Здравей Гост

Секс с мъж Близнаци

• 18 Отговора
  • 7619 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Секс с мъж Близнаци
« Отговор #15 -: Юли 16, 2011, 11:00:24 am »
Хич не помня никакви реклами... ;D , защото ако и тях трябва да помня хард диска е заминал....
Но в интерес на истината аспекта на Нептун /Слънце в синастрията е един от най-трудните аспекти....Доста често ние си въобразяваме разни неща...,а те далеч не са такива , каквито ни се струва...И за жалост...винаги са в полза на Нептун....

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #16 -: Юли 16, 2011, 11:08:06 am »
Хич не помня никакви реклами... ;D , защото ако и тях трябва да помня хард диска е заминал....
Но в интерес на истината аспекта на Нептун /Слънце в синастрията е един от най-трудните аспекти....Доста често ние си въобразяваме разни неща...,а те далеч не са такива , каквито ни се струва...И за жалост...винаги са в полза на Нептун....

ако тоз е поставен достатъчно силно за дава 11 за музика (според оня руския сайт) ....  ;D (другите "силни" са едва по 5)  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #17 -: Юли 16, 2011, 11:15:51 am »
Аз имам определено силен Нептун...,но единственото нещо което не  му харесвам е *предимство* да е лакмус и да привлича прекалено много *Отнесени от вихъра*...И понеже е управител на ИЦ , а се намира в 12-ти...в повечето случай частичната амнезия на ПАЦИЕНТИТЕ МИ , е застъпена като тематика.... ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #18 -: Юли 16, 2011, 11:20:27 am »
Аз имам определено силен Нептун...,но единственото нещо което не  му харесвам е *предимство* да е лакмус и да привлича прекалено много *Отнесени от вихъра*...И понеже е управител на ИЦ , а се намира в 12-ти...в повечето случай частичната амнезия на ПАЦИЕНТИТЕ МИ , е застъпена като тематика.... ;D
хаха ох и ти си една рибка за откачалки :) закачалки :))))) то пък без такива няма да е интересно ;)