откаже от дадена висока длъжност, офертите валят и веднага изскача още по-добра възможност. Шефа ми също има Сатурн на МС, амбициозен е, пробивен, успешен. Може би Сатурн на МС е по-благотворен в мъжка  карта, отколкото в женска. Разбира се, зависи в кой знак е планетата и кави аспекти прави, но това се подразбира.
[/quote
Аз да поясня, че също винаги съм била на ръководна позиция, собствен бизнес, но всичко става с много труд.

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #9 -: Август 31, 2011, 08:57:52 pm »
Е, при Сатурн нЕма лабаво, но ако се трудиш, ще успееш! Аз затова го обичам!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #10 -: Август 31, 2011, 09:29:13 pm »
Предстои ми аспект на ТР.Сатурн в 11-ти към нат.Юпитер към 7-ми...почти на к8.... ;D Според Вас какво да очаквам? ::)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #11 -: Август 31, 2011, 10:20:40 pm »
Предстои ми аспект на ТР.Сатурн в 11-ти към нат.Юпитер към 7-ми...почти на к8.... ;D Според Вас какво да очаквам? ::)

Може би да разшериш нещо в социалната сфера, идеал, идеи или да узакониш нещо по седми дом, да се обвържеш с нещо много силно, с някаква кауза. Може и да отсееш приятели например. Нали ако нещата не "стават и не търпят разширяване по Юпитер" Сатурн ги прекъсва. ???
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #12 -: Август 31, 2011, 10:22:12 pm »

Миличка ти знаеш на мен какво ми се случи, когато Сатурн пъплеше из 11 дом... и как се поизолирах от обкръжението  :confuse3: ,но пък упр. на 11-ти ми е във втори

Юпитер ми звучи като партньор голям и силен, юристи, военни... голям калибър хора. Незнайно защо ми е хрумнало, но 11-ти дом освен всичко ми звучи и като бизнес (освен обкръжение)  ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #13 -: Август 31, 2011, 10:25:20 pm »

Миличка ти знаеш на мен какво ми се случи, когато Сатурн пъплеше из 11 дом... и как се поизолирах от обкръжението  :confuse3: ,но пък упр. на 11-ти ми е във втори

Юпитер ми звучи като партньор голям и силен, юристи, военни... голям калибър хора. Незнайно защо ми е хрумнало, но 11-ти дом освен всичко ми звучи и като бизнес (освен обкръжение)  ;)

Писна ми от ПУХЛЬОВЦИ - /нещо м/у путка и мухльо/....Ояаквам аспекта с нетърпение....От мен да знаете- нета бъка от психично болни...с две думи-  бикер фуул...на бългсарски...нямам време да мина на инглиш.... ;D ;D ;D :P

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #14 -: Август 31, 2011, 10:37:24 pm »

....От мен да знаете- нета бъка от психично болни...с две думи-  бикер фуул...на бългсарски...нямам време да мина на инглиш.... ;D ;D ;D :P
[/quote]

"През първите пет години хората  навлизат в психологията , психоанализата и психотерапията, след първите пет установяват, че последните са проникнали  дълбоко в тях." ;D ;D ;D

Така се беше изказал един шеф на лудница. ;D
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.