Здравей Гост

Асцендент Дева

• 36 Отговора
  • 8602 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Асцендент Дева
« -: Юли 04, 2011, 02:50:20 pm »
Асц ДЕВА се  характеризира с методичност в действията , лесно приспособяване , дълбоко и аналитично анализиране и най-вече вглеждане в подробностите. Обичат да показват , че са прави ... /справка : Синухе , майка ми , сина ми и др./
Родените под този асцендент са многостранни личности   , възприемам ги като любезни , любознателни , състрадателни , грижовни /зависи и от аспектите на Управителя/ , но ...../сега да не се разсърдите  родени под асц Дева/ и не забравям , че сте твърде заети със себе си и собствените си проблеми....
Безпокойството , недостатъчната решителност и смелост са основни пречки при вземането на важни и съществени решения.
Склоността към излишно издребняване и детайлизиране е пречка за развитието на огромния потенциал от таланти.
Наред със казаното до тук , намирам за едни от най-чистите хора , родените с асц Дева. Изключително практични и педантични до вманиачаване , понякога се губят в стремежа си за перфекционизъм.

Дори и да не Ви хареса , това е написано под диктовката на личните ми наблюдения в/у асц.Дева , които са много... ;D

*

Неактивен tanya

• 917
Re: Асцендент Дева
« Отговор #1 -: Юли 04, 2011, 03:01:26 pm »
Имам приятелка със Слънце и АСЦ Дева - това момиче чисти от сутрин до вечер  ;D Понякога я съжалявам, че се преуморява, а тя ми казва, че чистенето я успокоявало  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Юли 04, 2011, 03:13:16 pm »
За мъж не е най- добрият вариант, според мен и от наблюдения.Сякаш са плахи в действията си, а тази нерешителност отнема от мъжкия им чар :)

V smisyl...,koe gi pravi nerewitelni?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Юли 04, 2011, 03:22:27 pm »
За мъж не е най- добрият вариант, според мен и от наблюдения.Сякаш са плахи в действията си, а тази нерешителност отнема от мъжкия им чар :)

V smisyl...,koe gi pravi nerewitelni?
Изводите ми са частен случай, това е уговорката...Познавам двама, за мен и двамата са "дребни души", от години искам да ги оценя по- позитивно, защото имат прекрасни качества, но ... нерешителност, странна дребнавост, тих егоизъм...нещо такова...Всъщност, Марая, не съм си поставяла за цел да го дефинирам

И ето , че го направи... ;) ;D...Интересно дали силно изразената педантичност не е в основата на издребняването? ::) При майка ми , това е просто пословично...

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #4 -: Юли 04, 2011, 04:18:23 pm »
Обаче при мъж е кофти, особено ако до него жената е великодушна, широкоскроена, не става ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Юли 04, 2011, 04:31:58 pm »
Обаче при мъж е кофти, особено ако до него жената е великодушна, широкоскроена, не става ;)

Ти направо ме разби... ::) ;D...Не е ли възможна такава комбинация? ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #6 -: Юли 04, 2011, 04:38:05 pm »
Възможна е, особено и с добър секс ;D ;D ;D Обаче е нетърпима понякога ;)

Това , долавям е личен опит... ;D В коя декада на знака  попадаше асцендента ?

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #7 -: Юли 04, 2011, 04:40:12 pm »
градус 21

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #8 -: Юли 04, 2011, 04:44:48 pm »
градус 21

Брей....,а Мц в кой знак... ::) Дай ми картата да я разгледам..много те моля...Много съм любопитна... :P ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #9 -: Юли 04, 2011, 04:47:53 pm »
МС близнаци, ще ти я дам, на лични, но най- вероятно утре ще си поиграя...Ще ти дам и интервю, ако искаш. ;D

Много благодаря...И един въпрос...Слънцето къде е било? ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #10 -: Юли 04, 2011, 04:58:28 pm »
Уау...,как му устоя? Той е уникален...Много е магнетичен ...Жива...магия...Стелиум в 3-ти...И е доста хубав на вид,.....

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #11 -: Юли 04, 2011, 05:06:35 pm »
Омайник и чаровник... ::) В негов свят си живее човека...Правеше ли добър секс според твоите изисквания? Умееше ли да завоалира нещата? В кой момент най-силно се проявяваше чувството за колебание и нерешителност? ::)

« Отговор #12 -: Юли 04, 2011, 06:31:19 pm »
Уау...,как му устоя? Той е уникален...Много е магнетичен ...Жива...магия...Стелиум в 3-ти...И е доста хубав на вид,.....

скорпион с асц дева а ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #13 -: Юли 04, 2011, 06:33:26 pm »

скорпион с асц дева а ;D

Малеййй.....Визуализирах го... ;D

« Отговор #14 -: Юли 04, 2011, 06:34:24 pm »
а луната къде е