Здравей Гост

Танцът на прогресивната луна през Водолей

• 24 Отговора
  • 5354 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Много ми се иска да знам как се изразява тук... ;D
Предстои ми ингрес след по-малко от година... ;D Дали няма да Уранясам още повече? :-\

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Танцът на прогресивната луна през Водолей
« Отговор #1 -: Юни 23, 2011, 04:34:20 pm »
Разкажете нещо ...,предстои да ми влезе..... ::)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #2 -: Юни 23, 2011, 06:34:27 pm »
При мен преди около 2, 3 години беше във водолей.
Ами добре е там, още повече, че водолей управлява и АС и при преминаването и през него някак живнах :)
След една две седмици и предстои да смени знака си отново, и да премине в овен. Надявам се да означава начало на нещо..
При преминаването и през северния възел, което беше придружено и от транзит на Юпитер имах едно събитие от значение за работата ми. (аспекта беше точен)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Юни 23, 2011, 06:42:27 pm »
При мен преди около 2, 3 години беше във водолей.
Ами добре е там, още повече, че водолей управлява и АС и при преминаването и през него някак живнах :)
След една две седмици и предстои да смени знака си отново, и да премине в овен. Надявам се да означава начало на нещо..
При преминаването и през северния възел, което беше придружено и от транзит на Юпитер имах едно събитие от значение за работата ми. (аспекта беше точен)

Като усещане как беше? С какво беше характерен периода? ::) Имаше ли повече контакти и свобода на действие...
Въобще интересува ме много.... :)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #4 -: Юни 23, 2011, 07:02:25 pm »
Според мен зависи дали прави аспект с някоя планета, докато преминава пре знака.
Ами опредлено беше съживяващо преминаването и през водолей, но не знам дали се дължи на това, че мина през АС или на това че е във водолей.. Според мен по-скоро първото.
Когато беше в последните градуси на козирог имах усещането за пълен затвор ;) и естествено след такова успещане всичко изглежда по-добре и по-свежо, и ново :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Юни 23, 2011, 07:08:34 pm »
Според мен зависи дали прави аспект с някоя планета, докато преминава пре знака.
Ами опредлено беше съживяващо преминаването и през водолей, но не знам дали се дължи на това, че мина през АС или на това че е във водолей.. Според мен по-скоро първото.
Когато беше в последните градуси на козирог имах усещането за пълен затвор ;) и естествено след такова успещане всичко изглежда по-добре и по-свежо, и ново :)

Това означава ли , че в знака Водолей тя е аспектирала картата ти по някакъв начин? ::)...

Мисля си , за това , че луната в знак Водолей няма достойнства и би имала проблеми с изразяването , защото тук тя ще абсорбира лесно Урановата енергия .... ::)
При мен в последния градус на козирог ще направи конюкция с нат.Венера ....

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #6 -: Юни 23, 2011, 10:19:31 pm »
олейй тя картата ми почти като по чесовник била :)))

специално за теб погледнах, когато луната ми е минавала през водолей - нали водолей ми е уп. на 5-ти дом... май няма да ти е трудно да се досетиш какво се е случило, особено когато е преминала и куспидата на 5-ти   ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #7 -: Юни 23, 2011, 10:25:38 pm »

специално за теб погледнах, когато луната ми е минавала през водолей - нали водолей ми е уп. на 5-ти дом... май няма да ти е трудно да се досетиш какво се е случило, особено когато е преминала и куспидата на 5-ти   ::)

Неочаквана бременност или бясно влюбване? ::) Творческа реализация ,внезапно озарена....по уранянски... ::)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #8 -: Юни 23, 2011, 10:29:56 pm »

Неочаквана бременност или бясно влюбване? ::) Творческа реализация ,внезапно озарена....по уранянски... ::)
тъй, тъй неочаквана и никак не планирана бременност - другото е ясно (таткото ни е водолей, намерил ми е цаката щом още го търпя)  ;D

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #9 -: Юни 23, 2011, 10:32:05 pm »
Да, луната там направи тригон последователно с натални меркурий, уран, слънце и юпитер.
Но ми е трудно да определя точно нейното влияние, понеже по същото време пък транзитен сатурн премина през луна, венера, южен възел, плутон.. и.... :)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #10 -: Юни 23, 2011, 10:33:59 pm »
Да, луната там направи тригон последователно с натални меркурий, уран, слънце и юпитер.
Но ми е трудно да определя точно нейното влияние, понеже по същото време пък транзитен сатурн премина през луна, венера, южен възел, плутон.. и.... :)
ами нали за прогностика обикновено се комбинират няколко метода - задължителни са дирекции, прогресии, транзити, солар... просто до сега не бях обърнала внимание къде е била прог. луна :)))) по-скоро се бях втурнала по изчисляване на дирекционния сатурн, за да коригирам малко градусите на асц.  ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #11 -: Юни 23, 2011, 10:38:39 pm »

тъй, тъй неочаквана и никак не планирана бременност - другото е ясно (таткото ни е водолей, намерил ми е цаката щом още го търпя)  ;D

:o , верно ли? Водолей?! ::)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #12 -: Юни 24, 2011, 08:13:56 am »

:o , верно ли? Водолей?! ::)
    ами нали ти казвам тез са ми специалност - почти всички любови са имали такъв слънчев знак - мъка или радост ти кажи  ;D

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #13 -: Юни 24, 2011, 10:58:27 am »

Брей големи съвпадения! ;D К5 ми е в Рак и когато прогресивната Луна ми е била там се влюбих в Рак и забременях! Между другото сина ми има съвпад на АЦ с Луната...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #14 -: Юни 24, 2011, 12:52:20 pm »
Ингреса във водолей , който очаквам след няколко месеца...ще остане във втори дом.... ::)