Здравей Гост

Асцендент Дева

• 36 Отговора
  • 8627 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Асцендент Дева
« Отговор #15 -: Юли 04, 2011, 06:39:05 pm »
а луната къде е

Не питай... ;D лъФска.... ::) в тригон с юпитер....и в един от домовете на любовта....

« Отговор #16 -: Юли 04, 2011, 06:41:01 pm »
а добре, нямаме съвпадение ;D

а ако луната е в дева, близо до асцедента?

иначе и аз оставам с впечатление че асц дева прави много плахи дори скорпионските слънца

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #17 -: Юли 04, 2011, 06:45:23 pm »
а добре, нямаме съвпадение ;D

а ако луната е в дева, близо до асцедента?

иначе и аз оставам с впечатление че асц дева прави много плахи дори скорпионските слънца

Стига бе...,накарахте ме да се замисля.... :thinking: Дали използвате точната дума ...плахи.... :-\ ???

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #18 -: Юли 04, 2011, 10:52:12 pm »
.........скорпионските слънца ...може би, но скорпионските стелiyми едва ли....ахахаххах, асц дева на 2 градуса ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #19 -: Юли 04, 2011, 11:07:06 pm »
.........скорпионските слънца ...може би, но скорпионските стелiyми едва ли....ахахаххах, асц дева на 2 градуса ;D

;D

« Отговор #20 -: Декември 14, 2011, 11:11:01 am »
Аз съм Ссъс скорпионско Слънце и АСЦ и ЛУна в ДЕва, та какво за нас  ;D
Наистина сте прави, когато ми се налага да вземам решения понякога съм несигурна, плаха, но понякога точно обратното...плахостта много пъти ми е пречила, много  :-[

« Отговор #21 -: Декември 14, 2011, 12:15:11 pm »
за асц дева и луна в дева със слънце в скорпион ми се струва наистина много плах и стеснителен човек, отделно с ниско самочувствие, няма реална представа за себе си.
какво ще кажеш норка?

« Отговор #22 -: Декември 14, 2011, 12:17:13 pm »
За АЦ Дева мога да напиша много имам голям опит с тях. В един момент се оказа че повечето хора около мен са с АЦ Дева. Изявата им зависи от това как е аспекитиран Мерка и това е крайно различно при всеки един от познатите ми. Не мога да ги оприлича като еднакви....толкова са различни.....
АЦ Дева - Слънце в Стрелец 2 бр.
АЦ Дева - Слънце в Близнаци 2 бр.
АЦ Дева - Слънце в дева  2 бр.
АЦ Дева - Слънце в Скорпи 1 бр.

« Последна редакция: Декември 14, 2011, 12:32:40 pm от elfidka »

« Отговор #23 -: Декември 14, 2011, 02:08:16 pm »
за асц дева и луна в дева със слънце в скорпион ми се струва наистина много плах и стеснителен човек, отделно с ниско самочувствие, няма реална представа за себе си.
какво ще кажеш норка?
Вярно е за ниското самочувствие, въпреки, че няма причина да го имам (в смисъл не изглеждам зле, сравнително интелигентен човек съм и т.н.), но е факт, че съм притеснителна и това ми е пречело винаги.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #24 -: Декември 14, 2011, 02:09:38 pm »
за ниското самочувствие не трябват ли и допълнителни фактори? наранено слънце, сатурн на неподходящо място?

« Отговор #25 -: Декември 14, 2011, 02:29:03 pm »
Слънцето ми е в 3ти дом Скорпион, Сатурн във Везни, 2ри.

« Отговор #26 -: Декември 14, 2011, 02:55:38 pm »
 Мисля, че и моя асц е в Дева. Подреждам бутилките в хладилника по височина, имам различни гъби за миене на чинии, тави, пепелници и мивката, а хавлиите си имат надпис ръце, лице, крака. Това което забелязвам при някои с този асц е много подробното обяснение, ако попиташ такъв човек как е прекарал вечерта той ще започне обяснението от отварянето на вратата на дома си с кой крак влязал и как си събул обувките и т.н. само да имаш нерви да го излушаш. Много дребнави но могат да влязат в работа, например в криминалистиката, не случайно Монк /според мен той има асц дева и слънце във везни/ е добър детектив, аз лично много го харесвам пък и ме успокоява че има по луди от мен. ;)
« Последна редакция: Декември 14, 2011, 03:09:21 pm от doraraikov »

« Отговор #27 -: Декември 14, 2011, 04:40:13 pm »
Няколко думи за асцендент дева!

