Здравей Гост

Прогресивни лунации

• 48 Отговора
  • 16359 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Прогресивни лунации
« -: Юли 10, 2011, 05:28:17 pm »
Предстои ми прогресивна лунация /новолуние/ във водолей...Какво бихте казали? ::)

*

Неактивен Antena

• 1189
Re: Прогресивни лунации
« Отговор #1 -: Юли 10, 2011, 09:37:40 pm »
прогресивното слънце и прогресивната луна ли ще са в съвпад?
или прогресивното слънце ще е в съвапд с наталната луна примерно?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Юли 10, 2011, 10:46:16 pm »
прогресивното слънце и прогресивната луна ли ще са в съвпад?
или прогресивното слънце ще е в съвапд с наталната луна примерно?

Прогресивно слънце в съвпад с Прогресивна луна...,за мен значи прогресивна лунация.... :) Другото не го приемам....за прогресивно новолуние....

Разпознаваме и прогресивно пълнолуние , наблюдавам и Прогресивна първа четвърт , както и Последна четвърт...Или така наречената Стара Балзамична луна....Просто е отврат последната.... ??? Или времето преди прогресивно новолуние е ужасно...

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #3 -: Юли 10, 2011, 10:58:16 pm »
Точно това е прогресивно новолуние, затова попитах..
Ами честито с това прогресивно новолуние  :) това е един от най-важните периоди в живота..
Виж му градусите, символите на тези градуси, следи транзитите и прогресиите през тази точка..
Най-мощно ще го почувстваш през първите 3, 5 години, до следващата фаза на луната, въпреки че продължителността му е 29 години. Върни се назад във времето и виж какво си преживяла преди 29 години.. Не е задължително да се повторят събитията, но все пак ще имаш някаква идея какво да очакваш.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Юли 10, 2011, 11:10:16 pm »
Точно това е прогресивно новолуние, затова попитах..
Ами честито с това прогресивно новолуние  :) това е един от най-важните периоди в живота..
Виж му градусите, символите на тези градуси, следи транзитите и прогресиите през тази точка..
Най-мощно ще го почувстваш през първите 3, 5 години, до следващата фаза на луната, въпреки че продължителността му е 29 години. Върни се назад във времето и виж какво си преживяла преди 29 години.. Не е задължително да се повторят събитията, но все пак ще имаш някаква идея какво да очакваш.

Градуса е 2-ри...Управител е Уран....Сибианските символи.... ;D ти кажи...какви са... ;) ;D....Новолунието все пак е водолейско...дома е втори.... ;D

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #5 -: Юли 10, 2011, 11:23:37 pm »
Марая, 2 градус водолей в сабiaнските символи е във втори цикъл-процесът на колективизация, принос. Точният градус предвижда "неочаквана буря"-премеждие. Пожелавам ти : ти да предизвикаш бурята, след това е много по-лесно да я потушиш  :) :-*

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #6 -: Юли 10, 2011, 11:27:28 pm »
Марая, 2 градус водолей в сабiaнските символи е във втори цикъл-процесът на колективизация, принос. Точният градус предвижда "неочаквана буря"-премеждие. Пожелавам ти : ти да предизвикаш бурята, след това е много по-лесно да я потушиш  :) :-*

Дано....,аз съм Уранянка по принцип.... ;D Месец май 2012 е новолунието...дотогава още колко ли бури ще минат и отминат....

