Здравей Гост

ЛИЛИТ , ВЕРТЕКС , ХИРОН В СИНАСТРИЯТА

• 3 Отговора
  • 2088 Прегледи
ЛИЛИТ , ВЕРТЕКС , ХИРОН В СИНАСТРИЯТА
« -: Октомври 02, 2018, 11:53:08 am »
Здравейте , ще ми бъде приятно да обменим инфо за Лилит , Вертекс и Хирон в синастрията
За Лилит , което виждам има често участие в триъгълници , когато има повече аспекти , имам силна страст и сексуално привличане ( в моят случай усещам страшна зависимост)
За Вертекс освен , че е като сбъдната мечта ( това , което си желал ) и , че променя живота ти   , друго има ли ?@? Може и да греша ( но в моя случай е така )
И за учителя Хирон ..освен , че лекува с болка , какво друго можем да кажем ??  ???

Re: ЛИЛИТ , ВЕРТЕКС , ХИРОН В СИНАСТРИЯТА
« Отговор #1 -: Октомври 02, 2018, 01:44:53 pm »
Здравейте , ще ми бъде приятно да обменим инфо за Лилит , Вертекс и Хирон в синастрията
За Лилит , което виждам има често участие в триъгълници , когато има повече аспекти , имам силна страст и сексуално привличане ( в моят случай усещам страшна зависимост)
За Вертекс освен , че е като сбъдната мечта ( това , което си желал ) и , че променя живота ти   , друго има ли ?@? Може и да греша ( но в моя случай е така )
И за учителя Хирон ..освен , че лекува с болка , какво друго можем да кажем ??  ???

Ще питам тогава по друг начин
Лилит съвпад Слънце
Лилит съвпад Меркурий
Лилит съвпад Юнона

Вертекс съвпад Марс
Вертекс  съвпад Юпитер
Вертекс  съвпад Нептун

Хирон квадратура Сатурн ( тежък аспект )

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Октомври 04, 2018, 03:13:56 pm »
Ако се разтърсиш из форума има много теми в които са споделени или описани аспектите или конфигурациите на планетите , астероидите и фиктивните точки.

Така , че потърси информацията. Ще я намериш.

« Отговор #3 -: Октомври 17, 2018, 10:53:28 pm »
Благодаря за изчерпателният отговор ! 😊