Здравей Гост

Котка в къщата

• 15 Отговора
  • 11149 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Котка в къщата
« -: Юли 04, 2011, 09:58:11 pm »
Боже Господи...,котка ми влезе в къщата ::)...Оранжева .... ::)

Какво е това? Поличба за какво..... ???

Re: Котка в къщата
« Отговор #1 -: Юли 04, 2011, 10:40:49 pm »
Че може да имаш мишленца :P
Предвид това, че тази година е на заека/котката по китайския хороскоп, според мен е добър знак  :)
Котката носи късмет на къщата. Символ е на магическите сили на природата, символ на вечността, заради навика си да се свива на кълбо. Емблема е на независимост. Котката се използва и като символ на успеха. от тук

Котка - Пазител, безпристрастност,магия,лъст, удоволствие, чувствителност, желание, свобода. Гордост, любов към красивото,комфорт. Черните котки са особено на късмет ( асоциирането със лошия късмет идва от Средновековната Християнска Църква, която заклеймява котките като символ на Богинята на Любовта и старата вяра.)въплъщават Духа на Мястото поради прувързаността им към дома. от тук

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Юли 04, 2011, 10:45:43 pm »
Че може да имаш мишленца :P
Предвид това, че тази година е на заека/котката по китайския хороскоп, според мен е добър знак  :)
Котката носи късмет на къщата. Символ е на магическите сили на природата, символ на вечността, заради навика си да се свива на кълбо. Емблема е на независимост. Котката се използва и като символ на успеха. от тук

Котка - Пазител, безпристрастност,магия,лъст, удоволствие, чувствителност, желание, свобода. Гордост, любов към красивото,комфорт. Черните котки са особено на късмет ( асоциирането със лошия късмет идва от Средновековната Християнска Църква, която заклеймява котките като символ на Богинята на Любовта и старата вяра.)въплъщават Духа на Мястото поради прувързаността им към дома. от тук

Мерси Лимонадка! :-*

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #3 -: Юли 04, 2011, 11:56:31 pm »
Това означава, че трябва да си я осиновиш  8)
Аз обожавам жълти котки (или както им казвам русички).
Винаги съм имала жълти котараци... Някъде бях чела, че са много специални и носят късмет. Но не е това причината да са жълти котките ми, просто ми харесват, приличат ми на малки тигърчета.  :-*

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Юли 04, 2011, 11:58:59 pm »
Винаги съм имала жълти котараци... Някъде бях чела, че са много специални и носят късмет. Но не е това причината да са жълти котките ми, просто ми харесват, приличат ми на малки тигърчета.  :-*

Котенце...,аз имам 3 котки...Марая-адашката...,Гарфилд и КЕРИ...Последната е блонди.... ;D ;D- демек русичка....

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #5 -: Юли 05, 2011, 12:08:31 am »

Котенце...,аз имам 3 котки...Марая-адашката...,Гарфилд и КЕРИ...Последната е блонди.... ;D ;D- демек русичка....
Ох, и аз много обичам котки. И ние си бяхме осиновили една, по - точно един, обаче като се разгони и избяга и повече не се върна  :'(

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #6 -: Юли 05, 2011, 12:10:47 am »

Ох, и аз много обичам котки. И ние си бяхме осиновили една, по - точно един, обаче като се разгони и избяга и повече не се върна  :'(

Колко хорари и молебени за тея диви котки съм пускала и правила...Последно я нямаше 20 дни...Поболяхме се.... :'( Сега е прибрана..,но до кога.... :'( ::)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #7 -: Юли 05, 2011, 12:29:26 am »
Моята живееше с кучето ми - спяха си двамата даже. И нямаше страх от кучета - та сигурно като е избягала... :( По - добре да не знам... Сега чакам детето да порасне още малко и непременно пак ще си взема

« Отговор #8 -: Септември 01, 2011, 01:29:33 am »
 ;D  И  аз много обичам котки и кучета,но напоследък съм много нервна и гоня котките,пък много ги обичам. По др.егип. зодии съм зодия БАСТ,а иначе съм зодия ТЕЛЕЦ,а по кит.зодии съм зодия
КУЧЕ.

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #9 -: Октомври 13, 2011, 07:00:34 pm »
Боже Господи...,котка ми влезе в къщата ::)...Оранжева .... ::)

Какво е това? Поличба за какво..... ???
Напоследък стават някакви странни неща  ::) Знаете за котето, дето го върнах, защото ни изпозарази всички вкъщи, то аз пропищях целия форум  :)  :-[ Та бях се зарекла скоро да не си взимам никакво животно, направо се наплаших.. От 2 дена на тавана ни се е настанила котка, при това май е бременна, направо... не знам  ;D Не е дива, идва и ми се умилква, оставям й за ядене, но се чудя, какво ще стане като роди  ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #10 -: Октомври 13, 2011, 08:13:38 pm »
какво, какво взимаш си едно котенце водиш го на ветеринар за обезпаразитяване и си го гледкаш :))

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #11 -: Октомври 13, 2011, 11:15:41 pm »
какво, какво взимаш си едно котенце водиш го на ветеринар за обезпаразитяване и си го гледкаш :))
Може и така да стане, котките и изобщо животните ми действат успокоително  :)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #12 -: Октомври 14, 2011, 08:31:48 am »
Може и така да стане, котките и изобщо животните ми действат успокоително  :)
да, много са готини, а като почнат да мъркат сякаш забравяш всичко - пък и нали казват, че котките помагат за премахване на негативните енергии

*

Неактивен teia

• **
  • 74
« Отговор #13 -: Декември 08, 2011, 03:01:31 pm »
Ако  котка влезе в една къща или на кораб сама се смята за много добра поличба  ;) Котка е добърия дух на дома .

« Отговор #14 -: Април 21, 2012, 06:40:48 pm »
днес една котка се качи на прозореца ми. нямаше как да влезе защото той беше затворен но никога не ми се е случвало такова нещо. тя надничаше в съседния прозорец и като ме видя се обърна, седна на перваза и ме погледна, страшничък й беше погледа. всъщност сигурно е бил котарак защото беше доста голям....