Здравей Гост

Танцът на прогресивната луна през Козирог

• 6 Отговора
  • 2011 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Трудна и тежка работа... ??? Не е по-лесна от скорпионската... ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Танцът на прогресивната луна през Козирог
« Отговор #1 -: Юни 20, 2011, 04:07:38 pm »
Притисната от задължения , имам усещането , че всеки миг и всяко събитие носи кармичен отпечатък ....
Доста скован и студен период...Някак си имам ясна визия за целите и мотивите...,но усещам ограниченията на Сатурн...
В наталната ми карта 2-ри дом е изключително силен и има добра връзка с управителя си....,но периодите са доста тежки...
Любопитна съм , при хора в чийто карти дома е *наранен* как ли преминават през този танц....

Луната в натала е перфектно аспектирана и е в знак на екзалтация....Но ...сякаш нищо от това не помага в този период...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Юли 20, 2011, 05:28:41 pm »
ОТВРАТИТЕЛНА! С ЕДНА ДУМА....НЯМА ПО-КОВАРНА ЛУНА ОТ ПРОГРЕСИВНА КОЗИРОГАТА ЛУНА....ПИТАМ СЕ , ЩЕ ДОЖИВЕЯ ЛИ ТАЗИ ВЪВ ВОДОЛЕЙ...ТАКА МЕ Е ПОДКАРАЛА..,ЧЕ ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ....СКОРПИОНА ПАСТИ ДА ЯДЕ ПРЕД САТУРНОВАТА СВЕТЛИНА... :'( :(

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #3 -: Юли 30, 2011, 12:58:48 pm »
Здравейте, искам да попитам какво да очаквам при точен съвпад на прогресивната ми луна с натален Марс в 3-ти дом, който от своя страна е връх на тао квадрат със  Сатурн в 7-ми Телец и Меркурий 12-ти Везни в натала.

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #4 -: Юли 31, 2011, 10:14:31 pm »
Преминава трудно.  С нетърпенние чакам прогресивната луна да навлезе във Водолей. Чувствам се самотна, неразбрана, сякаш на плещите ми тежи отговорността за целия свят, нещата се случват бавно  или изобщо не се случват, чувството е БЕЗНАДЕЖНОСТ,  има и хубави неща, разбира се, но сякаш не им се радвам и не ги оценявам. За капак на всичко и транзитен сатурн ми е  в опозиция на натален юпитер, но и това скоро ще свърши. Очаквам с нетърпение глътка въздух.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Юли 31, 2011, 10:23:10 pm »
Преминава трудно.  С нетърпенние чакам прогресивната луна да навлезе във Водолей. Чувствам се самотна, неразбрана, сякаш на плещите ми тежи отговорността за целия свят, нещата се случват бавно  или изобщо не се случват, чувството е БЕЗНАДЕЖНОСТ,  има и хубави неща, разбира се, но сякаш не им се радвам и не ги оценявам. За капак на всичко и транзитен сатурн ми е  в опозиция на натален юпитер, но и това скоро ще свърши. Очаквам с нетърпение глътка въздух.

НЯМА ПО-ТРУДНА ЛУНА ОТ ПР.ЛУНА В КОЗИРОГ....ТОВА Е НАЙ-СТРАШНОТО ВРЕМЕ...ТАЗИ В СКОРПИОН Е В ПЪТИ ПО-ЛЕСНА И ЛЕКА.... :)

« Отговор #6 -: Юли 31, 2011, 10:33:38 pm »
Моят транзитен сатурн прави съвпад с натална луна и опозиция на натален юпитер. Транзитите са сходни с твоите и знам за какво говориш. Освен външните "благоприятни условия" ме тресе и депресия. Хем не мога по-вече така , хем нямам сили за промяна.