Здравей Гост

гаф след гаф

• 0 Отговора
  • 1233 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
гаф след гаф
« -: Април 19, 2020, 02:16:19 am »
 Народе , Христос Воскресе!
Мислех да си дам малка почивка , както ББ , но това , което прочетох и изслушах ме вкара в различни емоционални състояния в рамките на пет минути. Някой може да каже , това е диагноза , аз обаче ще кажа : СМЯХ , СТРАХ ,СРАМ.
Питате ли се какви ги вършат "великите мъже на държавата"? Срам и позор за теб народе.

Всички знаем , че 32тона българско агнешко месо , за чиято стойност ще плащаме с нашата кожа заминаха за ОАЕ.
От там ни пратиха фурми и малко санитарни материали.
Някой ще каже , че арабите са ни прецакали. Да ..,ама не.
На дъното на тези нелепа ситуация седят самия ББ и Гешев.
Малко по-рано преди фурмите да пристигнат ,  лично глаДния прокурор изпраща в Дубай двама прокурори и няколко ченгета , за да приберат Божков. Само да вметна , че не симпатизирам на Божков , но не отричам и определени негови качества. И така...викат Божков на среща в присъствието на тамошни прокурори и нашите решават , че се намират на акция в с. Трилисник Пловдивско и слагат белезниците на Божков.
Малка подробност в с. Трилисник лично Гешев водеше операцията за 100 лв , а при Божков се търси над един милиард.
В следствие на своеволията на нашите Рамбовци се разиграва екшън и същите  под конвой са изритани и изпратени за България , без Божков разбира се.
За да направи мили очи пред арабите ББ изпраща 32тона агнешко за ВЕЛИКДЕН / ОЩЕ ЕДИН ОГРОМЕН ГАФ ЗАЩОТО ТАМ ПРЕОБЛАДАВА МЮСЮЛМАНСКО НАСЕЛЕНИЕ/.В резултат на което пристигат фурмите и малко маски.

Сигурна съм , че на всички е ясно , че Божковата история си има съучасници. Но тъй като чух какви ли не неща , около историята с фурмите реших да се поразровя.
Докато слушах  и четях Биволъ се смях от сърце. После обаче ми стана обидно от постъпките и мега арогантното поведение на милиционера Гешев , от безкрупулния ББ и не на последно място от овчедушието ни.