Асцендент Дева - Аналитикът
Аз искам да съм нужен и се боря за въдворяване на ред в ежедневието и на работното място!
Като дете сте успели да прозрете, че когато човек чрез действия и услуги се прави на нужен, след това получава каквото иска. От тогава Вашата енергия е канализирана в това да въдворявате ред в ежедневието и работата си. В края на краищата, това е Вашата арена за борба, мястото, където чрез проницателен анализ налагате собствените си работни методи. Вие сте именно от онези хора, които навсякъде успяват да въдворят ред. Сферата на услугите е мястото, което Ви задвижва на най-високи обороти и с това увеличава Вашата потентност. При изживяването на своите естествени страсти, често се държите сякаш приемате това като работа, в която сте разпределили силите си. Като сътрудник сте много активен и често успявате да мотивирате другите. Който не желае да приеме Вашите методи на работа, няма да се спаси от острата Ви критика. А който иска да работи с Вас трябва да иска също така и да успява.

Дали ще се познае някой тук. :1006:
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

akruks

« Отговор #28 -: Декември 14, 2011, 06:48:17 pm »
Асц ДЕВА се  характеризира с методичност в действията , лесно приспособяване , дълбоко и аналитично анализиране и най-вече вглеждане в подробностите. Обичат да показват , че са прави ... /справка : Синухе , майка ми , сина ми и др./
Родените под този асцендент са многостранни личности   , възприемам ги като любезни , любознателни , състрадателни , грижовни /зависи и от аспектите на Управителя/ , но ...../сега да не се разсърдите  родени под асц Дева/ и не забравям , че сте твърде заети със себе си и собствените си проблеми....
Безпокойството , недостатъчната решителност и смелост са основни пречки при вземането на важни и съществени решения.
Склоността към излишно издребняване и детайлизиране е пречка за развитието на огромния потенциал от таланти.
Наред със казаното до тук , намирам за едни от най-чистите хора , родените с асц Дева. Изключително практични и педантични до вманиачаване , понякога се губят в стремежа си за перфекционизъм.

Дори и да не Ви хареса , това е написано под диктовката на личните ми наблюдения в/у асц.Дева , които са много... ;D
Напротив, много точни са наблюденията ти върху хората с асц. в дева :)
мен още ме подиграва бившия, че навремето когато бях зле със здравето, на връщане от изследвания, преметох набързо изтривалката пред входа, а тогава гърчейки се влязох у нас ::)
а подигравката включва сравнението, че ако съм била на титаник, сугурно съм щяла да подреждам столовете, вместо да се спасявам :)

*

akruks

« Отговор #29 -: Декември 14, 2011, 06:54:41 pm »
АСЦЕНДЕНТ В ДЕВА
      за жени
„Искам всичко да си върви по установения ред”

Тази жена отново ще ви върне връзката със земята. Ценностите ѝ са заложени в труда и Природата.Тя пише японски тристишия хайку,чете философска литература, кара колело и все ви напомня колко малко са нещата, които вършите като хората. Любопитна,всеотдайна,вечно търсеща съвършенство,тя има един чудесен недостатък: идеализира мъжа до себе си. Вие сте голям късметлия-дори и да ѝ разхвърляте кухнята, да не поправите покрива и да пеете фалшиво,тя пак си мисли че сте неотазим. Няма да ви повтаря,че сте мил(според нея милички са само децата),няма да се прехласва по недодяланите ви шеги, но ще оцени по достойство, че се стараете. Няма да ви трепери като квачка, но все пак ще внимава какво е равнището на вашия холестерин, ще ви препише на машина дипломната работа, ще уплете какви ли не чудесии на майка ви. Не се подвеждайте и по името на нейния изгряващ знак-Дева,то е само символично, затова го забравете и се примирете,че тази жена ще ви зареже заради друг,ако не отвръщате както подобава на любовта и вниманието ѝ. И тя има нужда от любов не по-малко от другите си посестрими в зодиака, но го изразява различно. При нея страстта е неразривно свързана с предаността и верността. Жената с изгряващ знак в Дева е такава, каквато изглежда: решена да намери истинското трайно щастие и простичките житейски радости.Тя сякаш не съзнава колко сложни и трудни са отношенията нежду хората и затова и очакванията ѝ са твърде големи и трудно се сбъдват. По правило се държи прекрасно с мъжа, достатъчно улегнал, за да оцени прелестта на непоклатимата скала и да загърби лъскавото лустро на фалшивите ценности.

Общи житейски насоки:
Жената с асцендент в дева е мнопго взискателна, затова пък вярва едва ли не сляпо на своя съпруг. Понякога се омъжва за болнав мъж или за невротик, който е емоционално неуравновесен. Случва се обаче избраникът й да има прекрасни духовни качества и тя тогава ще го боготвори. Не е рядкост жената с асцендент в дева да не се омъжи, понеже е изживяла голямо разочарование и дълго е била лъгана от своя любим, нещо, което така и няма да преглътне. Родена е за майка и с децата си ще бъде традиционалистка, и понякога ще се държи доста строго. Здравето й е разклатено, слабите й места са кръвообръщението и имунната система. Обикновено има дълга успаешна кариера и лесно печели пари.

.