Здравей Гост

Марс и Секса

• 32 Отговора
  • 7935 Прегледи
*

Неактивен luchia

• 114
Re: Марс и Секса
« Отговор #15 -: Юли 11, 2011, 03:11:14 pm »
Имам дългогодишен опит с опозиция Марс-Марс.
Отначало може и да изглежда добре, но когато се появят истинските казуси за решаване по-силният Марс става опасен на всяко ниво за по-отстъпчивия - т.е. не агресивен Марс.
За да има "мир" и връзката да продължи, неагресивният Марс е принуден да отстъпи. Сещате се до какво води това!  :(

Fairy,
мъдро си го извела това за съвпадите - че не са ОК при синастрията.
Моето мнение е, че всякакви съвпади не са добри за партньорството, защото рано или късно по-силната планета на единия партньор започва да надделява в-ху по-слабата на другия и балансът става изключително труден. Буквално единият партньор може да изгуби себе си във връзката.
Затова и много внимавам със заключенията, когато срещна дори прословути съвпади като Слънце-Луна и пр....

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #16 -: Юли 11, 2011, 03:18:26 pm »
Имам дългогодишен опит с опозиция Марс-Марс.
Отначало може и да изглежда добре, но когато се появят истинските казуси за решаване по-силният Марс става опасен на всяко ниво за по-отстъпчивия - т.е. не агресивен Марс.
За да има "мир" и връзката да продължи, неагресивният Марс е принуден да отстъпи. Сещате се до какво води това!  :(

Fairy,
мъдро си го извела това за съвпадите - че не са ОК при синастрията.
Моето мнение е, че всякакви съвпади не са добри за партньорството, защото рано или късно по-силната планета на единия партньор започва да надделява в-ху по-слабата на другия и балансът става изключително труден. Буквално единият партньор може да изгуби себе си във връзката.
Затова и много внимавам със заключенията, когато срещна дори прословути съвпади като Слънце-Луна и пр....
За последното написано от теб, съм съгласна, разсъждавайки от позицията на опита.Не случайно и така попитах в началото- за преживяни неща, а не на теория.Да речем, че съм "абсолютно начинаеща" в астрологията, но вече правя разликата между реалност и теория и откривам, че не всяка теория се "реализира"  ::) Това със съвпадите според мен се дължи на факта, че се проявява еднакво както положителната, така и негативната страна на знаците.
« Последна редакция: Юли 11, 2011, 03:21:35 pm от Nova »

« Отговор #17 -: Юли 12, 2011, 06:49:59 pm »
Съвпадите на Венерите според мен са нещо прекрасно ,но съвпадте на Марсовете особено  ако са Овен или Козирог или Скорпион .Лъв си е взривоопасна кмбинация .Съпад на Юпитер с МАрс и Венера е супер също но.......той дава нюанси .Ако има нещо нередно  картата каквито и аспекти на Юпитер да ма не вършат работа.

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #18 -: Юли 14, 2011, 03:43:25 am »
;D съвсем неутрално мнение,
според съвпадите на марсове не е добре  - за венерите е хубаво! но при марсовете дори и квадрат е за предпочитане

но пък е чудесно, когато имаме ж. Марс аспект м. Венера и обратното, но все пак си мисля, че за синастрия съвпадате не са добре ;), разбира се квадратите също, за опозиция не знам - там е по-скоро много страст, но не за дълго. Тригони и секстили  :-*

но пък от една страна при тригоните няма активност нещата просто стават - а това дали е най-здравословното нещо в една връзка? все пак понякога си трябва и малко търкане

Напротив, зависи кои планети образуват съвпадите обаче.
Съвпада Марс/Венера е много силен особено ако Марс (характеризиращ половия член)  е на партньора, а Венера (характеризираща  вагината) е на партньорката. Ако същия този съвпад в синастрията попада в знак на падение например на една от планетите, то тогава аспектът е  динамичен.
Моята Венера е във Везни. Марсът на бившият ми партньор беше в съвпад с нея - невероятно сексуално допълване. Сегашния ми партньор е също с Марс в съвпад с моята Венера - просто сме родени един за друг в леглото ... и не само в леглото, ама няма да се впускам в подробности.  ;) ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #19 -: Юли 14, 2011, 08:58:45 am »
точно Марс (негов) Венера (нейна) е чудесен в сексуално отношение :), два Марса ами не се получава, Венерите стават (ако са в съвпад) все пак имат един поглед върху еротика, секс.

