Здравей Гост

ПЕРСОНАЛНА СИНАСТРИЯ - малко помощ

• 60 Отговора
  • 11954 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: ПЕРСОНАЛНА СИНАСТРИЯ - малко помощ
« Отговор #45 -: Август 10, 2011, 01:43:57 pm »
Здравейте,мога ли да помоля за интерпретация,пускам и композита.Връзка възможна ли е и как би се развила?
Благодаря предварително!

Здравей Тамара...Връзка е възможна , но от онези връзки ...които са на приливи и отливи...Внезапни раздели и внезапни събирания...Наред с това в тази връзка единия е изключително чувствителен , а другия потаен...Единия иска открити отношения , другия се страхува от такива...Сексуалното привличане е на лице...,но повече от него , аз лично не виждам.... :)

« Отговор #46 -: Август 10, 2011, 03:33:41 pm »
Това са прогресиите ни, както и прогресивния композит. Виждам опозиция на Луните, както секстил на Слънцата (сега с в квадратура, което ме радва  :-[), тригон на Марса и Венерата и Съвпади на Венерите и Марс и Венера (които се запазват, само че преминават в друг знак Водолей, сега са в козирог съвпадите). Моля за коментари. Как я виждате тази връзка след 4 години?
« Последна редакция: Август 10, 2011, 03:39:20 pm от norkata »

« Отговор #47 -: Август 10, 2011, 07:21:13 pm »
Mnogo ti blagodarya,Maraya:)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #48 -: Август 10, 2011, 07:22:34 pm »
Mnogo ti blagodarya,Maraya:)

За нищо... ;) ;D

« Отговор #49 -: Август 12, 2011, 07:22:31 pm »
Някой ще има ли желание да коментира синастрията ми с една мома (аз съм във външния/червен кръг)?

« Отговор #50 -: Август 12, 2011, 07:51:02 pm »
Мисля,че има голямо привличане - твоя марс прави секстил към луната,както и плутон тригон към венера.Предполагам имате  подобни вкусове - луните ви са в секстил.Има доста нежност и приятна комуникация.Аспекта  слънце - уран е доста наектрезиращ.......

« Отговор #51 -: Август 13, 2011, 01:10:41 am »
Много благодаря! Бих искал да попитам дали в синастрията се вижда възможност за някакви по-сериозни отношения?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #52 -: Август 13, 2011, 01:54:13 am »
Много благодаря! Бих искал да попитам дали в синастрията се вижда възможност за някакви по-сериозни отношения?

За да има връзка се иска Сатурн....

Няма да ти пиша на лични...,не съм те забравила....преди да ми отговориш на един въпрос...Имал ли си връзка при която си бил предаден от жена поради други интереси...в това число и меркантилни? Можеш ли да кажеш , дали си простил предателството/почти съм сигурна , че го има/.... :umnik: :thinking: :-\...имам мъничко съмнение....,защото не съм ректифицирала картата... :P ;D

« Отговор #53 -: Август 13, 2011, 01:03:40 pm »

За да има връзка се иска Сатурн....

Няма да ти пиша на лични...,не съм те забравила....преди да ми отговориш на един въпрос...Имал ли си връзка при която си бил предаден от жена поради други интереси...в това число и меркантилни? Можеш ли да кажеш , дали си простил предателството/почти съм сигурна , че го има/.... :umnik: :thinking: :-\...имам мъничко съмнение....,защото не съм ректифицирала картата... :P ;D

Ами това с връзката и интересите май с всичките ми любови беше така. Последната ми връзка май беше това, дето му се вика, че с пискюл е изкарано, там едва ли ще простя някога. За горното наистина ми се искаше да има изглед за нещо повече от "приятелчета с привилегии" :S .

« Отговор #54 -: Август 13, 2011, 01:50:45 pm »
Луната на дамата попада в/у твоя сев.възел, което се счита за някаква предопределеност.Ако часовете на раждане са точни - твое слънце запълва нейния 4 дом - което е добре,както и нейното влиза в твоя 1 дом - бих казала подклажда ти самочуствието :).За дълготрайност / както каза Марая/ трябват аспекти на Сатурн,но мисля,че този твой Уран на нейния асц може да даде един доста голям интерес от нейна страна......
Колко ще продължи - не се наемам да прогнозирам,но ще е хубаво...
Пусни един композит  или карта на първата среща :)

« Отговор #55 -: Август 13, 2011, 01:58:39 pm »
 :-[ ам... до сега карта на първа среща не бях правил, може ли малко насоки как да я направя? Иначе за часовете на раждане - само моя е точен, нейния и тя самата не си го знае :/ .

« Отговор #56 -: Август 13, 2011, 02:12:22 pm »
Карта на срещата - спомняш си датата и часа / ако можеш/на първия визуален контакт и правиш карта :)Относно часа  на раждане може да се провери в общината където е родена......или да се направи ректификация

*

Неактивен Deter

• 201
« Отговор #57 -: Август 13, 2011, 02:13:26 pm »
 Как се прави ректификация ?  ::)

« Отговор #58 -: Август 13, 2011, 02:15:47 pm »
Как мога да си направя ректификация?  :-[ Има спор мевду мама и тати за едни 20тина мин  ;D

*

Неактивен Deter

• 201
« Отговор #59 -: Август 13, 2011, 02:18:27 pm »
 А аз до скоро знаех, че съм родена в 7,15 но последно моето родителско тяло заяви
Ооо 7,30  ???