Здравей Гост

Танцът на прогресивната луна през Водолей

• 24 Отговора
  • 5366 Прегледи
Re: Танцът на прогресивната луна през Водолей
« Отговор #15 -: Юни 24, 2011, 01:30:16 pm »
Имал съм прогресивно Новолуние във Водолей около 20та година-беше ми интересен период като цяло-в действителност се запознах с много хора,някои приятели си отидоха(дори и просто да означава,че някои заминаха да живеят по-надалеч),други нови се появиха,прекъснах изведнъж и окончателно едно колективно спортно участие изненадващо за мен дори,попаднах и сред нова сравнително голяма и съставена от различни елементи група в казармата (може би защото беше в 6ти дом),астрологията ми беше голяма страст по онова време и като цяло повечето езотерични науки.Малко след това почнах и професионално ангажиране с астрологията.Но определено след Новолунието във Водолей живота ми не беше същият-смених среди,хора,занимания и т.н.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #16 -: Юни 24, 2011, 01:31:52 pm »
Имал съм прогресивно Новолуние във Водолей около 20та година-беше ми интересен период като цяло-в действителност се запознах с много хора,някои приятели си отидоха(дори и просто да означава,че някои заминаха да живеят по-надалеч),други нови се появиха,прекъснах изведнъж и окончателно едно колективно спортно участие изненадващо за мен дори,попаднах и сред нова сравнително голяма и съставена от различни елементи група в казармата (може би защото беше в 6ти дом),астрологията ми беше голяма страст по онова време и като цяло повечето езотерични науки.Малко след това почнах и професионално ангажиране с астрологията.Но определено след Новолунието във Водолей живота ми не беше същият-смених среди,хора,занимания и т.н.

И нищо от промяната ли не беше планирано? ::)

« Отговор #17 -: Юни 24, 2011, 01:36:18 pm »
Що питаш като знаеш,дори и само астрологично-как да планираш на Водолейска Луна  :P

Всичко си ставаше внезапно и от само себе си.Някои неща ми се наложиха-дали тук играе Сатурн като 2 упр на Водолей или заради 6ти дом,но пак имах избор.А същевременно с времето се оказа че изборите които съм направил без да мисля и някои резки завои са довели до интересни и положителни промени по това време.  ::)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #18 -: Юни 24, 2011, 01:40:48 pm »
Що питаш като знаеш,дори и само астрологично-как да планираш на Водолейска Луна  :P

Всичко си ставаше внезапно и от само себе си.Някои неща ми се наложиха-дали тук играе Сатурн като 2 упр на Водолей или заради 6ти дом,[b]но пак имах избор[/b].А същевременно с времето се оказа че изборите които съм направил без да мисля и някои резки завои са довели до интересни и положителни промени по това време.  ::)

да има право на избор! а това никак не е малко :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #19 -: Юни 24, 2011, 01:49:07 pm »

Всичко си ставаше внезапно и от само себе си.Някои неща ми се наложиха-дали тук играе Сатурн като 2 упр на Водолей или заради 6ти дом,но пак имах избор.А същевременно с времето се оказа че изборите които съм направил без да мисля и някои резки завои са довели до интересни и положителни промени по това време.  ::)

Питам..,защото нищо не е и не може да бъде по-ценно от опита... ;D

А все ми се струва , че уранясалата луна ...въобще не е от тези дето се панират и планират...Имам усещането..,че е студена и непредсказуема в поведението си , че къса и хвърля...хора , пътища...събития...И няма време да мисли и да избира... ::) ???

*

Romantica

« Отговор #20 -: Октомври 21, 2011, 09:58:47 pm »
Предстои ми да посрещна Нова година с пр. Луна във водолей, 12 дом. Ще премине през нат. Селена, Юнона, Венера (У3) и Луна (У5) :(
Някой, ако е преживявал нещо подобно нека да сподели.
Благодаря :)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #21 -: Октомври 21, 2011, 11:23:16 pm »
Предстои ми да посрещна Нова година с пр. Луна във водолей, 12 дом. Ще премине през нат. Селена, Юнона, Венера (У3) и Луна (У5) :(
Някой, ако е преживявал нещо подобно нека да сподели.
Благодаря :)
При мен беше в детските ми години - прогресивна Луна във Водолей, 12-ти дом. Отдръпване от света, интровертност, повишена интуиция ( сънувах сън, който се сбъдна съвсем буквално ). Не беше от лесните периоди, но аз имам 5 планети в Телец и Скорпион и съответно прогресивната Луна образува квадратури към тях..

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #22 -: Октомври 22, 2011, 09:35:34 am »
При мен съвсем скоро прогресивната Луна навлезе във Водолей, сега е във втория му градус, в 3-и дом, водолей е УК4. Освен, че правя ремонт, това вече съм го писала сто пъти във форума, станах много докачлива. Дразня се, ако някой се опита да ми ограничава личната свобода или да ме ощети с нещо, абе почнах да гледам повече себе си, нещо нехарактерно за мене, директна съм, прекалено пряма понякога, хорската  тъпотия ме дразни до нетърпимост. Лесно се отекчавам, в работата яко ми писна, пуснала съм си документи за нова работа, а преди това старата си  ми харесваше. Много критична към всичко и всички съм станала. Иначе желание за живот има и то яко, закачам се, забавлявам се, доколкото ми остава време от ремонта.Освен това транзитен Юпитер ми е върху наталната Луна  в опозиция със Слънце, а транзитен Плутон в секстил със Слънце и Мерк. Това е засега, все пак е още само във втори градус, да видим какво ще ми донесе, но ОПРЕДЕЛЕНО Е В ПЪТИ ПО-ДОБРЕ ОТ ТРАНЗИТА ПРЕЗ КОЗИРОГ.

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #23 -: Октомври 22, 2011, 10:07:23 am »
И при мен скоро ще има ингрес във Водолей, в 4дом. Очаквам го с нетърпение да ми донесе промени,дори сега когато все още е на 28* в Козирога са ме налегнали едни мисли за цялостна промяна в лично и проф. отношение. Четох някъде,че при преминаването на прог. Луна във Водолей се отразява благоприятно в емоционално отношение на хора,които имат натална Луна във воден знак.Излизайки от Козирога, Луната ми прави разходящ съвпад с Марс( У6 и 7) и най-аспектираната планета в радикса ми. Не са се случили някакви важни събития, по-скоро за сега само нагласи за промяна. Може би като навлезе във Водолей някъде в началото на декември да има събитие.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #24 -: Октомври 22, 2011, 12:07:36 pm »
Очаквам с нетърпение да споделиш....Пр.луна във Водолей....