Здравей Гост

Венера в огнените знаци

• 8 Отговора
  • 2653 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Венера в огнените знаци
« -: Юли 05, 2011, 10:08:19 pm »
В лъв , Стрелец и Овен...Каква е Венера в тези знаци? ::) Как проявява любовта си? Има ли чувства тази Венера....

Re: Венера в огнените знаци
« Отговор #1 -: Юли 05, 2011, 10:22:07 pm »
Венера в огнените знаци, "умее" да обича и да дарява любовта си...и то без да изисква нещо в замяна...това е според мен най-безкористната любов на всички Венери

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #2 -: Юли 06, 2011, 02:24:49 pm »
Май има нещо такова ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Юли 06, 2011, 02:33:54 pm »
Красиво ми прозвуча...Ламфиетка... ;D

Но дали да не продължим още малко надолу...в Овен Венера е импулсивна и бърза , харесва всичко ново...,това не я ли прави неспособна на онези трайни и дълбоки чувства? Ммм...,как мислиш? ::)

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #4 -: Юли 06, 2011, 03:03:16 pm »
Красиво ми прозвуча...Ламфиетка... ;D

Но дали да не продължим още малко надолу...в Овен Венера е импулсивна и бърза , харесва всичко ново...,това не я ли прави неспособна на онези трайни и дълбоки чувства? Ммм...,как мислиш? ::)
И аз си мислех това, но от наблюдения, по- скоро мога да кажа, че бързината тук няма връзка със стабилността, отново разбира се, зависи от аспектирането...Имам впечатления при такава венера със земно слънце и водна луна- последователна и стабилна, хем е мъжка ;D

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #5 -: Юли 06, 2011, 03:03:48 pm »
Какво мислите за стрелческата?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #6 -: Юли 06, 2011, 03:36:58 pm »
Какво мислите за стрелческата?

Аз нямам впечатления от личен опит.... ???

« Отговор #7 -: Юли 06, 2011, 08:04:12 pm »
Венера в Овен в аспект със Сатурн е способна на много трайни и дълбоки чувства - и още как. Имам в близкото си обкражение именно две такива Венери и го твърдя на 100%. Венера в Овен - ретро също не е толкова импулсивна...А не е ли и Стрелческата Венера по авантюристична от Овенската  ???

« Отговор #8 -: Август 12, 2011, 04:03:55 am »
 :)Аз имам Венера в Овен тригон Сатурн-наистина обичам безкористно и съм ВЯРНА НА ПАРТНЬОРА СИ...и си падам по дълготрайните връзки...импулсивна съм .