ето един съвсем илюстративен пример:
имаме да кажем 2-те Венери в Телец съвпад, единия Марс (женския) нека да е в дева, а мъжкия в козирог и ако правят аспекти... ами те май няма да стават от кревата :) ::)
но ако беше обратното 2-та Марса заедно и Венерите в съответните тригонни знаци - дори и да имат връзка, винаги ще има някаква пропаст, чувство, че нещо липсва, не върви..... ;)

« Отговор #20 -: Юли 14, 2011, 10:12:53 am »
Аз имам Марс и Венера съпад   и съвпад на Венерата на мъжа м с моите Марс и Венера.Имаме много големи търкания за бтовизми,стигаме до крайности.(имане съвпад квадрат и трион между Слънцата и Лунте)но въпреки вси4ко се об4аме  и се допълваме.харесваме едн  същи неща и т.н.

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #21 -: Юли 14, 2011, 10:29:48 am »
Аз имам Марс и Венера съпад   и съвпад на Венерата на мъжа м с моите Марс и Венера.Имаме много големи търкания за бтовизми,стигаме до крайности.(имане съвпад квадрат и трион между Слънцата и Лунте)но въпреки вси4ко се об4аме  и се допълваме.харесваме едн  същи неща и т.н.
доколкото схващам квадрат имате между слънце и луна....това мисля, че  води до търканията...

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #22 -: Юли 14, 2011, 11:22:45 am »
         А какво мислите за огнени марсове в тригонче със силен орбис  ::)

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #23 -: Юли 14, 2011, 11:29:30 am »
         А какво мислите за огнени марсове в тригонче със силен орбис  ::)
Според мен тригона на марсовете по принцип е благоприятна ситуация.В зависимост от елемента, се очертават нюансите.Естествено, по- тесните орбиси всеки би казал, че са по- силни, от опит обаче споделям, че понякога и по- широките действат :P

« Отговор #24 -: Юли 14, 2011, 12:17:09 pm »
доколкото схващам квадрат имате между слънце и луна....това мисля, че  води до търканията...
  Квадрат и секстил има
И съвпад 1 градус орб.между Слънцата

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #25 -: Юли 14, 2011, 12:28:24 pm »
  Квадрат и секстил има
И съвпад 1 градус орб.между Слънцата
Да, вероятно съвпада на слънцата и квадрата ....Имам лични впечатления от подобна ситуация, както все казвам-  практика.
Все питам обаче, има ли някой който да сподели нещо за куинконса между светилата или такъв, в който участва и марс??? :)

« Отговор #26 -: Юли 14, 2011, 01:22:18 pm »
Съвпадте на Слънцата ноже да действат  в дете посоки з разлка от кадрата или секстила.
За коинкунса Аройо пише 4е ваен аспект в снастрията особено при светилата  но аз ли4ни наблюдения нямам.
Доколкото си спомням пишеше,4е хора с куинкунси между Лун Лунтите не могат да живеят заедно.
В някои астро програми ма тълкуване за снастри4ните аспекти .

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #27 -: Юли 14, 2011, 01:37:55 pm »
Куинконса е труден аспект , и то не само за луните....

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #28 -: Юли 14, 2011, 01:43:47 pm »
Съвпадте на Слънцата ноже да действат  в дете посоки з разлка от кадрата или секстила.
За коинкунса Аройо пише 4е ваен аспект в снастрията особено при светилата  но аз ли4ни наблюдения нямам.
Доколкото си спомням пишеше,4е хора с куинкунси между Лун Лунтите не могат да живеят заедно.
В някои астро програми ма тълкуване за снастри4ните аспекти .
За слънцата си права, но при ключови напрегнати аспекти, съвпада действа по- скоро негативно

« Отговор #29 -: Юли 14, 2011, 01:59:41 pm »
С мъжа ми нали казах ве4е имаме съпад квадрат и секстил -кое натежава?