Здравей Гост

Пеперудите на Плутон

• 7 Отговора
  • 3477 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Пеперудите на Плутон
« -: Юли 09, 2011, 01:26:25 am »
Плутон и пеперудите...Много ги харесвам...обожавам ги....Багрите ми дават криле ма мислите... :)
Защо Пеперудата е под покровителството на Плутон? Вие как мислите? ???

Качете любимата си пеперуда или пеперуди на снимка...

Re: Пеперудите на Плутон
« Отговор #1 -: Юли 09, 2011, 09:16:30 am »
не обичам пеперуди. аз по принцип имам страшна фобия от насекоми, дори мравки. пеперудите с тези странни като материя крила....

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #2 -: Юли 09, 2011, 09:28:35 am »
не обичам пеперуди. аз по принцип имам страшна фобия от насекоми, дори мравки. пеперудите с тези странни като материя крила....

аууу аз точно за това обожавам пеперудите - крилата

а дали има връзка с нат. плутон?
аз единствено от паяци малко се плаша, но гледам да не прекалявам до колкото може  ;D при поява на по-големи екземпляри, ония домашните сивите бррр потрепервам само като си го представя, знам, че нищо не могат да ми направят
« Последна редакция: Юли 09, 2011, 09:34:44 am от Fairy »

« Отговор #3 -: Юли 09, 2011, 12:03:49 pm »
Плутон и пеперудите...Много ги харесвам...обожавам ги....Багрите ми дават криле ма мислите... :)
Защо Пеперудата е под покровителството на Плутон? Вие как мислите? ???

И аз много ги харесвам, а като малка имах "касапска" страст да ги ловя и хербаризирам.  :-[

Защо са по Плутон?
Може би заради цикъла на трансформация, през който преминават, преди да се превърнат от грозна гъсеница в красиво нежно създание с ефирни криле.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #5 -: Юли 09, 2011, 12:52:59 pm »
втората е много красива

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #6 -: Юли 09, 2011, 12:57:48 pm »
.
« Последна редакция: Юли 10, 2011, 01:09:03 am от Antena »

« Отговор #7 -: Август 26, 2011, 04:42:45 pm »
Много харесвам пеперуди  :)
Да ви кажа какво ми се случи преди известно време. Бяхме на един язовир, а времето - мор от всяъде. такъв невиждан пек. Но ние стоически чакаме да клъвне нещо ;D ;D ;D ;D ;D ;D
И както си стоя и си бъбря с рибарите ме наобиколиха един рояк сини пеперудки от тези мъничките и взеха една по една да кацат по мене. Не посмях да се помръдна следващите 20 минути. Те си летяха и пак кацаха на мен. Много се развълнувах. Кацаха ме навсякъде. В началото се шокирах, но после протегнах ръка към една която беше на рамото ми и тя се премести на ръката ми. До нея кацнаха още две.
Трябва да ви кажа че за мен беше голямо събитие и ми идеше и аз да хвръкна от кеф. Никога не ми се беше случвало такова нещо и никога няма да го забравя.