Здравей Гост

Страх от .....

• 6 Отговора
  • 2088 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Страх от .....
« -: Юли 06, 2011, 08:18:34 pm »
От какво се страхувате най-много и с коя планета свързвате страха си? ::) Има ли страхове , които сте преодолели и как ? ::)

Има ли и такива , които предстои да преодолявате....?Онези , които са зад гърба Ви...при кой транзит , прогресия и дирекция са се случили?

Re: Страх от .....
« Отговор #1 -: Юли 06, 2011, 09:33:58 pm »
Планетата която свързвам със страховете си е Сатурн.Моят опит е с нея е преди всичко свързан с транзитите и-когато настъпи Сатурновото възвръщане за първи път срещнах смъртта.После преминаване през Слънцето-пак критичен период..
Преминаване през АСЦ-много тежък период,но пък и градивен както и целия транзит през 1 дом-научих най-важните си уроци и опита който придобих е много ценен.
Сега през есента очаквам да направи тригон със собствената си позиция-на 18 във Везни,а когато е на 23 във Везни ще направи сексстил със Слънцето -тези аспекти незнам какво ще донесат..
Най-големият страх от Сатурн е факта, че ми е У5 ДОМ -репутацията му не е добра управлява също така и Северния ми възел в 5 дом-Козирог..все още нямам деца..
Надеждата ми е в двата аспекта които сключва в натала които не ми се струват лоши-тригон с Уран и сексстил със Слънцето.

« Отговор #2 -: Юли 06, 2011, 09:46:15 pm »
страхът ми е свързан с новата тема  която си публикувала...и  с тао квадратурата асц-марс-плутон в натала ми :(

« Отговор #3 -: Юли 06, 2011, 10:19:40 pm »
Сатурн преди преминавайки през Лъв и Дева- премина през всичките ми лични планети с изключение на Марс. Не е толкова лош транзита на Сатурн...от всички планети единствено усетих по не толкова приятен начин преминавенето му през Луната(и то на  емоционално, психично ниво , не на събитийно). Сатурновия транзит може да бъде начало на много ползотворен и успешен период, ако човек взима адекватни решения и действа по отговорен начин.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #4 -: Юли 07, 2011, 12:41:51 am »
ох, днес се уморих да пиша за страхове :) ::)
страха е категорично по Сатурн!

според вас има ли разумен страх?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Юли 07, 2011, 01:27:55 am »
ох, днес се уморих да пиша за страхове :) ::)
страха е категорично по Сатурн!

според вас има ли разумен страх?

Предпазливост ...,не няма разумен страх.... ;) :-* :-*

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #6 -: Юли 07, 2011, 08:58:47 am »
знаеш, вчера колко писах по тази тема, освен форума и на лични... понякога се чудя на себе си как става да кажа на напълно непознат човек точно това, което той иска да чуе  :-[ нептун в 3-ти си мисля, но това е далече от темата. Поне за себе си открих, че "лекувайки" друг, лекувам най-пълноценно себе си  ::)

а за страха, аз лично винаги страдам от своите си талъсъмчета - страхове, които пределно добре знам, че са само в главата ми и често съвсем неоправдани.