Здравей Гост

Помощ за много начинаещ астролог

• 5 Отговора
  • 2099 Прегледи
Помощ за много начинаещ астролог
« -: Януари 22, 2018, 10:44:00 pm »
Здравейте,от доста време искам да се занимавам с астрология,но все нещо ме спираше.
Всъщност най-вече многото работа и липсата на време.Е вече имам време и нещата са ми много интересни,но е много объркващо,абсолютно всичко.
Бих искала да ми препоръчате някаква литература като начало . Всъщност на 16 .01 бях при моята лична астроложка .Каза ми много неща ,но само едно не успях да я попитам.Ще помоля,който има време и желание да го направи.
Ето и предистория : аз съм много общителен човек  , работя с хора.Никога до сега не ми се е случвало да нямам обща тема на разговор или да имам емоционален блокаж с някого.Но както се казва за всичко си има първи път.Братът на съпругът ми през юни 2017 срещна едно момиче (момиче на 20 години,с 10 години по-малка от мен,а от него с 8години).С това момиче имам огромен проблем и в общуването и в самата енергия .Просто замръзвам,не знам нито как и кога и какво да кажа,тя ме отблъсква енергийно и това е . Не проявява интерес да общуваме ,а аз просто не знам как . Лошото е ,че не зная в колко часът е родена,но за сметка на това знам кога е роден братът на съпругът ми.
Молбата ми е,дали чрез неговите данни може да ми кажете нещо за техните взаимоотношения.До колкото знам,ако не знаем точния час на раждане на този човек пишем 12.00ч.
Той е роден на 17.Септември.1989г в 15.20ч в град София , а тя е родена на 04.Май.1997г в гр.Ямбол.
Давам ви и моите данни(родена съм на 26.Март.1987 в гр.Добрич в 9.33ч) ,ако това ще ви ориентира по някакъв начин спрямо нея аз как реагирам.Или поне да се хвана за нещо и да работя над това,иска ми се да контактувам с нея,защото тя му е приятелка и всъщност и той усеща,че аз се заключвам по някакъв начин.Не знам,не мога да си го обясня.Повярвайте ми работя с над 150-200човека дневно ,ей такова чудо не съм виждала.
Май станаха много повече от един въпросите.
Благодаря Ви !
И се надявам скоро да мога и аз да давам съвети и да помагам ,на такива като мен !
 ;D
« Последна редакция: Януари 23, 2018, 09:03:13 am от desinkata »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Помощ за много начинаещ астролог
« Отговор #1 -: Януари 22, 2018, 11:01:20 pm »
Здравейте,от доста време искам да се занимавам с астрология,но все нещо ме спираше.
Всъщност най-вече многото работа и липсата на време.Е вече имам време и нещата са ми много интересни,но е много объркващо,абсолютно всичко.
Бих искала да ми препоръчате някаква литература като начало . Всъщност на 16 .01 бях при моята лична астроложка .Каза ми много неща ,но само едно не успях да я попитам.Ще помоля,който има време и желание да го направи.
Ето и предистория : аз съм много общителен човек  , работя с хора.Никога до сега не ми се е случвало да нямам обща тема на разговор или да имам емоционален блокаж с някого.Но както се казва за всичко си има първи път.Брата на съпругът ми през юни 2017 срещна едно момиче (момиче на 20 години,с 10 години по-малка от мен,а от него с 8години).С това момиче имам огромен проблем и в общуването и в самата енергия .Просто замръзвам,не знам нито как и кога и какво да кажа,тя ме отблъсква енергийно и това е . Не проявява интерес да общуваме ,а аз просто не знам как . Лошото е ,че не зная в колко часът е родена,но за сметка на това знам кога е роден брата на съпругът ми.
Молбата ми е,дали чрез неговите данни може да ми кажете нещо за техните взаимоотношения.До колкото знам,ако не знаем точния час на раждане на този човек пишем 12.00ч.
Той е роден на 17.Септември.1989г в 15.20ч в град София , а тя е родена на 04.Май.1997г в гр.Ямбол.
Давам ви и моите данни(родена съм на 26.Март.1987 в гр.Добрич в 9.33ч) ,ако това ще ви ориентира по някакъв начин спрямо нея аз как реагирам.Или поне да се хвана за нещо и да работя над това,иска ми се да контактувам с нея,защото тя му е приятелка и всъщност и той усеща,че аз се заключвам по някакъв начин.Не знам,не мога да си го обясня.Повярвайте ми работя с над 150-200човека дневно ,ей такова чудо не съм виждала.
Май станаха много повече от един въпросите.
Благодаря Ви !
И се надявам скоро да мога и аз да давам съвети и да помагам ,на такива като мен !
 ;D

здрасти и добре дошла.

то направо си е доста работа ;D задачката ти.

