Здравей Гост

Секс с мъж Близнаци

• 18 Отговора
  • 7623 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Секс с мъж Близнаци
« -: Юли 09, 2011, 01:33:15 am »

За да плените някого от зодия Близнаци, са ви необходими хитрост, ловкост и интелект. Така не само ще го привлечете, а и ще му дадете онзи риск и онова необикновено приключение, за което мечтае. Те са готови да опитат всичко, което е забавно, възбуждащо или извън правилата. Те са готови да опитат всякакви пози на всяко място в стаята. Когато са възбудени, те са готови да избухнат от вдъхновение.

Те нямат нищо против разнообразните сексуални партньори. Най-подходящ партньор за тях е зодия Стрелец, тъй като те също търсят и се надяват на разнообразие. Настройването с някой от зодия Водолей също може да се получи. Козирогът е ненаситен и Близнаците ще трябва да вложат цялата си енергия и находчивост за да го заситят. Зодия Дева също може да подхвърли интригуващи идеи на някой от зодия Близнаци.

Е ще споделите ли впечатления за знака ? :P ;D Посочете само мястото на Плутон ,Сатурн и  Марс в знак и дом.... :-*

В петък вечер.... ::) ;D
« Последна редакция: Юли 09, 2011, 01:40:54 am от Марая »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Секс с мъж Близнаци
« Отговор #1 -: Юли 09, 2011, 01:54:04 am »
Няма да го чуете да диша тежко. Той не е настоятелен и страстен. Играе двойствена роля – единият прави любов, а другият наблюдава, единият участва, другият съпровожда. Ако реши той може да доведе който и да било партнъор до подходящо настроение, защото точно знае как да получи необходимия отклик. Него го привлича повече идеята, отколкото самия акт. Не толкова удоволствието, получено от сексуалните действия,колкото възможност- та да се самонаблюдава. Така, докато прави нещо, той едновременно за- доволява своето любопитство, как това нещо е направено докато реагира той изучава как точно реагира, винаги той е действащия и наблюдателя.

Предпочита секс при запалени светлини и един от любимите му стимули е да има огледала, така че да види действието от всеки ъгъл. Един близнак кореспондент ми каза, че обича да снима с камери актовете си. След това прожектира на екран и опитва с партнъора си да отиде по- далече. Близнакът-мъж постепенно се запалва. Френската любов не е неговата сила, но той обича други предигри. Може да се възбуди, хапейки ушите ви, леко поглаждайки гърба ви, артистично играейки играта за сексуална възбуда преди да се придвижи към целта. Играта е бърза и пламенна. Даже когато е получил това, което иска, се двоуми дали си е струвало. Обича да прави любов навсякъде и чрез разговори може да се домогне почти до леглото на всяка жена. Но неговото действие е такова, че се стреми да задоволи себе си, отколкото своя партнъор. Малко жени се оплакват, даже когато понякога подозират, че са просто брашно в мелницата на неговите опити, защото той е любопитен в много области за правене на любов, които са пренебрегнати от другите мъже. Казва на жената точно това, което тя иска да чуе, създава специална атмосвера на възбуденост и романтизъм и това е много повече от чисто физическа възбуда.Предупреждение: даже когато той ви убеждава в своята абсо- лютна искреност, не му вярвайте твърде много – той е готов да ви на- пусне и да отиде при друга жертва, за да продължи победния си ход.

Неговата искреност е „действителна“, но само в смисъла, който той влага в момента, в който го казва. Груповият секс му е особено любим, включително бисексуалната активност, защото на него му харесва многото и различни възможности, които той предлага. Разнообразието е космоса на неговия жовот. Любим вариант за него е да прави любов с единия си партнъор, докато другият масторбира пред него. Близнаците се интригуват от стимулатори.

Те експериментират с пенис удължители, пулверизатори за умъртвяване на нервите и продължаване периода на изпразване. Тъй като е насочен в две посоки той има тенденция към бисексуалност. Някои са склонни към форми на садизъм с ясно изразени отношения на господар и роб.

