Здравей Гост

Венера в знаците везни , водолей , близнаци

• 6 Отговора
  • 2751 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
А тази обича ли и как обича? ;D

*

Неактивен tanya

• 917
Re: Венера в знаците везни , водолей , близнаци
« Отговор #1 -: Юли 05, 2011, 11:25:07 pm »
Важно е и как е аспектирана Венера. Мъжа ми е с Венера в Близнаци и за него винаги общуването е било водещо във връзката. Обаче е и в съвпад със Сатурн и някакси не я усещам толкова безгрижна и променлива - той държи на сигурността в отношенията.  ;)

« Отговор #2 -: Юли 06, 2011, 01:35:07 am »
Аз имам Венера във Водолей в 1-ви дом, също в съвпад със Сатурн. Но като че ли Сатурн ме прави привидно малко студена и дръпната - за мен физическата дистанция е много важна... Допускам близо единствено хора, които чувствам духовно близки. Комуникацията определено е по-важна за мен от интимността. Иначе водолейската Венера е доста интересна и завладяваща, стига да успееш да преминеш "интелектуалния" тест и да си добре подготвен за изненади ;D Както и да не навлизаш много в личното й пространство :}
The pain u feel today, will be the strength u feel tomorrow!!!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Юли 06, 2011, 01:49:39 am »
Аз имам Венера във Водолей в 1-ви дом, също в съвпад със Сатурн. Но като че ли Сатурн ме прави привидно малко студена и дръпната - за мен физическата дистанция е много важна... Допускам близо единствено хора, които чувствам духовно близки. Комуникацията определено е по-важна за мен от интимността. Иначе водолейската Венера е доста интересна и завладяваща, стига да успееш да преминеш "интелектуалния" тест и да си добре подготвен за изненади ;D Както и да не навлизаш много в личното й пространство :}

В какъв аспект е с Уран? ::)

« Отговор #4 -: Юли 06, 2011, 02:08:22 am »
Ами не са в аспект, всъщност уран и нептун са в същия дом - почти на АС. (качвала съм картата си в твоята тема в астросайта :р)
The pain u feel today, will be the strength u feel tomorrow!!!

« Отговор #5 -: Юли 06, 2011, 01:58:10 pm »
венера в близнаци умее да обича, и то с лекота, но е много капризна и непостоянна, затова е трудно да я задържиш.
задължително трябва да умее да разговаря с партньора си и да й е приятно с него.
не обича тежките любови и драми.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #6 -: Юли 06, 2011, 02:08:15 pm »
Ами не са в аспект, всъщност уран и нептун са в същия дом - почти на АС. (качвала съм картата си в твоята тема в астросайта :р)

Качи я пак...нищо не помня... ??? Много са картите не си и поставям за цел да ги помня... :)