Здравей Гост

Сатурн на МЦ

• 41 Отговора
  • 8094 Прегледи
*

Неактивен tanya

• 917
Re: Сатурн на МЦ
« Отговор #15 -: Септември 01, 2011, 12:31:28 am »
Предстои ми аспект на ТР.Сатурн в 11-ти към нат.Юпитер към 7-ми...почти на к8.... ;D Според Вас какво да очаквам? ::)
При мен наскоро Сатурн образува квадратура към Юпитер ( Сатурн ми е У11, а Юпитер е на К11 ) - направих преоценка на приятелствата и фалшивите потънаха в небитието. Сякаш прогледнах за някои хора от обкръжението ми. Чувствах се и малко самотна.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #16 -: Септември 01, 2011, 12:34:22 am »
Предстои ми аспект на ТР.Сатурн в 11-ти към нат.Юпитер към 7-ми...почти на к8.... ;D Според Вас какво да очаквам? ::)
При мен наскоро Сатурн образува квадратура към Юпитер ( Сатурн ми е У11, а Юпитер е на К11 ) - направих преоценка на приятелствата и фалшивите потънаха в небитието. Сякаш прогледнах за някои хора от обкръжението ми. Чувствах се и малко самотна.

При мен е тригон.... ;D :P

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #17 -: Септември 01, 2011, 12:36:30 am »

Значи нещата трябва да се случат по-бързо и безболезнено  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #18 -: Септември 01, 2011, 12:39:49 am »

Значи нещата трябва да се случат по-бързо и безболезнено  ;D

Маа...изобщо не ми дреме какво се случва ВАЖНО Е ДА ИМА СЛУЧКИ.... :-* И ....вече съм в екшъна..... :-* :P
« Последна редакция: Септември 01, 2011, 01:25:02 am от Марая »

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #19 -: Септември 01, 2011, 01:06:24 am »
Блазе ти  :-* Значи и стационарния Юпитер в съвпад с Луната ти се е задействал. При мен - нищо съществено, въпреки че и прогресивната Луна ми е в съвпад с натална. Вече си мисля, че прогресивната Луна действа на психиката, на възприятията ни, но рядко води до събитие  ::)

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #20 -: Септември 01, 2011, 07:17:49 pm »

Аз лично свързвам Сатурн с недвижимите имоти, а Юпитер -  с късмета. При теб и Луната е аспектирана от Юпитер, а тя е традиционен управител на 4-и дом.  Виждам го  като разширение на дома, късмет на дома, а ако вземем под внимание 7-и и 8-и дом - трайни  партньорста, отсяване на приятелите и евентуално узаконяване на нещо.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #21 -: Септември 02, 2011, 07:44:47 pm »
аз вече ти писах, но специално проверих времето, когато съм фалирала (това не става за един ден), и забелязах, че тогава Сатурн е бил ту в 10, ту в 11 дом, което обяснява всичко де :) упр. на 10 е в пети (рибка), а урп. на 11-ти е във втори.......
;D и както писах за мен това е безценен урок дори погледнато от най-веселата страна колко хора имат привилегията на 25-26 да са загубили свои бизнес  :85: това е урок, които мисля, че винаги ще оказва огромно влияние върху живота ми :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #22 -: Септември 02, 2011, 07:46:48 pm »
Най-труден е транзита на кардиналните оси....Игра е в следващи и кадентни домове.... ;D

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #23 -: Септември 02, 2011, 07:52:39 pm »
При транзит на Сатурн в 4-и дом почина баща ми.

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #24 -: Септември 02, 2011, 08:02:03 pm »

Ха, ха ... идеалния аспект за установяване в чужбина.  ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #25 -: Септември 02, 2011, 08:24:56 pm »

Нямам такива идеи в момента....Струва ми се политическа възможност.... ::) ;D
Ти как мислиш , по втория казус?! ;D

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #26 -: Септември 02, 2011, 08:49:16 pm »

Много е възможно. Нодалната ос ще застане точно върху Слънцето ти по същото време. Тр. Юпитер и Уран и те правят важни аспекти към У6 и 7 дом - Венера. Има някаква реализация. Явно ще смениш посоката. Ще поемеш по път, който ти е предначертан.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #27 -: Септември 02, 2011, 08:52:48 pm »

Много е възможно. Нодалната ос ще застане точно върху Слънцето ти по същото време. Тр. Юпитер и Уран и те правят важни аспекти към У6 и 7 дом - Венера. Има някаква реализация. Явно ще смениш посоката. Ще поемеш по път, който ти е предначертан.

Дааа...,на рожденния ми ден ще е точно в/у слънцето... ???... ;D Доста интересен период се очертава....Дали няма да е някой нов партньор  ::) ???....

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #28 -: Септември 02, 2011, 09:33:31 pm »
Крайно време е Марая, да си отработиш прогресивното Слънце с наталната Венера. Картата ти ще е доста акцентирана през зимата, а и тр. Юпитер ще се разходи отново в 5ти дом. Нищо чудно като влезе в 7ми вече да си се даже задомила.  ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #29 -: Септември 02, 2011, 09:37:11 pm »
Крайно време е Марая, да си отработиш прогресивното Слънце с наталната Венера. Картата ти ще е доста акцентирана през зимата, а и тр. Юпитер ще се разходи отново в 5ти дом. Нищо чудно като влезе в 7ми вече да си се даже задомила.  ;)

Имам чувството , че транзитите и прогресии работят на всички нива с цел придобиване на опит... ::) Поне при мен е така...

Интересно е , че има лунация , която ще засегне пренаталната...на 0* в стрелец...Мисля , че тук е ключа от бараката... ??? ::)