Здравей Гост

Танцът на прогресивната луна през Стрелец

• 8 Отговора
  • 3645 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Много късметлийско и забавно време беше.... ;D С носталгия си спомням за него....

*

issidorra

Re: Танцът на прогресивната луна през Стрелец
« Отговор #1 -: Юли 03, 2011, 03:26:41 pm »
В момента моята прогресивна Луна се намира там, забелязах, че станах много по-освободена, по-общителна, заваляха покани за купони, за сега мога само хубави неща да споделя, с нетърпение очаквам да направи тригон с нат. Слънце и с ДЦ  ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Юли 03, 2011, 03:29:53 pm »
В момента моята прогресивна Луна се намира там, забелязах, че станах много по-освободена, по-общителна, заваляха покани за купони, за сега мога само хубави неща да споделя, с нетърпение очаквам да направи тригон с нат. Слънце и с ДЦ  ;)

Привет Изадора!

А как стои въпроса с пътуванията?  ::) Хората с които контактуваш по-открити ли са , духовни хора ли са , има ли сред тях юпитерянци... ::)

*

issidorra

« Отговор #3 -: Юли 03, 2011, 03:40:15 pm »
Естеството на работата ми не предполага да пътувам много, макар че около октомври се очертава излизане в чужбина, не, хората не са юпитеранци, по-скоро аз се държа много юпиренски, много  ми е добре, чак се замечтах наталната Луна да е в Стрелец, че горката е в Козирог и никак не и е лесно на моменти.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Юли 03, 2011, 03:42:34 pm »
На мен прогресивната ми е в козирог
и  :'( :'( :'(

*

issidorra

« Отговор #5 -: Юли 03, 2011, 03:44:56 pm »
поне ти остава утехата, че все някога този етап ще отмине, докато при мен   :(

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #6 -: Юли 03, 2011, 03:56:29 pm »
поне ти остава утехата, че все някога този етап ще отмине, докато при мен   :(

Имам още 10 месеца , докато влезе във водолей...
Тя има и своите добри страни..,но е трудна като цяло...Прекалено строга луна е...държи под контрол....

*

Неактивен roni_f

• 111
  • Оптимизмът-един от ключовете към успеха!
« Отговор #7 -: Август 06, 2013, 03:44:03 pm »
Моята Луна се очаква  да влезе в Стрелец на от 21 август тази година( ейсега). Само хубави неща чета за поргресия от този вид,през знака на Стралеца.Казвам ви хора с този Скорпион направооо....толкова промени,най-вече вътрешни,толкова каша и променливи настроения,толкова изпитания и труд..че вече не се издържа..дано да ме очакват по-добри дни  в Стрелец.
Някакви други впечатления можете ли да изкажете освен тази жажда за свобода,която напира? :)
Качеството на думите не в това да бъдат изречени,а доказани!

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #8 -: Август 11, 2013, 09:40:33 am »
          Прогресивната Луна в знака на Стрелеца се усеща положително принципно, вече другото зависи от натала, но под общ знаменател е супер период!