Знаци , домове , аспекти....
Цитат на: Марая в Юли 07, 2011, 02:27:35 pmЗнаци , домове , аспекти.... вода - луна, юпитер, нептун
Сега разглеждах хороскопа на едно момче - Плутон е в 12 дом опозиция на Луната и тригон към Слънцето в 8. Мисля си, че трябва да има силна интуиция
Цитат на: tanya в Юли 07, 2011, 02:38:51 pmСега разглеждах хороскопа на едно момче - Плутон е в 12 дом опозиция на Луната и тригон към Слънцето в 8. Мисля си, че трябва да има силна интуиция Луната е в 6-ти..,в кой знак е , как е поставена?
Цитат на: Марая в Юли 07, 2011, 02:41:09 pmЦитат на: tanya в Юли 07, 2011, 02:38:51 pmСега разглеждах хороскопа на едно момче - Плутон е в 12 дом опозиция на Луната и тригон към Слънцето в 8. Мисля си, че трябва да има силна интуиция Луната е в 6-ти..,в кой знак е , как е поставена? Луната е в Телец У8. Тригон към съвпада Уран / Нептун
а когато са в съвпад тез двамата? (може би Марайче, проблема с контрола и съзнателността да е от кв. към Луна? как мислиш?)
Цитат на: Fairy в Юли 07, 2011, 03:55:35 pmа когато са в съвпад тез двамата? (може би Марайче, проблема с контрола и съзнателността да е от кв. към Луна? как мислиш?)Всеки квадрат дава решение , по-скоро планетите , а не аспектите мисля си аз...Контрола според мен го носи Сатурн и Плутон...Съвпада е положителен аспект за мен в зависимост разбира се как са настроени планетите...Но един съвпад на висша и нисша планетарна енергия си е Божи дар...