Ако са в лунар - този месец ти е важен много! Виж си кои домове управляват в натал и в съответната карта, както и по принцип с какво са свързани тези планети.. Предполагам, че един транзит през тази точка ще даде събитие, не случайно са акцентирани тези планети с този градус.
следи транзитите..ако говорим за лунар можеш да си направиш и четвъртинки лунари, /опозицията я има в астро ком, остава да изчислиш когато луната е на 90*/ за да засечеш съвсем точно седмицата.
да, разбира се, ще погледна.
в лунара не виждам нещо в тази връзка, ти за солунара ли говориш или?
ами не знам аз ли не гледам нещо правилно, но нито за септември, нито за октомври виждам нещо такова...
Цитат на: Divna в Септември 22, 2011, 07:14:21 pmАй, ай ..., кардинален таоквадрат по кардиналните оси. В тригон с нодална ос....НО ИМАМ АСТРОЛОГИЧНО ОТКРИТИЕ.... ...Планетите в градуса на НОДАЛНАТА ОС са най-важните при СОЛАРИ, ЛУНАРИ , СОЛУНАРИ,ПРОГРЕСИИ,ДИРЕКЦИИ,ДНЕВНИ/НОЩНИ КАРТИ.....ТЕ НОСЯТ СЪБИТИИНОСТ....
Ай, ай ..., кардинален таоквадрат по кардиналните оси.
Планетите с градуса на Нодалната ос...Например...Аз имам нодална ос на 4*...Всички планети в солара с този градус , както и в лунар, в прогресивна карта в дирекционна...Изискват особено внимание....
A има ли в астро.ком опция за построяване на солунар?