ИМА БУРЯ В СЪРЦЕТО МИ.... ;D ;D...ДАНО И ТОГАВА ИМА... ;) :-*

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #7 -: Юли 10, 2011, 11:45:24 pm »
Има още нещо...,не знам какъв лунен ден ще бъде.... ::) Или 5-ти или 6-ти лунен ден... ??? ::) И двата дни са много добри според авестийската система..
На 21 има новолуние в Близнаци на 0*21 мин...., критичен градус.... ::)
На 24. прогресивното новолуние ще бъде в точен тригон с транзитното слънце..... ::)

Кое е интересното ::)? Новолунието попада в първата декада под управството на Уран , а втория градус на знака Водолей е на Плутон...За него се казва , ще цитирам: *** Разумната , сериозната любознателна индивидуалност с ерудиран научен ум е спосбна на изобретения и научна кариера. Преодолявайки неочакваните превратности на съдбата опасни за живота й. Необходимо е саморазвиване на повече устойчивост за да конфротира кризите и да осъзнае преходността на живота***

1в-та декада...***Ключа е мъжество.Оригинална , прогресивна индивидуалност, умееща да преодолее всички препятствия и да прозре същината на нещата. Способностите си умее да използва рационално в своя полза , съчетавайки полезното с приятното, тя е решителна при защита на своето дело , планове и цели и лесно преодолява парични затруднения или болести...***

И аспектите на ПР.НОВОЛУНИЕ СА ТРИГОН КЪМ НОДАЛНА ОС БЛИЗНАЦИ/СТРЕЛЕЦ....По същото време имам транзитната ос.... :o :o..на 4* ....Настръхвам....от нодалната ос.... ::) ???
« Последна редакция: Юли 11, 2011, 12:34:38 am от Марая »

« Отговор #8 -: Юли 11, 2011, 12:50:29 am »

Дано....,аз съм Уранянка по принцип.... ;D Месец май 2012 е новолунието...дотогава още колко ли бури ще минат и отминат....

ИМА БУРЯ В СЪРЦЕТО МИ.... ;D ;D...ДАНО И ТОГАВА ИМА... ;) :-*
Ще има.......още дълго след това ще има......   ;)  ;D

« Отговор #9 -: Септември 09, 2011, 02:41:34 pm »
много са ми слабост прогресиите, и смяната на знака на слънцето, и всичко с прогресивната луна.

прогресивното новолуние разбира се е важно, дали при завръщане на прогресивната луна на мястото, на което е била в съвпад с пр. слънце (т.е. пр. новолуние) би следвало да е нещо значимо?

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #10 -: Септември 09, 2011, 04:54:15 pm »
Включвам се и аз тука, защото и на мен ми предстои прогресивно новолуние във Водолея, ама през февруари 2013. 2012 - соларно новолуние, 2013 - прогресивно. Голям купон ще пада. На 7-я градус на Водолея се пада.

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #11 -: Септември 09, 2011, 05:36:14 pm »
При мен след броени месеци се очертава прогресивно пълнолуние + прогресивна Луна в опозиция на натална (не знам дали има астрологичен термин).
Натална Луна тогава ще е доста засегната от прогресии, дирекции и транзити.
През март 2012 ще е в съвпад с пр. и дир. Слънце и дир. Плутон и опозиция на пр. Луна. Ще получи също една опозиция от тр. Юпитер и един секстил от тр. Плутон.

Някакви идеи?

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #12 -: Септември 09, 2011, 05:55:52 pm »
Дивна, аз нещо се обърках ама да те попитам. По остта 1-7 ли ще бъде тази красота?

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #13 -: Септември 09, 2011, 06:18:48 pm »
Дивна, аз нещо се обърках ама да те попитам. По остта 1-7 ли ще бъде тази красота?

Разбирам те. То и аз съм объркана и най-вече, идеята че е в моята карта ме вкарва в постоянни филми на ужасите.  ;D

Да, по оста 1/7.

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #14 -: Септември 09, 2011, 08:22:34 pm »
При прогресивното пълнолуние  ще излизаш от периода на обсебващи и проблемни взаимоотношения. Смятам че когато Юпитер ти го активизира, когато премине от там тогава ще го усетиш като резултат - по 9-ти и 10-ти дом. Харесва ми много тригона на Уран с Юпитер, който ти предстои и то от пети дом. Смяташ ли че е възможно да се занимаваш с нова творческа работа, която да е някакъв вид преподаване?