Здравей Гост

Пълнолуние рак-козирог 15 юли 2011

• 47 Отговора
  • 11041 Прегледи
Re: Пълнолуние рак-козирог 15 юли 2011
« Отговор #15 -: Юли 09, 2011, 09:10:48 pm »
А сега забелязвам,че Слънцето активира Южния възел в 11 дом ???

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #16 -: Юли 09, 2011, 09:19:46 pm »
А сега забелязвам,че Слънцето активира Южния възел в 11 дом ???

Миналото никога не умира и не изчезва безследно...,то е винаги с нас..... ;D ;) Не те ли прави ***затворник***..,не ти ли се иска да полетиш...Да ти кажат , че те обичат..., да обичаш...без претенции, без думи , без фалшиви обещания.....

http://www.youtube.com/watch?v=fDDae8VAn_A

« Отговор #17 -: Юли 09, 2011, 09:46:36 pm »
Да много си права.. ;)
Иска ми се да Марая ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #18 -: Юли 09, 2011, 10:09:52 pm »
Да много си права.. ;)
Иска ми се да Марая ::)

ПОИСКАЙ ГО СИЛНО...,НО ВЪТРЕ В СЕБЕ СИ! БЪДИ СИГУРНА , ЧЕ ТОВА ...КОЕТО ИСКАШ НЕ Е ШЕГА....
ГОТОВА ЛИ СИ ДА ПЛАТИШ ЦЕНАТА ЗА ТОВА?! ::)
ЩЕ НИ ПОКАНИШ ЛИ НА СВАТБА? ;D ;D
ТОВА ВИЖДАМ...ТВОЯТА КАРТА МЕ ПОБЪРКА!!!

http://www.youtube.com/watch?v=A4ZU576f2C0&feature=related

Тази връзка няма край.... :(

« Отговор #19 -: Юли 09, 2011, 10:26:40 pm »
Точно на К 2/8?Какво ли ще приключвам по тези оси :)

« Отговор #20 -: Юли 09, 2011, 10:35:41 pm »
Всеки край е ново начало  ;) Може да се издължиш към кредитори(ако имаш задължения,де) :)

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #21 -: Юли 09, 2011, 11:01:20 pm »
Кардиналния кръст на картата на пълнолунието е в съвпад с моя в наталната карта, така че домовете са същите, разположени в същите знаzи.Оста на пълнолунието е 5/11, като транзитна венера е в съвпад с натален СЛВ в 11 дом, а най/интересното е че дирекционна Луна е в съвпад с tr. Луна, т.е с пълната луна в 5 дом.......... :)

« Последна редакция: Юли 09, 2011, 11:20:39 pm от danni »

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #22 -: Юли 15, 2011, 12:30:52 am »
Да споделя нещо интересно... ::) Тази вечер около 22.10 прибирайки се от работа видях една ярка светеща черта близо до пълната Луна.. :o.беше неописуемо красиво...карах по върха на един хълм съвсем бавно и наблюдавах Луната, един облак я закри наполовина, но светещата черта продължаваше да се вижда съвсем ясно на фона на облака, а Луната потъваше в тъмнината на облака...след като облака отмина, Луната грееше още по/красиво и светещата черта беше на мястото си, след това изчезна сякаш никога не я е имало....Гледката беше невероятна :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #23 -: Юли 15, 2011, 01:02:15 am »
Да споделя нещо интересно... ::) Тази вечер около 22.10 прибирайки се от работа видях една ярка светеща черта близо до пълната Луна.. :o.беше неописуемо красиво...карах по върха на един хълм съвсем бавно и наблюдавах Луната, един облак я закри наполовина, но светещата черта продължаваше да се вижда съвсем ясно на фона на облака, а Луната потъваше в тъмнината на облака...след като облака отмина, Луната грееше още по/красиво и светещата черта беше на мястото си, след това изчезна сякаш никога не я е имало....Гледката беше невероятна :)

Аз БЛАГО-ДАРЯ, че сподели...,защото съм болна по ЛУНАТА...Луда съм за нея , основно с нея работя и я обожавам.... :-*

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #24 -: Юли 15, 2011, 01:18:54 am »
Всъщност странното беше след това, Луната остана зад гърба ми, спущах се по хълма, но имах чувството, че сякаш някой ме следва, че не съм сама, че измежду дърветата ме наблюдават стотици очи...много странно усещане ???

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #25 -: Юли 15, 2011, 01:34:27 am »
Всъщност странното беше след това, Луната остана зад гърба ми, спущах се по хълма, но имах чувството, че сякаш някой ме следва, че не съм сама, че измежду дърветата ме наблюдават стотици очи...много странно усещане ???

Луната поема енергията...и никак не е случайно усещането ти...Това не са очи...това са енергии, които са те поздравили...и са следвал пътя!
Красиво е Дани...,знам...Целувки на Юлия..,не съм завършила хороскопа...,но тези дни с кеф ще го направя.... :-*

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #26 -: Юли 15, 2011, 01:00:01 pm »
Как сте пълнолунни? ::) ;D

Днес щял да бъде най-топлия ден.... ::)....Като гледам не само от метерологична гледна точка..... ;D

Карта на инаугурацията....

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #27 -: Юли 15, 2011, 01:47:43 pm »
В мунданен план Луната олицетворява освен жените , дома , семейството и селското стопанство и градовете..
От Сатурн получаваме инфо за правителството , политическата власт , за реда и законността...

Вижте сами какво се случва....А за септември не ми се мисли....

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #28 -: Юли 15, 2011, 08:36:33 pm »

Луната поема енергията...и никак не е случайно усещането ти...Това не са очи...това са енергии, които са те поздравили...и са следвал пътя!
Красиво е Дани...,знам...Целувки на Юлия..,не съм завършила хороскопа...,но тези дни с кеф ще го направя.... :-*

Благодаря, Марая за хубавите думи.. :-*.Днес "почивах" така да се каже и не знам дали  снощното пътуване ми повлия или нещо друго, но тази сутрин се събудих с идеята да си сменя гумите на колата. Отидох в сервиз и когато ги видя човека там ми каза, че дори било опасно да пътувам с такива гуми, тъй като аз ползвам зимни гуми и през лятото заради по- големия грайфер, но са станали много твърди и при мокър път щяла съм да се пързалям като по лед.... :o Смених и 4 гуми.. ;D.Пълнолунието ми донесе тази идея мисля :) :) :)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #29 -: Юли 16, 2011, 12:56:20 am »
и какво се получава, когато се настъпи лунен възел пък бил той ранен  ;D ;D ;D