Здравей Гост

Секс с мъж Водолей

• 18 Отговора
  • 8813 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Секс с мъж Водолей
« -: Юли 09, 2011, 01:37:30 am »

Сексуалният живот на зодия Водолей се гради на странното и необичайното. Хората, които са с този зодиакален знак, винаги се стремят към нова техника или играчка, която още не е опитана. Те могат да намерят свой любим секс- партньор дори и само по странните си предпочитания и идеи, представи за външността и мисленето. Когато му се наситят – те могат просто да обърнат нова страница и да продължат нататък.

Водолей обичат да определят това, което се случва в леглото. Техният партньор трябва да е не само търпелив, а и всеотдаен, без обаче да показва твърде много чувства. Подобно на Стрелец, те са издръжливи и жадни за повече. Риби и Козирог също са готови на нови забавления и ще намерят радост и наслада във Водолей.

Не знам дали са сред най-добрите...забравила съм...беше преди 24г.....,но казват , че трудно правят деца.... ;D и рядко стават донори за разлика от рибите.... :57:
« Последна редакция: Юли 09, 2011, 01:54:29 am от Марая »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Секс с мъж Водолей
« Отговор #1 -: Юли 09, 2011, 01:56:22 am »
С финото си домогване са способни на най-неочаквани чувства. С високо сексуално въображение са. Той е неуморим, винаги търсещ. Лесно се влюбва, но се колебае, преди да се ожени. Чувствителен, любезен, експресивен, жив. Добре преценява характерите на познатите си. Той харесва и е харесван. Въпреки че може да изглежда студен, стопля с мъжки магнетизъм. Нещо повече -въпреки че винаги е привлечен от новото и необичайното (Уран е неговият ръководител), е човек, на когото може да се вярва. Ако флиртува, това е, защото е привлечен от нещо ново и непознато. Той може да бъде много приятен и много стимулиращ за избраната жена. Той се интересува от жената като личност, а не от сексобекта. Много жени намират, че е чудесно да имат съпруг, който цени ума повече от тялото.

Той предпочита да си доставя удоволствие с вариациите на прелюдията вместо със същността. Това контрастира на неговата възможност да запалва другия пол, но обяснението е просто. Предисловието е съществена част за него.

Фактически неговото спокойно доближаване може да се окачестви като артистичност в правенето на любов, но вие трябва да го подбутвате. Той може толкова много да се отвлече в играта, че да проспи оргазма. Жените казват, че техният любовник Водолей довежда партньорката си до оргазъм без акт. Отговорът е, че не му липсва потентност, просто не се е сетил, че е време. Един път запален, е свободен и подканящ любовник с чудесно присъствие. Любовта е сцена за Водолея. Той рядко играе една и съща сцена по еднакъв начин. Отегчава се от една поза. Обича сложни вариации. Понякога неговите експерименти довеждат партньорката до екстаз, а понякога тя е недоволна. Водолеят не се обижда, ако го обвинят, че е аморален. Той е толерантен, с широк поглед, така че нищо човешко не му е чуждо. В хетеросексуален секс предпочита екзотичното пред конвенционалното.

« Последна редакция: Юли 09, 2011, 02:07:50 am от Марая »

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #2 -: Юли 09, 2011, 07:49:01 am »
Мрайче, то не зависи ли от Марс и Венера... то водолей типове колкото щеш.......

заедно с козирозите смятам, че са надарени  :-[  ::)
но не са от най-тактичните в секса, самозабравят се, понякога им липсва играта, еротиката, бързат към основното, биха били любопитни да опитат всякакви креватни и не креватни жанрове от танртически до на бързо в асансьора.. но някак си не се съобразяват с желанията на партньорката (не всички). Приятели са, но повърхностни.
 :-[ поне според мен воволейченце с планетка (марс, венера) в земен знак, се справя значително по-добре от мъж с водни такива  :-[ но това си е лично....

пък и за каквото и да си говорим всичко е в ръцете на жените  ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Юли 09, 2011, 01:23:44 pm »
Права си до някъде за * в ръцете на жените* ;D ;D , ама понякога , като няма какво... ;D ;D ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #4 -: Юли 09, 2011, 01:41:21 pm »
Права си до някъде за * в ръцете на жените* ;D ;D , ама понякога , като няма какво... ;D ;D ;D

тъкмо се чудех, кое е по-добре качеството или количеството  ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Юли 09, 2011, 01:43:32 pm »
Ако са и двете е перфектно.... ;D :P , но иначе предпочитам качество...,ако мен питаш... ;D

« Отговор #6 -: Юли 10, 2011, 11:29:54 am »
Говори ми за Водолеи ;D От първия до последния - само водолеи :oНезнам какво е това чудо!Не се оплаквам - все пак имам уран на К5  и сев.възел във водолей,може би затова ми се връзват :) Харесва ми секса с водолеи ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #7 -: Юли 10, 2011, 12:33:49 pm »
Говори ми за Водолеи ;D От първия до последния - само водолеи :oНезнам какво е това чудо!Не се оплаквам - все пак имам уран на К5  и сев.възел във водолей,може би затова ми се връзват :) Харесва ми секса с водолеи ;D

но признай си, че колкото водолей, толкова типове, толкова подходи и реакции ;)
имах една краткотрайна връзка (за около година) с мъж водолей, освен сегашния, е няма такова чудо, по цяла нощ въоръжени с няколко кутии цигари и бутилка вода по цяла нощ си приказвахме и ако ме попитате за какво толкова сме говорили ще вдигна раменете си и ще кажа "ненам"  ::)::)

« Отговор #8 -: Юли 10, 2011, 12:55:52 pm »

но признай си, че колкото водолей, толкова типове, толкова подходи и реакции ;)
имах една краткотрайна връзка (за около година) с мъж водолей, освен сегашния, е няма такова чудо, по цяла нощ въоръжени с няколко кутии цигари и бутилка вода по цяла нощ си приказвахме и ако ме попитате за какво толкова сме говорили ще вдигна раменете си и ще кажа "ненам"  ::)::)
Да,права си - различни са.Аз обичам да комуникирам, а те ми го дават.Особени са ,но са добри приятели

« Отговор #9 -: Юли 10, 2011, 12:58:55 pm »
 Имам 2 брака с двойни водолеи,само дето венерите и луните са различни............не бих казала ,че са еднакви.........и секса е различен ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #10 -: Юли 10, 2011, 02:05:18 pm »
Имам 2 брака с двойни водолеи,само дето венерите и луните са различни............не бих казала ,че са еднакви.........и секса е различен ;)

Да....,а къде е разликата?
Марсовете в кой знак са и в какви градуси? ::)

« Отговор #11 -: Юли 10, 2011, 03:58:18 pm »

Да....,а къде е разликата?
Марсовете в кой знак са и в какви градуси? ::)

Първия е с марс в риби,втория в стрелец

« Отговор #12 -: Юли 10, 2011, 04:03:08 pm »
Разликата е,че първия постоянно говореше за секс,доста похотлив беше и си падаше по нетрадиционни неща ;) - колкото повече,толкова повече - незнам дали причината е в рибешкия фантазиорски,ранен от юпитер марс ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #13 -: Юли 10, 2011, 04:12:59 pm »
Това е най-добрия марс за секс.... ;D Рибешкия.... ;)

За стрелчешкия не мога да кажа нищо.... ::)

« Отговор #14 -: Юли 10, 2011, 04:17:38 pm »
Това е най-добрия марс за секс.... ;D Рибешкия.... ;)

За стрелчешкия не мога да кажа нищо.... ::)

за добър - така си беше,ама не му стигах само аз.........