Това беше сън...,дълго мислих къде да поставя тази тема...Поставям я тук...
ЗАЩОТО ТОЙ ОБЕЩА ДА ПРОДЪЛЖИМ....
AVE MARIAБях в стая която приличаше на всекидневна...Полугола само по бельо...Изведнъж в стаята ми влезе мъж , много интересен като визия с гарваново черна коса и леко пълничък...На ръката му имаше пръстен с много красив камък...Беше с остър връх....
Смутих се ии завивайки се с някаква дреха го попитах кой е...Той отговори , че е ПОРЪЧКАТА...Аз се изхилих на името и отново попитах как се казва...,той невъзмутимо отвърна-ПОРЪЧКАТА! И ти нося едни специални балони...Вратата се отвори и влезе мъж с два балона във формата на сърце..Попитах го защо ми връща новогодишните балони които изпратих на въздуха ...*Поръчката* се изхили и ми каза , че въздуха ми ги връща...,а той просто бил ловец и ги уловил...Взе балоните от мъжа и го отпрати и отви нещо като капачки на балоните. Гледах шокирано , а той ми каза:
-Въздуха е пълен с всякакви енергии и има много емоции!
Скочих и му казах , че е луд , буквално изкрещях , че въздуха е сух и в астрологията не се свързва с емоциите...Той се изсмя и каза , че има много емоции..,но има време да ги разпозная..Повторих му , че нищо не разбира и от мен да знае , че огъня е емоция...Той ми каза:
-Като си учила химия би следвало да знаеш , че огъня без въздух не гори. А емоцията гори когато въздуха я разпали...
А това , че можеш с думи от страст да стигнеш по-далеч от другите те прави Артемида. Топлината , която излъчваш...носи и светлина , а светлината е много нужна.
Накара ме да си сложа ръцете в/у балоните и те пламнаха...

Аз се ядосах и тръгнах да излизам..,но не можех да си отворя вратата...Тогава той каза:
-Няма да изгорят...ще светят!
Попитах защо , а той ми отвърна , че вече мога да отворя вратата...и сама без чужда помощ. И пак ми се хилеше...
Последва нов въпрос от моя страна защо вече мога...Той отвърна:
-Много бързаш. Не искаш ли пак да си говорим с теб?! А, и да не забравя......Мъжа ти е добре..,някъде м/у Чили и Мексико е в момента.

..Пътува много....
Обърнах се рязко , това беше капака за мен...Него го нямаше...Отворих вратата с едно докосване..Изпитвах чувството , че е от другата страна..На вратата беше друг със сини рози.... Поръчката беше изчезнал...Но там където той седеше намерих плик с червена панделка:
-Всичко ще бъде наред! Подпис: Поръчката...

Не мисля , че е сън...,а по-скоро една друга реалност...
Обеща ми да си говорим пак....Затова ми се иска , когато пак дойде...да Ви разкажа...

И вярвам...,не е грях...