« Последна редакция: Юли 09, 2011, 02:04:42 am от Марая »

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #2 -: Юли 15, 2011, 11:25:03 pm »
а нещо от практиката няма ли да споделите за тези двойните?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Юли 15, 2011, 11:34:06 pm »

Миии...,знам ли с кой от двамата съм била.... ;D ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #4 -: Юли 15, 2011, 11:45:38 pm »

ами с двата едновременно?
какъв им е истинският потенциал? повече приказват или го могат :))))
познавах един близнак - даскал по литература ей няма толкова умен човек, ама ... голям симпатяга и бохем, но трябва на юздите да го държиш, че току изпуснал кучетата с все магарето  ;)

но като цяло тез опозиционните са ми черна индия  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Юли 16, 2011, 02:31:39 am »

познавах един близнак - даскал по литература ей няма толкова умен човек, ама ... голям симпатяга и бохем, но трябва на юздите да го държиш, че току изпуснал кучетата с все магарето  ;)

Имам повече котки... :rakeattack: :haha: :haha:

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #6 -: Юли 16, 2011, 10:00:54 am »

Имам повече котки... :rakeattack: :haha: :haha:

нали все се хвалят колко били надарени.... ама ако са колкото котараците.. май само с мъркане ще си останем  :rakeattack: :slaugh:

п.с. изключително уважавам слънчевите близнаци де, повечето са доста ерудирани и макар да не знаят всичко си имат отлично дар слово

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #7 -: Юли 16, 2011, 10:12:22 am »
Не съм чула мъж Близнак да се хвали колко е добър или надарен....А аз като един чистокръвен стрелец казвам...Око да види-ръка да пипне.... ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #8 -: Юли 16, 2011, 10:16:19 am »
Не съм чула мъж Близнак да се хвали колко е добър или надарен....А аз като един чистокръвен стрелец казвам...Око да види-ръка да пипне.... ;D
да пипне я, че къде без това, вече съм го писала за хемороидите и как се хващат  :-[

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #9 -: Юли 16, 2011, 10:24:26 am »
да пипне я, че къде без това, вече съм го писала за хемороидите и как се хващат  :-[

Еее, то не може и постоянно да се пипа.... ;D :P...Хемороидите и от напъни се хващат...доколкото знам... :P ;D ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #10 -: Юли 16, 2011, 10:37:19 am »

Еее, то не може и постоянно да се пипа.... ;D :P...Хемороидите и от напъни се хващат...доколкото знам... :P ;D ;D

хващат се,
а пък то само от въздушни обещания..... хъм не е ли материята хаха

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #11 -: Юли 16, 2011, 10:40:09 am »
Да не би някой близнак да ти е обещал...и нищо да не е направил? ;D ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #12 -: Юли 16, 2011, 10:45:58 am »

не толкова дързък и май не на мен ми стиска, а на него - мъже.... какво да ги правиш а и ако слънцето му е в опозе с Нептуна? какво ли се получава (то има избор де точно с кой палавник да се скара, с уран едва ли ще му е по-лесно)  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #13 -: Юли 16, 2011, 10:47:43 am »

не толкова дързък и май не на мен ми стиска, а на него - мъже.... какво да ги правиш а и ако слънцето му е в опозе с Нептуна? какво ли се получава (то има избор де точно с кой палавник да се скара, с уран едва ли ще му е по-лесно)  ;D

Зависи от Нептуна според мен.... ;D Може доста добре да заблуждава...,ти да си мислиш ...че ти предлага секс , а пък той да ти предлага сладолед.... ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #14 -: Юли 16, 2011, 10:52:35 am »

Зависи от Нептуна според мен.... ;D Може доста добре да заблуждава...,ти да си мислиш ...че ти предлага секс , а пък той да ти предлага сладолед.... ;D
да... или на черешките ... дръжките  ::) - разбира се преди това сладичко се облизват - помните ли рекламата на онази водка