Здравей Гост

Пола на бъдещето дете възможен ли е избор

• 7 Отговора
  • 2919 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Ако искаме  момиче то тогава половия акт следва да е по времето в което луната попада в женски знак.../телец, рак , дева , скорпион, козирог/  при възврат на личната ни лунна фаза...

Ако искаме момче то тогава половия акт с цел бебе следва да бъде по времето когато луната е в мъжки знак/овен, близнаци, лъв , везни , стрелец или водолей/при възврат на личната ни лунна фаза...

Пробвана техника...,разбира се , че не винаги бъдещия пол може да бъде определен точно , защото ние сме само астролози  ;D и в божиите дела не се бъркаме...,но често пъти се получава....

Фазовия лунар е изключително важен за периода в който можем не само да определим пола , а и самото забременяване...

Имате ли опит...и какво подсказва той?!

« Последна редакция: Юли 08, 2011, 01:34:19 am от Марая »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Пола на бъдещето дете възможен ли е избор
« Отговор #1 -: Юли 08, 2011, 01:51:24 am »
КАЛКУЛАТОР

Тук можете да разберете в каква лунна фаза сте родени , както и в каква лунна фаза ще планирате бебето си... :-*

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #2 -: Юли 08, 2011, 09:59:23 am »
Марая, така по спомен, мисля, че в астро кома има опция за изчисляване на фертилност
в специални карти най-долу има Lunar Phases Fertility календар - мисля, че той се съобразява й с луната на човека... разгледайте го :)

*

Неактивен luchia

• 114
« Отговор #3 -: Юли 08, 2011, 10:14:34 am »
Аз знам точния ден на "акта".
Луната беше в Дева, но имам момче.

Най-вероятно казаното важи за самото зачеване, което разбира се, е различно по време от половия акт.
А зачеването няма как да знаем кога точно ще се случи, ако не знаем точен ден на овулация и пр.
Така че методът за астро-прогнозиране на пола на детето за мен си остава несигурен.

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #4 -: Юли 08, 2011, 10:47:19 am »
определено акта не е зачеването - самото то може да настъпи до от един ден до към то седмица (по-малко де) след,
за малката знам точно кога се случи ще се разровя да видя какво е било тогава ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Юли 08, 2011, 02:20:45 pm »
определено акта не е зачеването - самото то може да настъпи до от един ден до към то седмица (по-малко де) след,
за малката знам точно кога се случи ще се разровя да видя какво е било тогава ;)

Така е , акта не означава зачеване...Тук е тънкостта...,в смисъл сперматозоида живее не повече от едно денонощие... :-\ , а луната остава в знака около 2 дни и половина..,зависи от скоростта и....

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #6 -: Юли 08, 2011, 03:52:20 pm »

Така е , акта не означава зачеване...Тук е тънкостта...,в смисъл сперматозоида живее не повече от едно денонощие... :-\ , а луната остава в знака около 2 дни и половина..,зависи от скоростта и....
щедра съм - живот да има  ;D
и все пак

Цитат
Животоспособност на сперматозоида след еякулация : 30 секунди до 6 дни, според условията
:-[
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D1%8F%D0%BA%D1%83%D0%BB%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F

при нас луната е била май в рак.. любопитно, че два-три дни след дата, която ми е базова за случката е имало и затъмнение  :-[ ,но то е в лъв... така, че не знам дали има общо...
« Последна редакция: Юли 08, 2011, 03:55:43 pm от Fairy »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #7 -: Юли 08, 2011, 04:24:22 pm »
Марая, така по спомен, мисля, че в астро кома има опция за изчисляване на фертилност
в специални карти най-долу има Lunar Phases Fertility календар - мисля, че той се съобразява й с луната на човека... разгледайте го :)

Ще го... :-* ;D