Здравей Гост

Късмет за Рак , Телец , Риби и Скорпион до ноември 2019

• 3 Отговора
  • 2932 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
На16 октомври 2018 г. в 20 часа 39 мин. Юпитер ще ингресира в съзвездие Скорпион.

Юпитер играе съществена роля в близките 2 години

Юпитер е ретрограден 29°R21 в скорпион  от 11 април  , 2019 г.  Отново директен   в Скорпион от 12  август 2019 19°D30 . Юпитер  влиза в собствения си  знак - двойнствения и  добродушен огнен Стрелец   на 10 ноември  2019.

Юпитер  за  ведическата астрология дава много приоритети и значение на позиционирането и транзита, тъй като се оказва, че влиянието му върху живота ни е от съществено значение. Нещо повече той е приятел на Марс - планетарния управител на Скорпион , което означава че ще играе важна роля до 5 ноември 2019 , а и след това защото ще влезе в собствен знак.

Юпитер е ключовият знаменател на мъдростта, знанието и връзката  с родителите, учителите и възрастните хора.  Той е даракарака  или сигнификатор на партньорите .Благоприятно позициониран Юпитер означава, че  подкрепата и помощта от родители, учители или началници ще бъде факт. През периода  ще можем да намерим решение на трудни ситуации в живота, ако Юпитер е позициониран добре в картата.

Юпитер е силен в  Рак;  Стрелец и Риби. Докато съвпадите му със Слънцето, Луната и Марс се смятат за благоприятни за останалите планети съвпадите не носят добри резултати.

От съзвездие Скорпион планетата ще аспектира знаците Риби , Телец и Рак.
Разширение и експанзия , успехи и късмет за онези които имат лични планети в тези знаци.
« Последна редакция: Октомври 01, 2018, 03:33:16 pm от Марая »

*

Неактивен sonia

• *
  • 15
Re: Късмет за Рак , Телец , Риби и Скорпион до ноември 2019
« Отговор #1 -: Октомври 23, 2018, 10:43:43 am »
 Благодаря на Марая за поставената тема,защото считам че е адски важна! Предстоят ми пет транзитни аспекта на Юпитер в близко време.. и ми става лошо..Отдавна съм забелязала, че далеч не винаги действа благотворно. Дори и при най-благоприятни прогнози /чета си ги в astro.com/ , нещата всъщност стават много зле.По натал имам стелиум в скорпион и се чудя този ингрес на Юпитер как ще ми се отрази? Качвам натал +транзити. Чудя се също кога е ясно, че действа като малефик? Предваритерлно благодаря на Марая.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Късмет за Рак , Телец , Риби и Скорпион до ноември 2019
« Отговор #2 -: Октомври 23, 2018, 12:04:29 pm »
Благодаря на Марая за поставената тема,защото считам че е адски важна! Предстоят ми пет транзитни аспекта на Юпитер в близко време.. и ми става лошо..Отдавна съм забелязала, че далеч не винаги действа благотворно. Дори и при най-благоприятни прогнози /чета си ги в astro.com/ , нещата всъщност стават много зле.По натал имам стелиум в скорпион и се чудя този ингрес на Юпитер как ще ми се отрази? Качвам натал +транзити. Чудя се също кога е ясно, че действа като малефик? Предваритерлно благодаря на Марая.

Здравей Соня ,

По сидерал Юпитер ще влезе в 1-ви дом на твоята натална карта. В първи дом се намира Луната. Юпитер е управител на 2-ри и 5-ти дом , а се намира в 7-ми. Това го прави 50/50 бенефик и малефик. /При ведите съществуват определени правила за функционалност/.
В натала Юпитер аспектира Слънце , Меркурий , Марс-11-ти дом  , Луна-1-ви и 3-ти дом. Намира се в накшатра управлявана от Слънцето.

Добри партньори , мъдри , успешни , богати би трябвало да имаш. Наред с това работа в съдебни институции , политически партии и сдружения са местата на които да се изявяваш.
Съпруга /приятел/ партньора ти също.

Юпитер в първи дом  ще даде препятствия в живота. Психическото напрежение продължава от миналата година, както и усещането за  липса на удовлетворение . Здравето не е в най-върховна форма. Спорове съпровождат този транзит. Въпреки това, това е много положителен период, когато става въпрос за отдаване на духовни и добродетелни занимания. Страх и  тревожни мисли.  Практикуването на духовни практики  помага за справянето с предизвикателствата. Могат да се кажат още неща , но се изисква по-обстоен прочит и преглед на отделните варги в картата.

Юпитер ще аспектира Сатурн , Слънце , Марс , Меркурий през годината , както и себе си.
Темите свързани с пътувания , баща , съдебни спорове , партньори , собствени средства , кариера ще бъдат акцент по време на транзита .
« Последна редакция: Октомври 23, 2018, 12:36:43 pm от Марая »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!