Здравей Гост

Марс и Секса

• 32 Отговора
  • 7927 Прегледи
*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Марс и Секса
« -: Юли 10, 2011, 05:27:16 pm »
 ;D като ще е гарга да е рошава. хайде споделете къде е марса му (тук повечето са жени така, че), как действа ... знаете си  ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Марс и Секса
« Отговор #1 -: Юли 10, 2011, 05:59:56 pm »
На мен ми допада изключително много рибешкия марс...,много пъти съм споделяла... ;) ;D....Опита ми с водните марсове без този в рак.../поради липса на опит ;D/ ми показва , че всъщност марса на партньора ми следва да има аспект с моя марс и венера....
 ::)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #2 -: Юли 10, 2011, 06:05:17 pm »
На мен ми допада изключително много рибешкия марс...,много пъти съм споделяла... ;) ;D....Опита ми с водните марсове без този в рак.../поради липса на опит ;D/ ми показва , че всъщност марса на партньора ми следва да има аспект с моя марс и венера....
 ::)

е то това е ясно,
аз също си направих статистика на изминалите времена и няма какво да си кривя душицата... все пак марс в телец ами какво да кажа, там ми е хирон, и най-вероятно ще прави тиргон към марс и венера - рибешките са ми малко скучни, ако мога да използвам тази дума, сякаш искат все аз да поемам инициативата, понякога си трябва и малко агресия, между впрочем май и марс в овен ми е слабост  ::)  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Юли 10, 2011, 06:07:30 pm »
Знаеш ли , че май си права...,липсва дозата агресията , която е необходима .... ::) Хм...,замислих се..... ???

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #4 -: Юли 10, 2011, 06:21:39 pm »
Знаеш ли , че май си права...,липсва дозата агресията , която е необходима .... ::) Хм...,замислих се..... ???

ами лично, споделено при моя силно венерин акцент малко агресия ми е добре дошла... а грижовността всъщност нито за жеснките марсове, нито за мъжките съм много склонна да се доверя на текстовете по-долу (в избраните)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Юли 10, 2011, 06:43:04 pm »
В конкретика липсва агресия , която е видима...Може би зависи и аспекта със слънцето какъв е? ::)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #6 -: Юли 10, 2011, 06:47:30 pm »
В конкретика липсва агресия , която е видима...Може би зависи и аспекта със слънцето какъв е? ::)

да така е и Слънцето и Луната са от значение ;) и то не малко, упр. (ако говорим за секс) на 2-8ми също особено к8   ;D

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #7 -: Юли 11, 2011, 10:22:42 am »
Търся мнение, базирано на опит, е, ако е личен- най- добре... ;D-  с какво се отличават двата варианта:  женски марс аспектира мъжка венера ИЛИ  мъжки марс аспектира женска венера.Да речем- съвпад ;D Дайте малко практика ;)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #8 -: Юли 11, 2011, 10:26:54 am »
 ;D съвсем неутрално мнение,
според съвпадите на марсове не е добре  - за венерите е хубаво! но при марсовете дори и квадрат е за предпочитане

но пък е чудесно, когато имаме ж. Марс аспект м. Венера и обратното, но все пак си мисля, че за синастрия съвпадате не са добре ;), разбира се квадратите също, за опозиция не знам - там е по-скоро много страст, но не за дълго. Тригони и секстили  :-*

но пък от една страна при тригоните няма активност нещата просто стават - а това дали е най-здравословното нещо в една връзка? все пак понякога си трябва и малко търкане
« Последна редакция: Юли 11, 2011, 10:32:41 am от Fairy »

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #9 -: Юли 11, 2011, 11:21:23 am »
;D съвсем неутрално мнение,
според съвпадите на марсове не е добре  - за венерите е хубаво! но при марсовете дори и квадрат е за предпочитане

но пък е чудесно, когато имаме ж. Марс аспект м. Венера и обратното, но все пак си мисля, че за синастрия съвпадате не са добре ;), разбира се квадратите също, за опозиция не знам - там е по-скоро много страст, но не за дълго. Тригони и секстили  :-*

но пък от една страна при тригоните няма активност нещата просто стават - а това дали е най-здравословното нещо в една връзка? все пак понякога си трябва и малко търкане
За мен отговора ти е любопитен, обаче правилно ли те разбрах???  Затова да се поясня де ;) ако приемем, че марс е действието, да приемем, че той дърпа ситуацията....Тогава марс на жената ли трябва да лепне венерата или обратно? Тук дори въпросът не е толкова за конкретния аспект, а по- скоро чий марс трябва да аспектира венерата на другия, за да има НЕЩО по- така...Защото например моят марс може да аспектира венера на Х, обаче неговият да не аспектира моята венера....Това имах предвид, но ме интересува практически, нещо изживяно и усетено.... ;D ;D ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #10 -: Юли 11, 2011, 11:26:23 am »
ясно :)

ами според мен все пак мъжа е енергията, активния (с малки изключения, но си говорим за нормата ;) ), а за да има търкане, дразнене, все пак би трябвало Мъжкия Марс да аспектира женската Венера, обратното не знам

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #11 -: Юли 11, 2011, 11:31:00 am »
Я си направи самоанализ на връзките ;) , за да изведеш заключение.Присъединявам се от казанато от вас по- горе, че луните са особено важни....Но да добавя, мисля, че нехармонично отношение марс- марс, пречи  :P

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #12 -: Юли 11, 2011, 12:00:08 pm »
:) пак ще се човъркам разбира се, винаги излиза нещо интересно
но все пак мисля, че съвпад на марсовете, не е добра позиция ;)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #13 -: Юли 11, 2011, 02:38:05 pm »
Търся мнение, базирано на опит, е, ако е личен- най- добре... ;D-  с какво се отличават двата варианта:  женски марс аспектира мъжка венера ИЛИ  мъжки марс аспектира женска венера.Да речем- съвпад ;D Дайте малко практика ;)
Имала съм връзка с мъж, чиито Марс и Венера в Скорпион са в съвпад с моя Марс и опозиция на Венерата ми. Много страст, в сексуално отношение си пасвахме идеално, но за съжаление връзката се провали. Сигурно е права Феъри като казва, че съвпада на двата Марса не е благоприятен  :(

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #14 -: Юли 11, 2011, 02:47:26 pm »
Ами явно всички сме на общо мнение за нехармоничните аспекти на марс- марс :)