Здравей Гост

Заедно го можем

• 0 Отговора
  • 1156 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Заедно го можем
« -: Април 17, 2020, 07:56:15 pm »
Аз съм една готина жена , без предрасъдъци . Харесвам този свят такъв , какъвто е. Всеки човек е ценен на земята , без значени какъв цвят е неговото лице. Дали ще е бял , жълт , кафяв няма значение. Значение има само сърцето му.

Тук в България всички сме българи без значение какъв е нашия произход. Ние дишаме един и същи въздух , грее ни едно и също слънце , радваме се и плачем по един и същи начин . Кажете ми какво не правим еднакво?Кое ни отличава?  Аз знам кое . НАРИЧА СЕ ВЯРА И СИЛА НА МИСЪЛТА. ТРЯБВА ДА РАЗБЕРЕМ , ЧЕ ВСИЧКИ НИЕ СМЕ НИШКИ СВЪРЗАНИ ПО НЕВИДИМ НАЧИН И ИСКАМЕ НЕ ИСКАМЕ СМЕ ЗАЕДНО!

Всичко на този свят в известна степен може да бъде , ако не изцяло променено ,то поне смекчено.Всичко е съдба,но нашият разум  и мисъл  може да променя посоката както си пожелае.
Никога няма да забравя един случай на рупите.Преди много години,едно от летата беше ужасно сухо.Тя каза:"ке измолиме дъжд!"как ма кръстнице-попитах аз.
"Силата на мисълта ! Колкото повече ора се молят , толко по-лесно ке стане."-ми отвърна тя.Беше направен молебен за дъжд.Всички , които бяхме там проектирахме в космоса молбата си за дъжд.Дали ми вярвате или не-все едно , но минути след този молебен    заваля страхотен дъжд.Никога няма да го забравя.НИКОГА!

Силата на мисълта   е изключително силна.Всяка една мисъл  се проектира в пространството без  значение дали е положителна или отрицателна.Понякога дори я усещаме материално.Предизвикани събития , неочаквани срещи,раздели , всичко може да бъде постигнато със силата на мисълта.
Спомнете си молебена за медицинските сестри в либия! Всяка една свещица и мисъл беше за тях.Дни след този молебен те бяха на свобода.
Та моето посление е ПРОМЕНЕТЕ МИСЪЛТА , НИКОЙ НЕ НИ Е ВИНОВЕН, ЧЕ ЖИВЕЕМ ЗАЕДНО. НО МОЖЕМ И ДА БЪДЕМ ЗАЕДНО! ВИНОВНИ СА УПРАВЛЯВАЩИТЕ , КОИТО СМЕ СИ ИЗБРАЛИ!
От дългогодишното си приятелство с Ванга знам със сигурност , че точно силата на мисълта е живот и смърт.Важно е какво ще изберем.