Здравей Гост

Танцът на прогресивната луна през Риби

• 14 Отговора
  • 3965 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
А за нея имате ли впечатления.... ::)

Re: Танцът на прогресивната луна през Риби
« Отговор #1 -: Август 10, 2011, 07:36:59 pm »
сеага излиза от 12 дом и пропищях виртуалното пространство ужас гад бе на 33 год съм няма по гадно място от това.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Август 10, 2011, 07:54:08 pm »
сеага излиза от 12 дом и пропищях виртуалното пространство ужас гад бе на 33 год съм няма по гадно място от това.

Тц! Козирог е най-гадното място за Пр. Луна...Дори скорпион би завидял на гадориите и.... ;D....А 12-ти дом...е дом за почивка...Като влезе в 1-ви ще се чувстваш по-добре... ;D..,но виж и прогресивния дом в който попада луната....

« Отговор #3 -: Август 10, 2011, 08:12:52 pm »
На мен и в Козирог не ми е било толкова гадно.Натоварено да ама гадно не .12 дом може и да е за почивка ама може и да полудееш .Сигурно заради това че се комбинира 12 дом с Лъв той е господар на 12 и на 1 дом при мен.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Август 10, 2011, 08:37:10 pm »
На мен и в Козирог не ми е било толкова гадно.Натоварено да ама гадно не .12 дом може и да е за почивка ама може и да полудееш .Сигурно заради това че се комбинира 12 дом с Лъв той е господар на 12 и на 1 дом при мен.

Tрудностите тук идват от знака...,не от дома...Лъва обича лукса и блясъка..., а 12-ти дом е място на уединение , самота...,тишина....Тук всеки блясък освен божествения е излишен...Вероятно за това...Нямам други обяснения... ::)

« Отговор #5 -: Август 10, 2011, 08:41:17 pm »
Че се наложи да се лиша от разни удобства и глезотии да така беше преживях го но наистина ми се размъти инъче трезвия ми мозък не можех да виждам нещата реално да мисля реално страдах от мании фобии стах ио паника .Никога не ми се е случвало.А съм имала ужасно много стресови ситуации в живота си .

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #6 -: Август 10, 2011, 08:42:38 pm »
Моята прогресивна луна е в 12 дом - Риби на всичкото отгоре...  >:(

Добре, че сега, буквално този месец смени знака и премина в Овен. още си е в 12-ти прогресивен, но е по-добре..
Когато беше в Козирог, беше в 12-ти натален. Не беше добър период, но този сега съвсем пък не е..

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #7 -: Август 10, 2011, 08:55:06 pm »
Kogato PR.Luna tranzitira[e prez 12-ti dom...pri men skorpion...dryznah da syzdawam...,ne kakwo i da e a produkt swyrzan s услуги....Какво се случи ли? Ами изследваха ме психолози , работех с екип от астролози...търсех СЪЗНАНИЕТО И ПОДСЪЗНАНИЕТО НА ХОРАТА....ПРОВОКИРАХ МИСЛЕНЕ....В заключение...продукта не се наложи на пазара, но биде лицензиран...,наред с това лъсна мръсотията на мъжа ми...излезе на показ любовницата в мига в който ПР.ЛУна кацна на ЮЛВ...Научих много неща...ровех в дълбокото ...,тичах по високото...Психолозите отсекоха гений...,а аз...аз заровена в спомените си...умирах бавно с всеки изминал ден...стигайки до края , правейки планове за един край в полет на птица....Върнаха ме перата на ангелите в краката ми...,но ИМАШЕ НАДЕЖДА , ЗАЩОТО 12-ТИ ДОМ Е СВЪРЗАН С АНГЕЛИТЕ И ЕДИН ДРУГ МЕТАФИЗИЧЕН СВЯТ ДО КОЙТО РАНО ИЛИ КЪСНО ВСЕКИ СЕ ДОКОСВА....

ТОВА ГОВЕДО В ЗЕМЕН 2-РИ ДОМ МЕ РАЗБИ....Тук няма ангели...,тук има САМО ПРАГМА, ИМА САМО ДИСЦИПЛИНА И СТЕГНАЦИЯ...ТУК ИМА ЖЕСТОКИТЕ ГРУБИ ЧЕЛИЧНИ ЛАПИ НА САТУРН.... :33:

« Отговор #8 -: Октомври 14, 2011, 01:48:54 pm »
голяма мъка беше прогресивната луна в риби. дали защото натално е в стрелец, или по-скоро защото риби е 12 ти последен мундаден дом. то бяха ревове, то бяха сополи....абсолютно нереална представа за нещата, за себе си (илюзии, алюзии каквото искате), за хората около мен, не помня друг период в живота си в който така да съм си променяла възприемането и мнението за нещата въобще.

интересното е че първия път когато е била в риби родителите ми се разведоха, което за мен беше голяма травма, точно около критичния 29 градус.
сега когато беше в 29-ия градус на риби като че ли разреших и приключих с тези преживявания. умряха си някои неща, дето досега все ме мъчеха.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #9 -: Октомври 14, 2011, 02:05:17 pm »
голяма мъка беше прогресивната луна в риби. дали защото натално е в стрелец, или по-скоро защото риби е 12 ти последен мундаден дом. то бяха ревове, то бяха сополи....абсолютно нереална представа за нещата, за себе си (илюзии, алюзии каквото искате), за хората около мен, не помня друг период в живота си в който така да съм си променяла възприемането и мнението за нещата въобще.

интересното е че първия път когато е била в риби родителите ми се разведоха, което за мен беше голяма травма, точно около критичния 29 градус.
сега когато беше в 29-ия градус на риби като че ли разреших и приключих с тези преживявания. умряха си някои неща, дето досега все ме мъчеха.

:-* Сърдечно БЛАГО-ДАРЯ!

« Отговор #10 -: Октомври 14, 2011, 09:19:10 pm »
Извинявайте за спама, но когато наталните домове са в своите стихии, особено както при Антена - направо в знаците си, това предполагам е голям късмет, как се проявяват?
The pain u feel today, will be the strength u feel tomorrow!!!

*

Неактивен angy

• *
  • 18
« Отговор #11 -: Октомври 14, 2011, 09:19:35 pm »
При мен Прогресивната Луна върви през 12-ти дом, Рак. По-нататък ще влезне и в Лъв пак в същия дом. Много, много трудно. Ако преди съм мислела, че ми е било трудно то съм се лъгала,сега е ад.Освен това не ми се вижда с никой, не ми се ще да правя компромиси вече на никой.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #12 -: Октомври 14, 2011, 09:21:33 pm »
Извинявайте за спама, но когато наталните домове са в своите стихии, особено както при Антена - направо в знаците си, това предполагам е голям късмет, как се проявяват?

И при мен наталните домове са в свои стихии...,по-леко е...,но...пак зависи от акцентите в картата.... :)

« Отговор #13 -: Октомври 16, 2011, 01:27:26 pm »
Моята сега е в риби, размекната и сълзлива история, мисля, че на Луната във водните знаци хич не й е добре, но ако в натала е с такова положение може би няма да се усеща така...

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #14 -: Октомври 16, 2011, 10:29:04 pm »
При мен част от Риби е в 12-ти дом, та когато прогресивната Луна беше там си беше направо изолация от света, живот в някакъв измислен свят. Като навлезе в 1-ви дом, нещата започнаха бавно да се пооправят, но истинско облекчение изпитах, като смени знака и навлезе в Овен..