Здравей Гост

Прогресивни лунации

• 48 Отговора
  • 16354 Прегледи
*

Неактивен Divna

• 277
Re: Прогресивни лунации
« Отговор #15 -: Септември 09, 2011, 09:24:43 pm »
При прогресивното пълнолуние  ще излизаш от периода на обсебващи и проблемни взаимоотношения. Смятам че когато Юпитер ти го активизира, когато премине от там тогава ще го усетиш като резултат - по 9-ти и 10-ти дом. Харесва ми много тригона на Уран с Юпитер, който ти предстои и то от пети дом. Смяташ ли че е възможно да се занимаваш с нова творческа работа, която да е някакъв вид преподаване?

Ох, не и преподаване. Искам да си почина от пубертети. За няколко години си съсипах нервната система изцяло.  :-[
Ако ме хване музата искам да приготвя нов цикъл и да го експозирам в някоя галерия.  :) Дано пък, в това да се изрази второто преминаване на тр. Уран през тригоналната точка на нат. Юпитер. Точно там имам много хубави мидпойнти свързани с парите и креативността също.  :)

« Отговор #16 -: Септември 28, 2011, 02:31:12 pm »
прогресивното слънце и прогресивната луна ли ще са в съвпад?
или прогресивното слънце ще е в съвапд с наталната луна примерно?

Прогресивно слънце в съвпад с Прогресивна луна...,за мен значи прогресивна лунация.... :) Другото не го приемам....за прогресивно новолуние....

Разпознаваме и прогресивно пълнолуние , наблюдавам и Прогресивна първа четвърт , както и Последна четвърт...Или така наречената Стара Балзамична луна....Просто е отврат последната.... ??? Или времето преди прогресивно новолуние е ужасно...
Това ме накара да погледна...  :( Прогресивна лунация в Лъв, 4 градуса, точно на 25 ноември 2011, в 8-ми дом.
Което е в съвпад със Сатурн - тао квадрат - Уран - Луна. Не знам дали да очаквам събития по 2-ри дом /У Сатурн/, наследство, смърт, спорове с жени...
Моля за коментари.

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #17 -: Септември 28, 2011, 03:18:10 pm »
На 25.11 има слънчево затъмнение, сигурна ли си че точно тогава е точния съвпад и на прогресивната ти лунация?
Да не бъркаш нещо..? Не че не е възможно и такова точно съвпадение, но знам ли..

« Отговор #18 -: Септември 29, 2011, 09:05:03 am »
На 25.11 има слънчево затъмнение, сигурна ли си че точно тогава е точния съвпад и на прогресивната ти лунация?
Да не бъркаш нещо..? Не че не е възможно и такова точно съвпадение, но знам ли..

Да, знам. :( Точно затова се замислих. Слънце - 4 гр.10 мин., Луна - 4 гр.27 мин. - в Лъв.

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #19 -: Септември 29, 2011, 10:43:36 am »
Еклипса е в тригон към прогресивното ти новолуние!
Това е начало, нещо действително ново ще се отвори пред теб! Според мен е много положително!

« Отговор #20 -: Септември 29, 2011, 03:34:13 pm »
Това е начало, нещо действително ново ще се отвори пред теб! Според мен е много положително!

Благодаря ти от сърце, Антена! :) Толкова ми се искаше да чуя нещо положително. Чак не вярвах, че може...

« Отговор #21 -: Октомври 01, 2011, 09:39:11 am »

а в една карта гледах затъмнението от миналия декември в точен съвпад с прогресивно новолуние, което и било малко по-рано през същата година. ако часът на раждане е верен попада в 4-ти дом на натала. от това което знам би трябвало да е коренна промяна в дома, душата и основите на натива, което според мен допълнително се форсира от затъмнението.

права ли съм?

