Здравей Гост

Танцът на прогресивната луна през Скорпион

• 26 Отговора
  • 9013 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
И такъв потребител има...Бррр...и аз имам спомени от този Скорпионски период ;D

*

Неактивен Nova

• 304
Re: Танцът на прогресивната луна през Скорпион
« Отговор #1 -: Юни 21, 2011, 09:06:15 am »
Е защо??? Моята сега е там  ;).Всъщност не защо, а как беше? Сподели за периода си- да не би да е бил прекалено сексуален ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Юни 21, 2011, 01:57:09 pm »
Е защо??? Моята сега е там  ;).Всъщност не защо, а как беше? Сподели за периода си- да не би да е бил прекалено сексуален ;)

Не липсваше сексуалното през периода...Но то не беше основното и важното... ;) Акцента беше в/у 12-ти дом...
Когато луната попада във водните домове противното на старите аксиоми....нещата са трудни и сложни...

« Отговор #3 -: Юни 21, 2011, 02:00:20 pm »

Ей ма на  :)
Аз съм с пр. Луна в Скорпи, в 4 дом, а на това и от горе след 2 месеца ще съвпада с нат. Лилитка  ;D
В момента е в квадрат с нат Венера и АЦ . Какво да ви кажа емоции които ме отрезвиха у дома разбира се .
« Последна редакция: Юни 21, 2011, 02:09:28 pm от elfidka »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Юни 21, 2011, 02:57:41 pm »
Сподели Елфи.... ;D...Разкажи ни...как се чувстваш...

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #5 -: Юни 21, 2011, 03:05:06 pm »

Аз съм с пр. Луна в Скорпи, в 4 дом, а на това и от горе след 2 месеца ще съвпада с нат. Лилитка  ;D
В момента е в квадрат с нат Венера и АЦ . Какво да ви кажа емоции които ме отрезвиха у дома разбира се .
Елфидка, и аз така, в 4 ;D...Аспекти сякаш сега нямам.Емоции домашни имам, обаче не са любовни ;D

« Отговор #6 -: Юни 21, 2011, 03:11:35 pm »
Сподели Елфи.... ;D...Разкажи ни...как се чувстваш...

Чувствам се като че ли съм излязла от пашкул. Виждам света по-различно и разбрах, че безусловната любов е вредна  за оцеляването на индивида  ;) С една дума събуди се материалния инстинкт у мене.  Научих се да мисля за себе си като за нуждаещо се същество и да задавам въпроса  '' А на мен ? " Научих се да си задавам въпросите струва ли си ? Колко си струва ? На каква цена ?  И понятието на всяка цена вече не съществува за мен.

« Отговор #7 -: Юни 21, 2011, 03:14:40 pm »

Елфидка, и аз така, в 4 ;D...Аспекти сякаш сега нямам.Емоции домашни имам, обаче не са любовни ;D

Моите са олигофренски  :)

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #8 -: Юни 21, 2011, 03:17:55 pm »
но пък иначе знака на прогресивната луна мисля, че ми влияе само доколкото съм станала по- потайна и то систематизирано потайна ;D Други тъмни страсти не са ме нападнали, за сега...

« Отговор #9 -: Юни 21, 2011, 03:26:04 pm »
но пък иначе знака на прогресивната луна мисля, че ми влияе само доколкото съм станала по- потайна и то систематизирано потайна ;D Други тъмни страсти не са ме нападнали, за сега...
Странно защо знака на Скорпион се свързва с разни страсти... При мен съвсем не е така...Секса си върви по между другото и не е на преден план, имало е периоди в които е бил на преден план, но не мога да кажа, че сега е .

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #10 -: Юни 21, 2011, 03:30:05 pm »
Ами именно, потвърждавам същото, сексът съвсем не е на преден план, силни страсти няма.Ако приемем, че няма и други точни аспекти, значи трябва да се концентрираме върху знака и дома- как и къде...Единствено това откривам.Между другото като се коментира скорпиона най- общо, мисля, че се има предвид страст като дълбочина.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #11 -: Август 26, 2011, 02:34:45 pm »
В този период ревността е спътница на индивида... :) В този период искаме да притежаваме всичко и на всяка цена...,без значение стойността , която заплащаме...Разяждат ни като червей съмнения , страхове...Но наред с това не липсват предателства... :)

« Отговор #12 -: Август 26, 2011, 04:55:35 pm »
....старите емоционални модели трябва да си отидат....душата трябва да се пречисти..всичко, което не е в наша полза трябва да бъде заменено...катарзис....

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #13 -: Август 26, 2011, 05:24:34 pm »
И все пак е цвете пред КОЗИРОГАТАТА....Ужас е тая в козирог.... >:(

« Отговор #14 -: Август 26, 2011, 07:24:04 pm »
И все пак е цвете пред КОЗИРОГАТАТА....Ужас е тая в козирог.... >:(

о, не ,  няма да преживея нещо по ужасно от това.... >:(