« Отговор #2 -: Януари 23, 2018, 09:01:26 am »
Здравей,
Благодаря.
Ако има някаква литература за да прочета и сама бих се пробвала.Но гледам че нещата са много и наистина човек  трябва сериозно да се гмурне.
Добре,тогава нека помоля само за тях двамата да ми кажете,поне колко време ще са заедно . Защото ако се омъжат,аз трябва да намеря начин да общувам с нея.Ще ви дам още информация,знам че се запознаха,срещаха юни месец 2017г .от някакво приложение за запознанства тук в София.
Благодаря.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Януари 23, 2018, 02:28:29 pm »
Здравей,
Благодаря.
Ако има някаква литература за да прочета и сама бих се пробвала.Но гледам че нещата са много и наистина човек  трябва сериозно да се гмурне.
Добре,тогава нека помоля само за тях двамата да ми кажете,поне колко време ще са заедно . Защото ако се омъжат,аз трябва да намеря начин да общувам с нея.Ще ви дам още информация,знам че се запознаха,срещаха юни месец 2017г .от някакво приложение за запознанства тук в София.
Благодаря.

desinkata,
това докога решават те. Нито един астролог няма право да казва това. Вероятно имат какв да си дават един на друг , да се учат един от друг.

Имам усещането , че ти изпитваш страх от нея , а може и да греша , но при всички положения в нея намираш нещо , което не харесваш в себе си.
Замисли се и го премисли.

В крайна сметка предполагам , че не живееш и с двамата в едно жилище и едва ли спите в едно легло , затова не си слагай момичето толкова на сърце.

При момчето наскоро е имало възврат на Сатурн. При всички положения отговорното му отношение към живота е настъпило. И ,ако последните години около три назад е бил в кризи и проблеми , то в момента той е щастлив и уверен.
В този ред на мисли не е ли егоистично да мислиш за чуждото нещастие за сметка на собственото ^щастие^?
Тя не е причината повярвай , тя е повод да погледнеш навътре в себе си и откриеш онова , което те дразни и влудява. Каква по-добра възможност да промениш ритъма на отношението и надраснеш един твой злодей , който не ти дава мира?!

За момичето и теб ще погледна утре.

« Отговор #4 -: Януари 23, 2018, 08:41:18 pm »
Изключително много ти благодаря за отговора.
Явно не съм се изказала правилно.Не търся човешкото нещастие в никакъв случай.Напротив,доста съм си изпатила и знам какво е да не си оценен и отхвърлян,да ти завиждат и т.н. Много съм страдала с бивша любов и знам какво е братът на приятелят ти да те мрази толкова,че да те обижда по неговия телефон,да му говори срещу мен и в крайна сметка постигна своето-раздели ни.Но след всяко зло  идва добро и така ,че срещнах моят съпруг.
Напротив,искам нещата между нас да са добре,да общуваме.Просто съм стъписана от факта ,че не мога да общувам с нея.Както казах до сега не ми се е случвало и това ме притеснява най-много.Възможно е и да греша.Възможно е и поради факта ,че тя има по-силна енергия от мен или че когато влезе в стаята ,я изпълва с аурата си и ме потиска по този начин.Не живеем заедно ,разбира се,но живея със свекърва си и свекър си.Аз свикнах с тях много ,тъй като не живея нито в родния си град,нито близо до родителите си.Не мога да превъзмогна фактът ,че някой просто не ме харесва ,заради това което съм външно,без да се е опитал да ме опознае поне малко,за да разбере същността ми.Наистина ме накара да се замисля.Явно,тя има някаква причина за да ме блокира така емоционално,може би не ме харесва ,заради това което съм или не съм.Можем да гадаем.Но не си прави труда и не полага никакви усилия да разбере ,що за човек съм.Нито има отношение и към съпругът ми.Предложи приятелство във фейсбук преди няколко месеца на свекър ми(свекърва ми няма фейсбук),а на мен и на съпругът ми не е.Въпреки че беше и на сватбата ни и че идват всяка седмица при нас на гости и че се храним на една маса.Тя има всички негови(на брата на съпруга ми) приятели във фейсбук ,освен един - защото не го харесва,но въпреки това са в една компания.Това са малки и несъществени неща,но точно те ми правят голямо впечатление.Родителите и са разведени,а майка и живее с друг.За баща и нямам представа,но определено няма тези маниери ,които аз очаквам.
Искам да работя над проблемът,за да го разреша , а не да се чудя как или кога ще се разделят .
Благодаря и се надявам да не съм била нетактична спрямо молбата си.

« Отговор #5 -: Февруари 12, 2018, 09:56:36 am »
Здравейте, от доста време ви чета, но сега се престраших да пиша.
От доста време с мъжа ми се опитваме безуспешно за бебе. Направих си скоро платен хороскоп при една астроложка, която каза, че ще стане скоро.
Ден и нощ я гледам тази натална карта, виждам, че този месец има добри аспекти с юпитер,луна и слънце.
Молбата ми към Вас е да я погледнете и да си кажете мнението.
Благодаря ви предварително!

https://www.astro.com/cgi/chart.cgi?gm=a1&nhor=1&nho2=1&btyp=2&mth=gw&sday=12&smon=2&syr=2018&rs=0&node=-Yn&mnode=-Ym&snode=-Ys&pfday=-YP%201&fix=1&sevenpl=1&aspc=1&aspn=1&asp=1

Това е картата на мъжа ми

https://www.astro.com/cgi/chart.cgi?gm=a1&nhor=2&nho2=1&btyp=2&mth=gw&sday=12&smon=2&syr=2018&rs=0