« Отговор #22 -: Октомври 15, 2011, 04:32:16 pm »
сега и в друга карта гледам че скорошно затъмнение е било в съвпад с пр. новолуние и наистина при човека има много промени, много е важно явно това да се активира пр. новолуние от еклипс :)

а мислите ли че наталната фаза на луната оказва влияние във връзка с фазата на пр. луна? например аз съм родена на последна четвърт и дали през периода през който пр. луна е в последна четвърт се случват по-важни неща отколкото през останалите фази на пр. луна? имате ли нблюдения?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #23 -: Октомври 15, 2011, 04:59:52 pm »
сега и в друга карта гледам че скорошно затъмнение е било в съвпад с пр. новолуние и наистина при човека има много промени, много е важно явно това да се активира пр. новолуние от еклипс :)

а мислите ли че наталната фаза на луната оказва влияние във връзка с фазата на пр. луна? например аз съм родена на последна четвърт и дали през периода през който пр. луна е в последна четвърт се случват по-важни неща отколкото през останалите фази на пр. луна? имате ли нблюдения?

Моля те Сладурка да споделиш ..... :-* ???

« Отговор #24 -: Октомври 16, 2011, 01:12:17 pm »
за кое да споделя не разбрах :-[

при мен долу горе когато пр. луна е навлязла в последна си четвърт станаха многото промени за период от само 2 години - родих дъщеря си, смених си най-накрая работата (опитвах от години) и срещнах мъжА.

друго също искам да споделите ако имате наблюдения (може и да е за отделна тема) - аспекта пр. луна -натално синастрично слънце. аз като срещнах съпруга си пр. луна беше в скорпион, той е със слънце в скорпион. в още две карти срещам такава зависимост. интересното е че едната е на жена с два брака - само при единия (по-неуспешния и труден брак) е имало такъв аспект в началото на отношенията.

та интересуват ме хора с повече от един партньори (официален брак или съжителство имам предвид) - имало ли е този аспект и как са се развили отношенията с партньора със слънцето?

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #25 -: Октомври 16, 2011, 10:18:39 pm »
за кое да споделя не разбрах :-[

при мен долу горе когато пр. луна е навлязла в последна си четвърт станаха многото промени за период от само 2 години - родих дъщеря си, смених си най-накрая работата (опитвах от години) и срещнах мъжА.

друго също искам да споделите ако имате наблюдения (може и да е за отделна тема) - аспекта пр. луна -натално синастрично слънце. аз като срещнах съпруга си пр. луна беше в скорпион, той е със слънце в скорпион. в още две карти срещам такава зависимост. интересното е че едната е на жена с два брака - само при единия (по-неуспешния и труден брак) е имало такъв аспект в началото на отношенията.

та интересуват ме хора с повече от един партньори (официален брак или съжителство имам предвид) - имало ли е този аспект и как са се развили отношенията с партньора със слънцето?
И аз срещнах съпруга ми със Слънце в Рак, когато прогресивната ми Луна беше в Рак. За отношенията - ами на приливи и отливи са и определено не са от лесните...

« Отговор #26 -: Ноември 04, 2011, 11:12:43 am »
а има ли такова нещо - прогресивно затъмнение? някъде срещнах подобно, но не се задълбочих а сега като гледам по прогресии новолунието ми е затъмнение...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #27 -: Ноември 04, 2011, 11:21:21 am »
а има ли такова нещо - прогресивно затъмнение? някъде срещнах подобно, но не се задълбочих а сега като гледам по прогресии новолунието ми е затъмнение...

Ако прогресираме всичко що да няма... ;D...Не съм компетентна по въпроса" прогресивно затъмнение"....ако намериш инфо качи да погледнем... ;D

« Отговор #28 -: Ноември 04, 2011, 11:27:54 am »
не е смешно Марая, то е в съвпад и с пр. новолуние :o

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #29 -: Ноември 04, 2011, 11:28:16 am »
според мен за прогресивно затъмнение е нужно да има такива и в натала, иначе как ще се получи?