Здравей Гост

раху в 7-ми дом

• 0 Отговора
  • 2965 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
раху в 7-ми дом
« -: Март 19, 2018, 01:20:19 am »
От положителна гледна точка, Раху в 7-ми дом ще даде достатъчно възможности за чуждестранни пътувания. Раху управлява западната страна и тази комбинация дава на родения възможност да пътува за западните страни. Ако тази комбинация има нещо общо с 10-и господар / къща, 11-ти господар / къща и 2-ри лорд / къща тогава местните ще пътуват западната страна за печалба.

Rahu в 7-мия рожден ден на хороскопа е благоприятен за едно нещо: материален просперитет . Родителите могат да бъдат надарени с таланти заедно с умение да печелят пари.

Тази седма къща Rahu, обаче, не е благоприятна за брачното щастие. Тя може да остави народа лошо ангажиран с брака и склонни към филандриране. Обикновено първите брачни танкове.

Това Раху е известен също с това, че умът е хитър, порочен, егоистичен, неспокоен и насилствен.

Влиянието на Юпитер действа като чар, за да намали нечестието и да подобри резултатите си.

Rahu в 7-та къща може да бъде добра или лоша. Тя зависи от диспозитора, заедно с планетата, SIgn, Nakshatra и аспекта. Ако е благоприятно поставена и в комбинация с добри планети, тя може да даде много финансова печалба. Седмата къща е къщата на обществеността. Така че може да направи човек успешен в политиката, бизнеса, филмите и т.н. Той може да даде много публична слава. Ако Раху реши да направи човек щастлив, никоя друга планета не може да се сравни с него. В тази Kaliyuga, Rahu е изключително важна планета за материална печалба. Тя също може да отведе лице в чужди земи, както добре. Богатството на индийския г-н Мукеш Амбани също има Раху в 7-та къща. Но това не е полезно за брачното щастие. Но отново това зависи от друго разположение и диаграма Navamsa. Написах много подробна статия за това как се държи Раху в седмата къща. Можете да го прочетете за по-подробна информация. HTTPS: //blog.astrologylover.com / ...

Вие сте засегнати от rahu dosha. Вашите взаимоотношения не преживяват, тъй като понякога сте неудовлетворени и по-желателни.
Rahu в седмата къща създават забавяне в брака, забавяне на детето и да създадат някакви смущения, но шансовете, че вашият съпруг ще бъде в добра професия.
Тъй като кето е в 1-вия дом, вие сте възхищение и интелигентни и добри по природа.
Ти си миротворец.
за разбирането

Неразрешен бизнес
Препятствия в брака ,отлагане на брака
Несполучлив брачен живот или липса на интерес / лоялност към съпруга
Това са общите причини. Но интензивността и въздействието могат да се променят въз основа на хороскопа и действителната позиция на планетите.

Раху в седмата къща не е добро разположение за брак и партньорство. Но обикновено е изгодно за бизнеса, достига до масова аудитория и клиенти.

От положителна гледна точка, Раху в 7-ми дом ще даде достатъчно възможности за чуждестранни пътувания. Раху управлява западната страна и тази комбинация дава родна възможност да пътува за западните страни. Ако тази комбинация има нещо общо с 10-и господар / къща, 11-ти господар / къща и 2-ри лорд / къща тогава местните ще пътуват западната страна за печалба.

От друга страна, Раху е смятан за един от силните злодеи, така че Раху в 7-та къща обикновено забавя перспективите за брак. Ако 7-ми господар, 8-ти господар, 2-ри господар са добре поставени, тогава мирният живот на брака е показан, дори и бракът се забавя. Но ако Rahu & 7th Lord са засегнати тогава проблем в брачния живот е посочено.